Dzikakuro podziwiam Ciebie, bo zdecydować się na metamorfozę takich paznokci to mega wyczyn ...
Printable View
Dzikakuro podziwiam Ciebie, bo zdecydować się na metamorfozę takich paznokci to mega wyczyn ...
Oj Qrka, mega wyczyn, :D
Nanami, Samaron- podziekowania mi sie skonczyly- dzieki dziewczynki. Oraz eeeeee, bez jaj pazury, jak pazury (bierzemy sie do konkursowych laski?):)
Woszczurku, Qrko... szacun .. wypasione pazurki!!!! Boskie metamorfozy kobiety!!!
Dzieki szoko-buziak:)
swiezyny
Dzikakuro- piekna metamorfoza i ta i poprzednia rowniez:good:
Świetna przemiana
Qra! swietnie:master:jakie malunki:D super
woszczurku super metamorfoza ależ zniszczone ręce miała kobitka:o:glupek:
syiwka, białaaa-dzieki dziewczynki. To strasznie mile:D
śliczne:)
[quote=tusia4ever;95286]Qra! swietnie:master:jakie malunki:D super
Dzieki-drugie w moim jakze dlugim zyciu-to przez woszczura, bo pozazdroscilam:)
własnie sie zastanawiała czy przypadniekm to nie malunki... ae bardzo ładne ci wyszły:)zwłaszcza jak to 2gie!!:wow:
"dzikakura" naprawde superowa przemiana. I te malowanki.
dzikakura-swietna praca!!
metamorfoza nr 1
w trakcie...
Załącznik 14343
i po...
Załącznik 14344
metamorfoza nr 2
w trakcie...
Załącznik 14345
i po...
Załącznik 14346
w obu przypadkach klientki życzyły sobie frenchyk. Niestety zawsze zapominam o zrobieniu zdjęć "przed", a o naładowaniu aparatu nie wspomnę he he :D
Emilia jestem pod wrażeniem Twoich prac :) Zaraz sobie przejrzę Twój album , strasznie mi się podobają :)
emilia-piekne metamorfozy,masz talent!!
Bardzo Wam dziękuję :) Odrazu człowiek ma więcej chęci do pracy i ćwiczeń :)
emilia - ślicznie wyszły i bardzo estetyczne te frenchyki ;)
Emilia piekna metamorfoza, takie delikatne i czyste frenczyki , b. ladne:)
Moje dzisiejsze... niestety jak to zawsze bywa na samą siebie zbytnio czasu nie miałam, ale jako tako po japońsku moga być :)
Emilia,Kobietka piekne pazurki
:wow::wow::wow: Widze, ze Woszczurek i Dzikakura za one-stroke-painting sie wziely. Dobra robota. Tak trzymac:good::good::good: