-
Odp: Biżuteria wykonana własnoręcznie
śliczna bransoleta czarno czerwona na zamówienie, stary model troszkę stiuningowany ale bransoletka nabrała klasy i elegancji , kiepskie fotki przepraszam ale nie mogę zrobić jakoś lepszych(czerń i czerwień to dla mnie najgorsze kolory do fotografowania:( ) na żywo jest przepiękna
-
-
Nie bić :) za wszelkie niedociągnięcia :p to moja pierwsza bransoleta wykonana ściegiem peyote i na dodatek w połączeniu z haftem sutaszowym ( onyks perełkie TOHO 80 ) i jak się podoba?
-
dzieki dziewczyny :)
kasandra wiedzialam ze koraliki ciebie dopadna :) masz reke to i w tym cie widziałam :)
-
kasandra ta bransoletka jest rewelacyjna. Bardzo lubię biżu z koralików, ale na razie sama zmagam się z sutaszem. Tobie to wychodzi rewelacyjnie. Podziwiam Twoją pomysłowość :kwiatek:
-
:love: dzięki dziewuszki :) już dawno mnie koraliki dopadły tylko z marnymi skutkami a teraz powiedziałam im że im nie podaruję i pomału wkraczam w tajniki koralikowe trzymajcie kciuki będą jeszcze nowe inne rzeczy:)
-
Cytat:
Napisał
kasandra262
:love: dzięki dziewuszki :) już dawno mnie koraliki dopadły tylko z marnymi skutkami a teraz powiedziałam im że im nie podaruję i pomału wkraczam w tajniki koralikowe trzymajcie kciuki będą jeszcze nowe inne rzeczy:)
Ale obiecaj kasandra, że nie zarzucisz sutaszu. Uwielbiam oglądać Twoje prace. Są dla mnie motywacją do pracy ;)
-
kasandra obie bransolety są zjawiskowe
koralikowa - nie uwierzę, że pierwsza jest dopracowana i tak starannie wykonana jakbyś robiła je już od kilku lat :wow:
-
Dziękuję pięknie wam zamiłe słówka a tu piękne sylwestrowe kolczyki , w kolorach turkusowym i czarnym
-
Dziewczyno, kiedy masz czas żeby takie cuda robić, do tego pazury, a do tego jeszcze piękne kieliszki ? :D
-
:Dasiek kochana nie wiem kiedy mam czas :D ale treraz okres świąteczny i troszke się uspokoję :P
-
-
-
Kasandra piękności tworzysz!!! Jestem pełna podziwu ;)
Wszyscy się chwalą, więc pochwalę się i ja!
-
Ja wymodziłam przyjaciółce na święta bransoletka i kolczyki modelikowe... żadne szaleństwo ale wyszła ciekawa kompozycja
Załącznik 63791Załącznik 63792
-
Germana szkoda, że mieszkasz tak daleko, bardzo chciałabym się z Tobą zaprzyjaźnić :D:D przecudne! :))
-
No więc przez ostatnie dwa dni pracowałam nad taką oto kolią (naszyjnikiem ) kolory naszły mnie jakoś ale że pasują do wyzwania kreatywnego kufra więc pomyślałam że sprubóję a co mi tam :) Kolia utrzymana jest w dwóch odcieniach zieleni i krwistej czerwieni to zdjęcie najbardziej odzwierciedla jej kolorki i jak się wam podoba??? a no i szukam nazwy dla mojego dzieciątka u mnie jakoś brak weny aby ją jakoś nazwać :)
-
Ja uwielbiam sutaszowa biżuteria, wygląda rewelacyjnie... tutaj pięknie wychodzi, aż sobie dodam bloga do obserwowanych ;)
Gdzie się tego można nauczyć? Chyba muszę usiąść wreszcie pewnego pięknego dnia i dokładnie przeszukać internet :)
-
Ewelinko, ja bym go nazwała - extraordinary co oznacza nadzwyczajny :D
mega mi się podoba, ale jeśli chodzi o biżu sutaszową to podobają mi się kolczyki i bransoletki, ale kolia by mi nie przypasowała, jeśli miałabym ją osobiście założyć ;)
-
Nanami rozumiem :) :P tą kolię zamówiła sobie pani na swój góralski ślub i będą jeszcze kolczyki i bransoleta :) rozumiem że nie każdemu podoba się to samo :)
-
jak patrze na te naszyjniki... to niektóre kolorystycznie są takie 'moje', ale nie wiedzialabym do czego to zalozyc ;)
moje kolejne podejście do sutaszu. Kolczyki...
-
kilka zaległych projektów i link do mojego sklepu należy wpisać kasandra262(sutaszowe niebo)http://srebrnaagrafka.pl/moje_produkty
-
nanami, kasandra -ślicznosci! marzy mi sie bransoleta z szutaszu... nawet zamowilam sobie zestawik;p wiecie ze ja myslalam ze to sie wszystko robi na klej? matko, co za kretynka ze mnie;p dopiero jak zaczelam w to wchodzic 'glebiej' to sie dowiedzialam ze to sie szyje ha ha :D jak cos stworze to wrzuce, najwyzej bedzie wstyd;p a czym szyjecie? zwykla nicia czy jak? bo ja zamowilam monofilowa i nie wiem czy dobrze zrobilam
-
Nanami super :)
Kasandra Ty już przechodzisz samą siebie :),choć zgadzam się z nanami i zastanawiam zarazem do czego to się nosi,bo bardzo rzuca się w oczy? Macie może jakieś zdjęci całych zestawów? tzn do jakich stylizacji(ubraniowych) zakłada się te cudeńka? dzięki z góry,bo bardzo jestem ciekawa :) to tak jak z pazurkami-niektóre są boooskie,ale nie do chodzenia na codzień,a tu?
-
ja np nosiłam kolczyki do spódniczki gładkiej zielonej i białej bluzki... pokażę Wam, ale nie śmiać się z mojej miny :P
ostatnio poszłam dalej - zrobiłam znów dwie pary kolczyków. Wciągnęłam się, chociaż pewnie nie dorównam nigdy ani w 1/3 Ewelince. Jej prace są cudowne !!
Kolczyki na zdjęciu wygrałam w konkursie na warsztatach i są robione przez Agnieszkę-x ^_^