Ja kupiłam LL w kasetkach(Macy) i wg mnie B jest bardzo podobne do B z Evo. C z Evo nie mam więc nie porównam.
Printable View
Ja kupiłam LL w kasetkach(Macy) i wg mnie B jest bardzo podobne do B z Evo. C z Evo nie mam więc nie porównam.
happy- ależ prosz:D , a tu chyba z tymi pincetami chodzi o wyważenie, bo chyba nie o ostrą jak brzytwa końcówkę
bachna-kochanie, włażę na strone jako zwykły klient i cholercia, działa:/:
Ale rano był problem bo mi też nie działało a już jest ok :)
Dziewczyny potrzebuję kilku informacji. :) Zamierzam zakupić sobie mały zestawik dopiero zaczynam przygodę z rzęskami (mam kilka chętnych osóbek na rzęski ) chciałabym zakupić w Evo kilka produktów tzn. podstawowych klej, rzęski, primer cleanser i remover. I chciałabym żebyście mi podpowiedziały co najlepsze. Jaki klej z Evo byłby najbardziej uniwersalny wykonałam kilka klientek na SL ultra bonding ale chyba wolałabym żeby trochę szybciej wysychał jaki polecacie? Chodzi mi również o rzęski chciałam zamówić narazie sobie jakiego mixa mink premium ale zastanawiam sie nad skrętem b lub c które częściej wykorzystujecie. I jeszcze jedno pytanko czy wszystkie używacie cleansera przed primerem?? bo pracując na SL używałam tylko primera. Ale się rozpisałam z góry dziękuję za informację :*
Melka jesli chodzi o skrety to wez sobie B mixa minka
jesli zas chodzi o klej to weż albo ultra plusa albo d plusa na poczatek wystarczają, naprawdę. Co do primera i cleansera to ja uzywam jedno przed drugim.W razie pytań dzwon :)
Dziękuję za pomoc. Zamówienie złożone czekam z niecierpliwością na paczuszkę :)
Edyta-dziękuje za turbo przesyłkę. Jak zwykle wszystkie rzęski piękne. I buzka za super gratisik. :*
Luśka Cieszę się bo doszlo błyskawicznie !!!
Edytko albo kurko, chcę zamówić MINKI od Was właśnie i się zastanawiam, jaką grubość wziąć i skręt. Który polecacie? Chciałam je mieć, jeśli będą jakieś bardzo delikatne klientki, itp.:skacze:
Jak zawsze liczę na konkretną odpowiedź. ;p
Polecamy kochana Mink Premium skręt B grubość 0,15. i.. oczywiscie w miksie na początek, a potem.. wiadomo, zobaczysz jakich dlugosci zacznie brakować i dobierzesz:D
Dziękuję ślicznie, kureczko! :skacze:
Zaraz idę robić zakupy. :skacze:
A mówisz, że 0,15 będą lepsze od 0,20 ? :wstydek:
A ja chciałam sie zapytać o noreczki 100% w mixie 8-14mm, widzę, ze nie ma ich na razie na stanie Evo... czy mogę prosić o info kiedy będą dostępne? Czy skręt B tych norek to taki Wasz standardowy skręt jak w innych rzęskach? nie wiem czy się komunikatywnie wyraziłam...:-/ Pozdrawiam
Dzisiaj otrzymałam paczuszkę z EVO :) zamówiłam rzęski w mixie B 0.20 mam nadzieje że w najbliższym czasie wypróbuje :) mam prośbę zauważyłam że w mixie nie ma zaznaczonych długości przy rzęskach mogłabym poprosić o jakieś zdjęcie z napisanymi długościami :) z góry dziękuję :*
sa na stornie rzęsy mink, z norki, rzęsy z norek z syntetykiem
prosze tu zdjecie
A-M. Zdecydowanie lepsza grubosc 0,15.Ja tez jako pierwsze zamowilam 0,20 ale po pierwszej aplikacjii doszlam do wniosku ze chyba sa ciut za grube i 0,15 faktycznie wygladaja naturalnie i sa idealne dla klientek o delikatnych naturalkach:)
dziewczyny kiedy beda dostepne C 025 w mixach i 13mm? bardzo mi sa potrzebne praktycznie cale zamowienie zrobilam a tego produktu brak ;(
paula2329, dziękuję ślicznie za odpowiedź. :skacze:
Laurencja jest C 0,25 w Silkach i 13 tez, ale chwilowo 0,25 B jesli potrzebujesz daj znaka zamowie dla Ciebie bo wlasnie skladam zamówionko :)
Katia jesli nie ma 8-14 to na bank sa 9-15 :) B
Ten skret jest jak typowe B nie jak C
delikatniejszy od C ale mocniejszy niz J :)
Łopatologicznie tłumaczę, ale jakby co dzwon wytlumacze co i jak 515234466 :)
AM wpadaj po rzesy wpadaj, doradze Ci na miejscu :) nie pożalujesz :)masz do mnie moze z 1,5km :) babo
UWAGA UWAGA!!!!!
Tylko na hasło "forum wzorki" przy zamówieniu 3 paletek dowolnych rzęs EVO otrzymacie klej do rzęs ULTRA PLUS GRATIS!!!
Promocja trwa od teraz do 14 stycznia 2013 do godziny 12.00
Zapraszamy na zakupy do sklepu :)
Promocja nie łączy się z innymi promocjami EVO
nie nie kochana ja chce wlasnie skret C ale jak wchodze w zamowinia to mi wyskakuje ze brak towaru potrzebuje 2 x C 025 mix i 2x C 025 13 i nie moge dodac do koszyka z zamowieniem
Podziękował Edytko, już wszystko kumam :* dzisiaj wieczorem złożę zamówionko. Pozdrawiam Kasia :D
No Dziewczyny :) dałyscie czadu :)
Buziole wielkie dla Was
Edytka, no wieeeeem, muszę się dokulać do Ciebie na dniach. :skacze:
---------- Dodano o godzinie 13:27 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 21:28 ----------
Edyta, mogę dziś podejść do Ciebie? Np. wieczorem albo jak Ci będzie pasowało? Ja i tak siedzę w domu, więc mi ryba. :skacze:
---------- Dodano o godzinie 17:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:27 ----------
Albo dziś już nie dam rady, ale jutro rano albo popołudniu? :skacze:
Ryba dzwon 515 23 4466
na forum ciezko sie umowic
O Bosze, jaka ja tępa jestem. :skacze:Mam Twoje dwa numery w telefonie. :nie_powiem:
Zaraz się odezwę. :cwaniak2:
EDIT: Ale żaden nie jest tym, który podałaś, hahaha! ;p
Kiedy pojawi się jakaś ciekawa nowość? :D Już się przyzwyczaiłam do waszych nowinek, przy następnej okazji muszę sobie te nowe cieniowane rzęski wziąć na próbę <3