Kurko i tak sa ładne:))))
Annamon ;o na szybko.....szok bombowe jak zawsze:)
Printable View
Kurko i tak sa ładne:))))
Annamon ;o na szybko.....szok bombowe jak zawsze:)
annamon - piękne edwardy!! :love:
czaplutka- słodkie króciaczki :)
kurka a mi się podobają :kwiatek:
dzikakura, mnie tam też się podobają :)
Kochane piękne te Wasze edzie :)
Kurko ja też próbowałam i ni hu hu jakieś coś dziwne mi wyszlo :D Ale Twoje Nie są takie złe! Wręcz jak na pierwszy raz to one są ładniutkie :)
Kura ładniuchne :)
A mnie sie podoba kolor ich :D
A jak patrze z góry to wyglądają na edge - szpice :P:skacze:
Annamon jak zwykle perfekcja,a ta dlugosc ach!!!!Miodzio
dzika kurko nie poddawaj sie ja nawet takich nie umiem a zsdobienie ladne
czaplutka-wyszło bardzo ładnie:)
Annamon Ty jesteś BOSKA,jak ja bym chciała trafić do Ciebie na szkolenie ,to moje marzenie:przytul:
Cześć dziewczynki. Chciałam się Wam pochwalić moim dzisiejszym dziełem:) zajęło mi to pół dnia..szczególnie zrobienie lewą ręką prawej..no ale zdjęcia obu już nie umiałam sama zrobić:) natchnieniem był tutorial Ani Otkińskiej, jednak ja nie zatapiałam chusteczki w żelu a w akrylu. wrzucę niedługo tutorial jesli bedziecie chciały.jest tu decoupage, paisley, edge i moja twórczość:)
Mam nadzieje ,że dla Was również będzie natchnieniem;)
Moje pierwsze edge w życiu więc proszę o wyrozumiałość:)
meja, ja nie wiem czy to tak mi się wydaje, czy to zdjecie, ale kciuk wygląda jakby był płaski... Ale ja na edge się nie znam w ogóle ;P
no własnie..tak wyszlo zdjecie ale nie jest płaski.. :/
śliczne są:]
meja, bardzo ładne pazurki :)
meja ładniutkie te Twoje pazurki
Meja jak rzeczywiście pierwsze to bardzo ładne:))
meja bardzo fajnie wyglądają ;)
annamon79 zakochałam sie :love: w twoich pazurkach oczywiście :D
dzikakura jak na pierwsze i na ogryzkach to cud malina a ten kolorek :love:
meja ładniutkie i jak na pierwszy raz super :ok:
dzieki dziewczyny, podziekowania mi gdzies wsiakly:/: hyyy
meja, fajne stalowy... jeszcze z 40 kompletów i.. bede taki robic:skacze:
dzieki dziewczyny..jednak cos nie tak jest z ich budowa bo zaczynaja mi sie robic ryski- jakby pęknięcie w miejscu gdzie konczy sie moj paznokciec. jaka może być tego przyczyna? nigdy mi sie nic takiego nie robiło a teraz jednocześnie na dwóch:/
ps. pprzeraszam,że zdjęcie trochę niewyraźne , ale mam nadzieję ,że widać o co chodzi
Annamonowe są faktycznie zawsze warte uwagi, ale tak, jak podobał mi się ten kształt, tak tym razem mnie przeraził. Jakoś tak... dużo tego edge :o
Chyba wolę krótsze ^_^
Kuro, może faktycznie tu czy ówdzie dałoby się coś poprawić, ale to szczegóły, ogólnie wrażenie jest pozytywne a już zwłaszcza, że przecież akryl dopiero rozgryzasz (chciałabym, aby moje początki tak wyglądały...). Koniec końców wszystko za co się zabierasz wygląda świetnie, więc dlaczego z edge ma być inaczej? :)
Meja, fajny efekt, przypominają mi pierwsze stalówki, jakie zobaczyłam. Nie za cienko masz tam masę, gdzie pęka?
meja śliczne pazureczki :) też mi się wydaje, że za mało masy może być...
Odrost 4-tygodniowy
http://images35.fotosik.pl/155/fe5ca98af87f6c3fmed.jpg
a tu zmiana na edgusie :D
http://images35.fotosik.pl/155/9c908c6dd5e01d5dmed.jpg
no no ;) super :D ja bym tam widziała kwiatki akrylowe albo one stroke :P (kwiatki akrylowe, bo fajnie by wyglądały a sama nie umiem robić :D:D )
ja też,ale dla klientki edge to było wielkie wyzwanie :D i ogólnie woli czyściochy :P