Nie spamowac :P
Mamy temat o zwierzakach :)
Printable View
Nie spamowac :P
Mamy temat o zwierzakach :)
Dziewczyny bo dostałam paczkę od SF ale nie otrzymałam zamówionych dodatkowo form :( Co mam im napisać ?
Może to że nie przyszły? :D
haha :D To popisałam się inteligencją xD
Paczki powinno sie otwierac przy kurierze lub listonoszu bo jak im udowodnisz, ze nie dostalas ? :)
Moze dojda osobno, zamawialas je osobno ze strony i dopisalas, ze formy domowilas ?
Mnie w domu nie było, jak paczka przyszła i odebrała mama, a ona nie patrzy tylko odbiera ;)
Jak zamawiałam zestawy to do koszyka od razu dorzuciłam formy by przesyłka była jedna i w meilu mam całe zamówienie czyli 2 zestawy i formy razem.
No to nic innego jak napisac do nich, ze zamawialas formy a ich nie otrzymalas...
Poczekaj co odpisza i wtedy myslimy dalej :)
Napisałam i jak coś odpowiedzą, to od razu tu wstawię :)
Moje litrowe i pół kilogramowe maleństwa :)
Załącznik 47272
Goldewll oxycur platin dust-free i topchic 6%
nie wiem kiedy ja to zużyje xD
Maleństwa xD Dobrze powiedziane :D
---------- Dodano o godzinie 16:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 07:20 ----------
Dostałam taką wiadomość od SF :
Witam, w obecnej chwili nie mamy w magazynie zamówionych przez Panią form,
czekamy na dostawę, będą pod koniec miesiąca.
Pozdrawiam
hehe kochanaa to sobie troszkę na nie poczekasz :D
wiem :D A czas to pieniądz :( :skacze:
a ja dzis zamowilam kolorowe zele z mm prawie wszystkie <szok>
drapi co za szalenstwo, najpiers wszystkie hybrydy teraz zele :D ja musze swoje zebrac z miesiaca i tez sie pochwalic:D
Wczoraj dostałam paczuszkę z
Załącznik 47318
sesese :yess:
Choco zazdroszczę
a oto moje zakupy ostatnie ;)
widzę że ktoś tu kupił sobie taka sama torebke :skacze: i inne rzeczy od tego użytkownika ^_^
moje ostatnie ;) modenowe : tipsy , formy ,platki , kielon , klej , hybryda ( gratis : dwa akryle , zel mleczny i ozdoby ) i mmowe , nails secretsowe( tipsy , zel , wzornik gratis ), pilniki i moja kolorowka z nature nails ;) tym razem zielen :D
paulka nooo :) kupilam jeszcze 22 farbki z polycolour :D jutro rano wstawie zdjecia :D:D:D i duzo innych rzeczy:D
drapi a nie chcesz mi oddac troche pieniedzy ?? :P tak pytam :D
Basiu super te Twoje zakupy :)
moje zakupy ostatnie :) zadjęcia ze stonki GN
Zołzella, zeberkowe pędzelki - trafny wybór :)
i frezareczka jaka piekna:wow::love:
a tutaj moje zaległe dodatkowo jeszcze plakat z MM