-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Iza Dominika jest tak do Ciebie podobna, ze bys sie jej nie wyparla :)
-
zamowilam 3 paczuchy z zelami,ozdobami,jedna dotarla,na dwie czekam
-
a ja jutro starszej corce ide kupic ksiazki do szkoly
-
hehheh.o tym wole nie myslec hehe mam troje dzieci w sredniej szkole;(;(
-
Cytat:
Napisał
moniczka690
ta czarna bardzo mi się podoba
mi tez ^_^
proszę nie wspominać o szkole.. dajcie mi sie jeszcze cieszyc wakacjami ;( ;P
-
ja to ostatnio wydałam 750 zł na tipsy... tzn żele , tipsy, itp , po prostu wszystko mi się pokończyło w tym samym czasie i jeszcze żeby mnie dobic na koniec mi gilotyna poszła... myslałam że się popłaczę normalnie !! a tak to zakupiłam sobie jeszcze pochłaniacz pyłu z którego jestem baaardzo zadowolona w końcu nie musze co chwila pyłu ścierac z półek :Di komode na kółkach z 6 szufladkami z Ikei :) dopiero dzis mi przyszła więc jak nie zapomnę to jutro fotę wstawię <oczywiście koódka do schowania żeli i wszystkiego do tipsów, jak na razie się w niej pomieściłam ale jak jeszczę coś dokupię to nie wiem gdzie ja to schowam...>
a się rozpisałam hehe :*
-
Przyszły dzisiaj do mnie 2 paczuszki :D czekam na 2 następne :) naklejki kupione po 3 zł :)
-
Agusia a co to za pędzelki napisz jak sie sprawują!! J też czekam na paczuche :P
Moja ostatnia probki akrylowe;p
http://i167.photobucket.com/albums/u...g?t=1250792686
-
A ja zaraz sie wylanczam i tez sie biore za zakupki tz.akryle kolorowe 12 kolorkow(kolejne),zele kolorowe 12kolorkow,liquid,fimo ok.50 slopkow,reka do cwiczen,formy sillikonowe,a reszta za kilka dni:)bo mam w planach klej co Annamon polecala i polerki:)
Zdjecia co zamowilam,nie ma tylko zdjecia liquidu bo co bedziecie butelki ogladac:)a wyjasnienie :( dlaczego tylko a moze i az tyle, nizej w poscie a wszystko przez meza;(
-
Na ebayu sie zaopatrzasz?
Hehe tez zakupiłam formy :) czekam na listonosza :)
-
No tak czesc juz zamowilam ale czesc musialam wybic sobie z glowy bo maz zaczal wrzeszczec i powiedzial ze mnie popi...narazie odpadly kolorowe zele,klej:(i polerki:(Ale i tak sobie kupie jeszcze!!Tak na ebayu tez kupuje:)
-
Szalona jesteś :) cudne zakupy
-
no dziewczyny szalejecie :D :D:D
-
A dzisiaj zaras lece kupowac mundurki swoim artystka,marynarki,koszule,krawaty,spodnie,spodnic zki itd masakra
-
Ja po troszce robie pazurkowe zakupy :P
w poniedziałek czyste szalenstwo z ciuchami mam nadzieje że coś kupie bo tak mam że jak planuje to dupa blada ...
Zakupy u doberka ale za każdym razem dłużej czekam na pzresyłke...
top coat, pędzelki, biały akryl 50g, żółty akryl, pyłek różowy, pilniki, tipsy rozmiar 4 ;p
I gratis który ni jak nie wiem jak wykorzystać ...
-
-
A mnie nie daawno paczka przyszła, ale taka wkurzona jestem z mamą.... Parę miesiecy temu odbierałyśmy chyba kilkunastokilogramową paczkę i przy odbiorze płaciła mama 50 zł. Teraz za 6 kilogramową paczkę kazali se zapłącić 152zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:zly::zly::zly: Nie wiadomo za co.... grrr.... No ale zaraz Wam wkleję co mi przyszło i jeszcze parę zdiątek od taty co jeszcze kupił ale jeszcze nie przysłał :D
-
dziewczynki pomóżcie... :( chcę kupić żarówki do mojej lampy ale wszędzie gdzie pytam są długości 16,5 cm. a w mojej lampie są 15-to cm.... może wiecie gdzie są nie za drogie żarówki o takiej długości i kształcie U do lampy z cyfrowym wyświetlaczem i wentylatorkiem??? bo jak drogie to lepiej będzie kupić nową lampę na normalne niedrogie żarówki...
a tak wygląda moja lampa...
-
Mama pokasowała wszsytkie zdjęcia tych ciuchów, których tato jeszcze nie przysłam więc nie wstawię :/: Powiem co tam było : Spodnie dresowe z adidasa dla mnie, sukienka sportowa z adidasa, spódniczka niebieska bombka, nieiesko-zółta bluzeczka na ramiączkach, a dla siostry, czarna bluzka z kapturem bez rękawków i więcej nie pamietam :D Teraz przysłał nam cłe pódło ciastek, parę swoich koszul, dla mamy czarne krótkie rękawki z adidasa, dla mnie i dla Agi po 2 pary Conversów i po jedenj parze zwykłym trampek (te kolorowe) jeszcze kupił nam worki na W-f z adidasa i torbę dla mnie do szkoły, nie pamiętam jaki8ej firmy :D
Ufff... ale popisałam se :D
-
-
na bogato :P
najbardziej podobają mi się szare trampki, bo podoba mi się jak mozna je zawinąć.. jeszcze taka śliczna kratka :)
-
a ja dzisiaj kupiłam farbki akrylowe w rossmanie:) i gapa wzięłam olejne i potem musiałam sie wracać i wymieniać;P
-
tez je wczoraj kupiłam :skacze:
Dobrze że dali wymienic...
I powinni jakos zminić kolorystyke albo coś..któryś farb.. bo są takie same.. wiec nie trudno o pomyłkę..
-
ja mam zamiar kupić sobie jakies balerinki i tunikę na moja 18stkowa impreze ;)
-
u nas otwieraja rossmana wiec pobiegne po farbki bo moje wyschly,nie pomogla goraca woda neistety nie...