Izago psina normalnie jak dama, nie pogada:)
co to za rasa?
Printable View
Izago psina normalnie jak dama, nie pogada:)
co to za rasa?
Goslava to angielski cocker spaniel o umaszczeniu sobolowym :)
Ona jest cudowna <3 :love::love::love:
Izago piękna niunia :love: kochany pyszczek
milenka ja wiem że jak widzę, że ty coś tu wrzucasz to lepiej nie zaglądać :D
Iza śliczna psina :D
jaka sesję miała :D
izago no ten twój psiak jets po prostu świetny a jak mądrze patrzy :)
Moj pies przeszedl dzisiaj samego siebie :[ Udusze gada, wstretny szczur jeden :(
Poszlismy do znajomych na kawe, on zostal sam na kilka godzin i jak wrocilismy to sie przezegnalam lewa reka - zezradl moje jaja stryopianowe, potarglal zajace i jaja juz skonczone, rozwalil mi moje niedokonczone jajo, gdzie byly szpilki :( :(
A najsmieszniejsze jest to, ze wszedl do pokoju, ktory byl zastawiony i sobie odsunal to co mial by przelezc i wlazl na kanape i z niej na duzy stol, gdzie wszystko lezalo w katonie i powyciagal nozyczki, wszystkie moje wstazki, rozsypal pudelko ze szpilkami a przy okazji zrezarl papierosy mojego chlopa - katastrofa :[
Musze wszystko robic od poczatku :placz:
skąd ja to znam..:) mój jak był mały też tak rozrabiał:) np. patrze a tu połowy brokatów nie ma ale widzę błyszczącą dróżkę za łóżko... zaglądam tam a on niby nie wie co się dzieje a cały w brokacie:D
:o współczuję Rudzia :przytul:
Milenka, ale jaja :haha: chciałabym go zobaczyć w brokacie :D
uuuuu Rudzia współczuję.... skąd ja to znam hehe
Milenka nieźle hehe :D
Ten szary Micho nam zginął...Suczka Norka oddana do mamy...Papuga zginęła śmiercią tragiczną...Stary Citun ją oszamał :( Na ślimaka też miał chęć .... I został jeszcze drugi kot Hrabia nasz ...:)Załącznik 39343
Załącznik 39344
Załącznik 39345
Załącznik 39346
fotka kota ze ślimakiem po prostu wymiata
Ale fota z tym slimakiem :D
Moj dostal kare :p Od wczoraj siedzi w swoim lozu, przez tydzien czasu. Dosc, bo kurna smok maly mnie nie slucha a jak tylko moj chlop ryknie to sie posika z wrazenia :p
Wczoraj o polnocy jak sie wydarlam na niego to tez narobil na podloge...
a ja przed chwilą zrobiłam zdjątka mojemu sierściuchowi jak sie wygrzewa i łapie różne dziwne pozycje :P :D
Załącznik 39384Załącznik 39385Załącznik 39386Załącznik 39387
Jaaaaaki słodziak i pieszczoch!! :D Świetny kot!! ;) :love:
No te kociaki to super sprawa ale takie to namolne czasem ,że nie można wytrzymać..he he :)
fajny ten twój rudzielec :D
nasz nowy członek rodziny zdjecia słabe bo z kamerki:)
jest na razie bardzo malutki i rozrabia jak tylko moze TIMON:) pozniej wstawie zdjecia typowe z aparatu siersc ma siwa wrecz pod niebieska i strasznie błekitne oczka powiedzcie mi co to za rasa bo nie mogę dojsc
Sandra piękny kotecek :love::love::love: przesłodki :D
ooooo ja uwielbiam kotki :D prawie tak śliczny jak mój :D
mały słodziak :):D
ooooj, Sandra, jaki misiu :love: futerko ma świetne, kochany kociak ;)
Czemu szczeniaki czy kociaki nie moga zostac male na zawsze ? :D
Sandra jest sliczny choc ja wole psiaki :)
Moj Asti :) Tu ma prawie 6 miesiecy...
A teraz zaczepia mnie bo chce isc na dwor a ja na kompie :P
kobietazpazurem - slodzitki ten twoj kociaczek,, ja tez mam kociczke wielokolorowa hahaha ale ten malutki jest taki slodziusi heheh
Kobietazpazurem- przekochany!!! tez chce takiego!! a co do rasy.. może to rosyjski niebieski ?
ojjj to i ja musze swoje zoo wstawić :D
To mój doberman Hera. Niestety w lutym potrącił ją samochód :(
Załącznik 40385
Kocur :D Jacek placek.Wychowany od ślepości przez psa :D (nawet wykarmony piersią :D )
Załącznik 40386
Moje najkochańsze Mafia :D 75%york 25% grzywacz chiński :D
Załącznik 40387
KATARYNKA - super masz te zwierzaczki, a kot wychowany przez psa to niezła historia musi byc;) jak one wszystkie te zwierzaki ze soba zyja pod jednym dachem?:D
Przedstawiam wam Gabrysię
:szczena: ale jaja :D świetna jest :D
Hehehe, takiego zwierzaka bym sie w domu nie spodziewala :D
Sliczna...
katarynka dobermanaka przepiękna!! a drugi psiuńcio jest przekomiczny hehe :D świetny futrzak :D
pianka hahahaha :leze: ale jest świetna!! no zakochałam sie normalnie :love:
pianka - ja tez sie zakochałam:o ale cudna:D ale ostatnia fotka wimiata;)
hera niestety 2 miesiące nie żyje :( a ogólnie ona akurat mieszkała z moim tatą na wsi :) Ale często przyjeżdżała do mnie na 2 czy 3 dni i żyli sobie spokojnie razem :D ale w bloku było jej troche ciasno, jednak to kawał psa :D
a mafia i placek to mama i synek znajde foto jak fajnie sie przytulają to wkleje
pianka normalnie padłam boskie stworzonko z kąd Ty je dorwałaś ??
słodki ten szopik:) też bym chciała takiego:)
pianka76 padłam, rewelacyjna jest:love:.
Gabrysię mam od małego, ma ponad 200 zdjęć jest naprawdę kochana. Zajęło by mi naprawdę dużo czasu żeby pokazać jej chociaż część zdjęć.Jeśli ktoś chciałby obejrzeć zdjęcia Gabrysi zapraszam na galerię na NK ,,Gabi,, Barbara Bednarek Pieszyce.pozdrawiam was i dziękuje wam że podoba wam się mój szop pracz:ok:
Pianka, właśnie oglądam zdjęcia Gabi na nk :D
skąd Ty wzięłaś tego stworka ? :D
od zaufanego hodowcy:ok:
pianka orzesz ty ale wypasiony zwierzak ja tez sie zakochałam :skacze::skacze::skacze: