Nadiuszka a jak stwierdzić "czy to JUŻ"? Reklama Noble "mówi" że klej utwardza się w 30 sek a to baaardzo dużo rozpylania jak na takie małe oczka;)
Printable View
Nadiuszka a jak stwierdzić "czy to JUŻ"? Reklama Noble "mówi" że klej utwardza się w 30 sek a to baaardzo dużo rozpylania jak na takie małe oczka;)
może 30sek od spryskania raczej niż 30 samego pryskania
No patrz Kiwaczku mój kolor włosów czasem jest mylący ;) Nawet nie wpadłam na ten tok myślenia;] Olśnienie normalnie. On po jakimś czasie sam przestaje spryskiwać (nie mylić z opróżnieniem zbiorniczka:D) więc pomyślałam że to taka "dawka".
Izi ja miałam okazję wypróbować u Aguli (na swój czekam :P) i właśnie nie trzeba długo spryskiwać, taka mała bryza i z odpowiedniej odległości ;)
Tak, zgadza się, wystarczy rozpylać mgiełkę przez parę sekund. Z 30 sekundami nieco przesadziliśmy, czas jej rozpylani zależny jest od odległości.
Dziewczyny czy macie przetestowany klej Red ? jakieś opinie na jego temat? jak rzęski trzymają ?
wcześniej dziewczyny testujące pisały że świetny, że trzyma lepiej niż green.
a czy będą kiedyś rzęsy kolorowe 0,07? lub ombre. bo tak ciężko gdziekolwiek zdobyć .....
czy tylko ja mam taką potrzebę ?
Kasia ja też od dawna poszukuje, do Noble też się uśmiechałam ale nikt nie chce ich sprowadzać;( Mi by nawet 0,10 wystarczyły.
ja wanie dzisiaj zamówiłam reda
będę testować i mam nadzieję, że się nie zawiodę jak na greenie :)
radzę spróbować Greena w innych warunkach, bo kaprysi. ale jak mu warunki podpasują, to jest świetny. Red jest przyjaźniejszy, ma lepszą lepkość, niesamowicie szybki czas wiązania i trwałość aplikacji. po tym jak ostatnio się zawiodłam na klejach z innej firmy, Red jest moim ulubieńcem. co do rozpylania mgiełki, to ja rozpylam około 30sec, ale na całą twarz, nie tylko na rzęski - dodatkowo nawilżam klientkom cerę, to jest bardzo przyjemne. jeżeli mam nowo naładowany pojemnik, to w odległości 20-30cm. urządzeniem trzeba ruszać, jak wskazane w instrukcji, ja wykonuję kilka ruchów nad rzęsami, nad czołem, podbródkiem, policzkami, znów rzęskami. jeżeli będą kropelki wody na rzęskach, to nic nie zaszkodzi wiązaniu klejowemu.
noble, ja też się podpinam do pytania o cieńsze rzęsy kolorowe, lato się zbliża, klientki są chętne na refleksy, a dość duży procent pań ma objętościowe stylizacje na rzęskach, przyda nam się choć kilka najbardziej pożądanych kolorów do prac objętościowych :D ja też się uśmiecham i proszę :)
Co do reda - czuje go. Lekko smierdzi.
moje kochane noble w środę dostałam od Was maila z nr przesyłki
na stronie poczty polskiej nic się nie dzieje
nie wiem czy zapomnieli wysłać moją paczuszkę :( dalej czy mają po prostu problem z monitoringiem przesyłek :huh:
do tej pory nigdy takie rzeczy się nie działy
na szwedzkiej stronie też nic nie ma jeszcze
zdjecie zrobione przed chwilą
http://pliki.wzorki.info/images/otbGv.png
u mnie też nie było zmiany statusu a dostałam paczkę na drugi dzień :)
Niestety poczta często nie wprowadza aktualizacji niektórych przesyłek nie wiemy od czego to zależy. Ale bez obaw tak jak pisała Mini mimo tego wszystkie przesyłki docierają :)
---------- Dodano o godzinie 22:09 ---------- Poprzedni post był napisany Wczoraj o godzinie 18:41 ----------
Witamy w naszym gronie 2 nowych instruktorów.
Lista stylistów
Panią Katarzynę Szelągowską z okolic Warszawy oraz
Panią Dianę Trzasko-Wnukowską z Suwałk.
Gratulujemy!
Kochane Noble
Kiedy bedą znowu dostępne nano rozpylacze?
ale szał na Nano! widzę że nie mi jednej ich brakuje :D
Bardzo przepraszamy za ten brak, w naszym przekonaniu wzięliśmy ich bardzo dużo, ale wieść się szybko rozeszła i zniknęły w mgnieniu oko...
Jak tylko przyjdzie dostawa starczy dla wszystkich :) prosimy jeszcze o parę dni cierpliwości.
Kocham RED :love: Dzisiaj miałam zakładane rzęsy na nim i pierwszy raz nie mam czerwonych oczu. Po każdym kleju wyglądałam jak królik a po tym nawet trochę oko się nie zaczerwieniło. Jestem szczęśliwa :skacze:
jutro lecę po paczkę na pocztę z redem i też się podpinam o prośbę o cienkie rzęski kolorowe, może macie zamiar wprowadzić jeszcze jakieś ultra cienkie rzęsy, byłabym wniebowzieta :)
Dziękujemy za sugestię, co prawda nie mamy jeszcze tych rzęs ale mamy inny produkt o który prosiłyście.
Pęsetki do metod objętościowych
https://static1.tradoro.pl/80/akcesoria/6a-sa.jpg
Pęseta do przedłużania rzęs VETUS do metod objętościowych
Noble kusisz:diabelek:
Noble WIELKIE DZIĘKI za EKSPRESOWĄ przesyłkę. Zamówienie wysłałam w srodę rano a w czwartek przesyłka już była. Miło.
Jak tylko wypróbuje REDA na kilku klientkach, podzielę się opinią.
Pozdrawiam.
Moja klientka zakochała się w nano rozpylaczu i też taki chce dla siebie :skacze: Więc Noble ja też czekam na dostawę żeby kupić również dla niej;)