Ty już tam cipciocho nie pij więcej:)
Printable View
Heh ja już też zagłosowałam;)miałam dylemat między trzema pracami:)Ale w końcu podjęłam decyzję:P
Bałam się zobaczyć moja pracę wśród wszystkich konkursowych ale już odetchnęłam:]Nie jest najgorzej:D
Ciekawa jestem kto z Was wygra:wow:
ja mam już dla was następną propozycje na konkurs"KOLOROWY ZAWRÓT GŁOWY":D
już nie zganiaj na sok my już wiemy co to za fermentacja była:D:skacze:
---------- Dodano o godzinie 00:04 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:01 ----------
nic lece spac:)
miłego czekania i głosowania buziollllleeeee
ogólnie to mam jakis problem z dodaniem koemntarza w temacie z pracami. Powiem szczerze prace które mi sie naprawde podobaja moge liczyc na palcach jeden reki...wiec nie miałam problemu z wybraniem pracy ktora jest moja faworytką
.. i własnie w takie momenty utwierdzaja mnie w przekonaniu ze czysty zwykły french jest naprawde trudny do zrobienia ;)
No to wkońcu zobaczyłam :D Ale zagłosuje później :D Trudny wybór ehhh Najpierw kawka i śniadanko a potem burza mózgu...:skacze:
w sumie to moja wina bo po co czekałalm do końca na ostatnią chwilę nie wiem jak mam ci wysłąć to potwierdzenie ale dzięki
---------- Dodano o godzinie 08:22 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:06 ----------
Kamis szkoda że nie znasz mojego codziennego pecha niestety na mojej poczcie nie ma zapisywanych wiadomości wysłanych pozdrawiam
Megi przykro mi że się tym razem się nie załapałaś, ale będzie jeszcze nie jeden konkurs więc się nie przejmuj :]
wyniiikiiiiiiiii;p;p;p
Oj dziewczyny wasze prace sa cudne! Ciezki orzech do zgryzienia ale zdjecie juz wybralam:) Moje to sie z waszymi nawet nie rownaja.. Gratuluje slicznych prac!
sliczne prace ja juz zpomnialam na ktora glosowalam
Bardzo trudny wybór, choć z 5 prac odstaje od reszty...no ja bym się nie ośmieliła:PAle nie mnie to oceniać(sama nie biorę udziału-buuu) i wszystkim życzę powodzenia:good:
chociaż nie brałam udziału to czekałam jak na szpilkach żeby zobaczyć Wasze prace :D:D
PIĘKNIE DZIEWCZYNY - jury będzie miało ciężki orzech do zgryzienia i burze mózgu :skacze::skacze::skacze:
W moim wypadku liczba głossów będzie równać się 0, chyba że zagłosuje na siebie, to będę mieć cudowny 1 głosik :D
To teraz czekamy do soboty na wyniki :) Kamis, możesz zdradzić, czy wrzucisz je rano, czy wieczorem? ;) Kawał dobrej roboty! Prace ślicznie posegregowasne!
wszystlie prace są cudne :)
a czy ja też mogę zagłosować ?
---------- Dodano o godzinie 10:47 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:40 ----------
już zagłosowałam ^_^
aż jestem ciekawa która praca wygra, ja już zagłosowałam i mam nadzieje że mój faworyt bedzie na 1. miejscu. Powodzenia dziewczyny! :D :D :D
i wez tu czlowieku zaglosuj teraz jak wszystkie sa piekne
Kamis zrob kilka 1-szych miejsc hahaha
normalnie oczoplasu idzie dostac no ale ja tez juz zaglosowalam :)
---------- Dodano o godzinie 10:58 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 10:55 ----------
Kamisku czy na koniec ujawnisz nam ktora byla czyja praca?
Temat konkursu to był strzał w dziesiątkę, widać sporą różnicę między niektórymi pracami jest kilka idealnych ale wielu brakuje jeszcze do takiego poziomu więc widać na żywo że trzeba brać się do roboty i ćwiczyć ćwiczyć i jeszcze raz ćwiczyć ^_^
Oczywiście wszystkim dziewczynom życzę jak najlepszego miejsca :kwiatek:
ja też nie wiem które wybrać :huh:
niektóre prace są przepiękne, jest w czym wybierać :good:
już zagłosowałam :) jest kilka superanckich prac :)