ja bym byla chetna jak jest jeszcze mozliwosc wykorzystania :)
Printable View
w takim razie w zastępstwo za kleo jedzie natka :)
No i gra gitara :)
Słuchaj tam i oglądaj uważnie, potem nam zdasz relacje :):):)
juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :skacze: ale sie ciesze :yess: dziekuje bardzo Kleo i Kamisowi :skacze:
---------- Dodano o godzinie 06:48 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 06:47 ----------
na 100% wam wszystko opowiem bede robic foty :skacze: postaram sie jechac na tyle wczesnie zeby tam byc przed 10 aby dobre miejsce zajac :)
a ja dopiero dziś na maila dostałam tę wiadomość, a wczoraj jakoś przeoczyłam na forum:( też bym pojechała... natka rób duuużo zdjęć dla nas , na pocieszenie
Wszystkim Laseczkom wielkie gratulacje zdolności i tym na podium, i wyróżnionym, i tym które odważyły sie prace wysłać :)
Wielkie dzięki za medalik, miałam lenio-doła, a dzięki niemu chumorek mi wrócił, mała żecz, a cieszy :skacze:
Natka miłej i kształcącej zabawy :)
jestem ciekawa dyplomu:mml: już nie mogę się doczekać:skacze:
powiem wam szczerze że dyplomiki są zajeb**** :D piatyelek się super postarała :ok:
tylko nie mam czasu ich rozesłać :(
Super natka, że pojedziesz.
Bardzo się cieszę, że nagroda się nie zmarnuje.
Bardzo prosze o zdjęcia.
Z tego wszystkiego chyba nie podziękowałam za medalik, tak więc to czynię teraz.
BARDZO< BARDZO DZIĘKUJĘ.
Natka nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę:)
Dyplomiki zgodnie z obietnicą powędrowały do was via email
a to dla tych którzy nie brali udziału niech zazdroszczą pięknego dyplomiku :D by Piatyelek
http://pliki.wzorki.info/Dyplomy/Dyp...ia_i_Chiny.jpg
aaaaale piekny :love:
ja juz zazdraszczam :slina:
Piatyelek zdolniacho!! :kwiatek:
wow:wow: jaki piękny dyplom:love:
wydrukowany wygląda jeszcze lepiej :slina:
Piękny dyplom:wow: ale zazdroszczę i żałuję, że nie mogłam brać udziału choćby tylko dla tego dyplomiku :D
Dziękuje za piękny dyplomik :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
no zazdraszczajcie zazdraszczajcie bo jest czego :D
aż mi :szczena: opadła jak zobaczyłam :D śliczniutki jest :skacze:
dziekować :mml:
Dziękuję za dyplomik :D Jest śliczny !!!!!!
:kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Ale piękny dyplom :szczena: dziękować :* :* :*
dziękować za dyplomik
A ja już się martwiłam, że nie dostałam, ale tak to jest jak się ma 3 konta pocztowe....
Dziękuję, jest śliczny:D
śliczny dyplomik, dziękuję
Również dziękuję za dyplom jest niesamowity, strasznie mi się podoba:love: