3dwhite -znów zestaw,ale tym razem PEARL
Printable View
3dwhite -znów zestaw,ale tym razem PEARL
a to ja to w streetcomie testowałam
maila wysłali żeby adres do wysyłki potwierdzić. w blend-a-med, davidoffach i gazecie trend też wysyłali maile, a w orzeszkach nic nacs tylko maila że wysłali kuriera z przesyłką
Jeśli ktoś ma zamiar zamawiać z Yves Rocher przez internet do 15 listopada to to jest specjalny kod,aby otrzymać fajny balsam do ust "YRIA11" :)
---------- Dodano o godzinie 08:21 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:28 ----------
imasonline.pl - internetowe badania rynku i opinii społecznej. Ankiety internetowe. Dodatkowa praca i zarabianie przez Internet -kasa za ankiety
no widziałam ten balsamik do ust z Yves... fajny:) ja musze w sklepie zobaczyc jak pachna te nowe perfumy S ELIXIR moze sobie zamowie:)
własnie dzisiaj dostałam bezpłatne próbki akryli z Infinity nails:D do tego długopis i 4 formy żabki(uwielbiam je) super :skacze:
a wysyłałas tam certyfikat ze dostałas próbki????
a to o 14 trzeba wysłąc?czy teraz to zrobiłąs?
---------- Dodano o godzinie 11:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 11:34 ----------
kurcze tez sie tam zalogowałam teraz i te gre rozwiązałam i napisali mi ze wygrałam zestaw. Ale ciekawe czy go przyśla bo nie dostałam potwierdzenia w mailu że wyśla:(
hehe, ja akurat nie grałam w grę tylko odpowiedziałam na 3 pytania...byłam w szoku, ze nie ma jeszcze 14 a taki komunikat mi wyskoczył:D pozyjemy zobaczymy;):D
a dostałas potwierdzenie na mail czy tylko ci tam napisali ze dostaniesz zestaw? bo mnie tez tylko tam napisali... no ale zobaczymy:) ja juz raz dostałam zestaw z blend a med i jestem bardzo zadowolona:) zestaw kosztuje ok 25 zł w sklepie. szczotka jest rewelacyjna:) tak ze mam nadzieje ze nam sie uda bo włąsnie mialam kupic te paste:)
Mi też napisali,że wygrałam i potem potwierdzałam mój adres domowy,ale e-maila nie dostałam też żadnego.Ciekawe...
zadnego potwierdzenia na maila nie dostałam, zobaczymy czy to taki chwyt czy faktycznie wyślą ten zestaw:D
no ja tak jak mówie z blendamedu dostałam super zestaw! wiec mam nadzieje że i tutaj dostaniemy:)
Ogólnie to ja na samym początku mase produktów zamawiałam darmowych a mi tylko podpaskę i te żele co wszystkim przysłali. No i jeden daromowy katalog z sexshopu :P
aja zalogowałam się na 3dwhite i gdy juz pokazuje mi się okienko potwierdzenia adresu czy dobry podałam pokazało mi się ze ulicę i nr. domu wpisałam nazwe miasta i to poprawilam wy też tak miałyście? ,bo pozniej zarejestrowalam męza wszystko wypełniłam dobrze a przy potwierdzeniu adresu jak odpowiedziałam na te 3 pytania też mu wyskoczyło z ulica i numer domu to wpisane było nazwa miejscowości no i też to poprawiłam czyli wpisałam w ulicy nazwę ulicy a w numer domu numer . nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi ale moze ,ktoraś też tak miała jak miała potwierdzić adres do wysyłki tego zestawu
Ja też tak miałam
Ja też tak miałam i poprawiłam.Wszystkim oni chyba tak piszą,że wygrali.Na samym końcu było napisane Dziś już zamówiłeś...-podpadziocha :)
---------- Dodano o godzinie 15:08 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:04 ----------
A to mi koleżanka napisała- O widze ze sie w to bawisz ... poki co to maja tam jeden wielki burdello Jakis blad i tyle wczoraj kiedy by sie nie kliknelo wyskakiwalo ze wygralo sie zestaw. Ogolnie blendamed podczas takich akcji wysyla te zestawy wiec pozostaje czekac
no mi się udało załapać tylko ciekawę czy przyślą bo wczesniej co był ten zestawik blend a med szczotka i pasta to próbowalam caly czas ale mi sie nie udaje załapac w pierwszej dziesiatce tych osób ,ktorym wysyłają ten zestaw . Już chyba tak przez tydzień chyba sobie go odpuszczę:D
Ja też tamten sobie odpuściłam i ten przedtem też :)
to teraz czekamy:) która pierwsza dostanie to wstawia fotke;)
Przed chwilą do Mnie dzwonili,że wygrałam zestaw kosmetyków Farmona Tutti Frutti :jupi: A skąd?-kto by pomyślał-z krzyżówki z Biedronki(Kropka Tv) :)