Odp: nasze zwierzaczki :)
ciemne zdjęcie ale mamusie widzę...a jak wytężyłam wzrok to i małego zobaczyłam :P boskie psiaki
Może uda mi się następnym razem zrobić lepsze ujęcie, ale ten mały gamoń ciągle się kręci i zdjęcia wychodzą zamazane :)
madzialena śliczne mruczuszki pozycja snu Babela jest megaaaa słodka :]:]:]:]
Belunia mój olbrzym śpi ze mną co noc i daje meeega dużo ciepłeka :D przyjemnie jest się w nią wtulać ^_^ Śliczne te twojepsiaki :). Od zawsze jestem zwolenniczką piesków. :) Co nie oznacza że nie lubię kotków ^_^
madzialenko ten Twój kocurek mnie rozwalił na łopatki tą swoją pozą :D Świetny jest!
Madzia niee no kotek świetny :D Jego poza jeszcze lepsza :D:skacze:
madzialena ale kot ma pozę :leze:
Belunia piękny ten duży jak i ten malusi :)
Oto Tobiasz :)
Kupiony jako Bishon, dopiero potem okazalo się ze mamusia Tobiasza, uległa pewnemu pudelkowi i z tych emocji został poczęty Tobuś :P Najkochansza i najwierniejsza istotka na ziemi :)) :love::love::love:
Madzialneko, przecudne koty, niezwykłe :)
hassi, moja Babcia też miała psiaka z tym, że otrzymanego, jako pudla (z pudlicy, czarnej), okazało się jednak, że i jego mama uległa. Wilczurowi. Babci "pudelek" sięgał pasa i też był najcudowniejszym psem pod słońcem :)
Ja też przedstawię moich podopiecznych (w zasadzie mojego mężczyzny):
Kotka brudna i obrażona z racji ręcznika:
Kotka czysta:
Ma 10 lat, nie jest rasowa, po prostu długowłosa.
Krewetki:
Red cherry, amano, babuletka. I ślimaki hellenki. Fotka jeszcze bez stada hellenek.
Rybki:
Gurami złote, gupiki, neony. I ślimaki świderki. Zdjęcie stare, z listopada, teraz mamy dużo mchów na "rogach" naszego konara i... generalnie jest inaczej, ale nie mam świeżych zdjęci.
Wąż:
Zbożowy, classic. Mniej więcej classic. Zdjęcie z młodości, teraz jest większy nieco.
Wąż zjadający myszkę. Martwą, aby myszka nie cierpiała zjadania żywcem.
Oraz nie domowe, ale... wpadła nam do pokoju jaskółeczka :) W zeszłym roku. Nie wiedziałabym nawet, gdyby nie obsrała mi garnituru przyszykowanego do ubrania a więc wiszącego sobie na okiennej rolecie. Tylko jedna niewyraźna fotka, bo nie chcieliśmy jej straszyć dodatkowo - i tak najadła się strachu będąc łapaną (udało się za 2 podejściem).
Dach upstrzony pozostałymi:
Zawsze jednak chciałam zaopiekować się szczurkiem...
Zgreduś, ehm.. a w jaki sposob ta mysz stala się martwa? Bo chyba martwych nie da rady kupic..?
Kocham zwierzeta, ale co do węża i martwych myszek to uhm...
a mi wąż się podoba strasznie:)
no i niestety coś jeść musi... a sałaty raczej nie będzie...
hassi cudny psiesek :)
Zgredo ale zoo :D
Zgredo widzę, że masz mały, zróżnicowany zwierzyniec :P
kotka jest prześliczna ;)
Dziekuje dziewczynki :)) Teraz szukamy dla Tobiasza kobietki na randke..:D
Patrzcie jak mój kot sypia :P
Nie jak inne koty, że się skuli... nieee no bo po co:nunu: - lepiej się porozciągać :P:cwaniak2:
o otwartym pysku już nie wspomnę:haha: (chyba musiał być zmęczony:P)
Załącznik 24635Załącznik 24636Załącznik 24637
hahaha, jaki luzak :D a ten otwarty pysk mistrzostwo - moj facet tak czasami spi, no i ja jak mam zapchany nos :D
hehehe...Julcia ten kot jest swietny, masakra :haha:
Hassi- Tobiasz bardzo przystojny:D na pewno nie będzie problemu ze znalezieniem mu laski na randkę ;)
Zgredo - niezły zwierzyniec:ok:
julcia masz super, koteczka z moim by się dogadali, bo podobnie sypiają ha ha
Julcia kiciuś super- aż bym go wyściskała jak słynna Elwirka :D