Agusia przepiękny salonik:D Teraz to tylko klientek żeby było jak najwięcej:) Gratuluję!
Printable View
Agusia przepiękny salonik:D Teraz to tylko klientek żeby było jak najwięcej:) Gratuluję!
bardzo fajne zdjęcia :) Miły kącik :)
pięknie Aguś:yess: bardzo schludnie, elegancko, na miejscu klientki bardzo dobrze czułabym się w takim miejscu:ok:
milutkie mjejsce ;) powodzenia!!! :*
Przytulne ten Twój salonik Agulusia.Pozazdrościć;)A jak dołożysz jeszcze wszystkie akcesoria i ozdoby to dopiero będzie cudnie:)
dziekuje:*
juz mialam 2 pierwsze klientki:cwaniak2:z czego jedna zapowiedziala ze co 2 dni bedzie mnie na manicure odwiedzac bo co 2 dni przychodzi sie czesac do fryzjera:D a za sciana ma gabinet stomatologiczny:)
świetne konciki dziewczyny :D
Mała super kącik, a raczej kącisko (bo mały nie jest):D Jaki fajny słonik :skacze:
mała świetny kącik:D :ok:
mala super ten Twój kącik ;)
Agulusia niesamowity salonik:) Twój stolik bardzo mi przypadł do gustu :)
hihi a widzisz:d jak szybko:D
dokłądnie jak Ola pisała, dołozysz swoje "ggraciki" zrobi sie przytulnie i napewno mklientki bede do ciebie uderzać tłumnie:d hihi
bardzo ladny ten kacik:D:P
Agulusia piekny gabinecik :)
Meg, świetny kącik :):ok:
Agulusia, gratuluje, gabinecik pierwsza klasa i te kolorki, takie spokojne :buja: nic tylko przyjść i się relaksować :buja:
super kacik mala:)
a to moj kacik,wkoncu mam swoje miejsce i nie trzeba juz ze wszystkim latac:D
Załącznik 29512
Iwona bardzo ładny kącik :)
Mala faktycznie się nie mieścisz ;)
dzieki dziewczyny
wy mowicie wielki kacik a mi miejsca brak hihihi
Iwonka,też mi się taki kącik marzy... kiedyś może ^^ :)
Agulusia, :wow::wow: ale sobie urządziłaś :ok: jest PIĘKNY :o
dzieki dziewczyny,bardzo sie z niego ciesze,bo prawie 3 lata nie mialam wlasnego miejsca,ale trzeba byc cierpliwym:)
elaxx76 ,wstawiam fotke szafki tak jak prosilas,nie ma problemu:ok:,ale ja nie mieszkam w Polsce,kupilam ja w sklepie Penny w Niemczech,ale mysle ze w Polsce napewno tez taka dostaniesz, wkoncu nie ma w niej nic nadzwyczajnego,ale jest bardzo wygodna i praktyczna,bo ma duzo szufladek,a to jest wazne:)
Załącznik 29525
dzięki Iwonka za fotkę szafka jest świetna a powiedz mi czy ten sklep w Niemczech to jakiś market bo mam tam rodzinę o mogę ich po prosic żeby mi za nią popatrzyli po sklepach a i jeszcze jaka cena tej szafki ?? :)