kachna, sliczny frenchos:ok::D
Delyszys:wow: piękne zdobienie, super....tez ciekawa jestem jak wydziergałas te kwiatuchy, boskie:love:
Printable View
kachna, sliczny frenchos:ok::D
Delyszys:wow: piękne zdobienie, super....tez ciekawa jestem jak wydziergałas te kwiatuchy, boskie:love:
Delyszys boooskie :wow:
Kachna piękny frencz :wow:
Mania Twoje też bardzo ładne :ok:
Kachna u mnie szał na Konada minął na poczet One Stroke'ów :D po prostu jak jeden mąż je macham na frenchach :D
Tu ode mnie taki szybki frencz
http://img837.imageshack.us/img837/4041/dsc1549.jpg
Byli, jak zwykle cudny frenchyk!!
Hehe, u mnie przed konadem był szał na kwiatki akrylowe, chociaż dwa płateczki ale musiały być :D
Ilona, bardzo ładne :)
taaa... skąś to znam ;) u mnie cyrkonie na serdecznym lub kwiatki akrylowe na serdecznym z cyrkonią lub one stroke. To 3 pozycje które są codziennością :D
jeej same pieknosci:D Delyszys ja tez jestem ciekawa czy te kwiatki to malowane czy akrylowe zatopione?
u mnei tez szal na konady te panterkowe i siateczki i kwiatki to wszystko konad tylko zeberke sama malowalam i aniolek gotowy byl;)
dzieki dziewczynki:przytul:
ilona, byli....jaaaaakie frenche....idealne^_^ przepiękne ^_^
byli - piękny smukły french :D
piękny frenchyk
malowane pedzelkiem cieniutkim i biala farbka akrylowa plus srebrny liner i cyrkonie ;)
odnowa.
Byli - kwatuh śliczny.
Olcia - Bardzo ładne :)
sliczne frenczyki dziewczynki
A tu moje dzisiejsze ... Chyba nigdy nie dojde do wprawy :( Zwłaszcza ze teraz mam miec dlugą przerwe bo nie mam na to zupelnie czasu ;(
Hej, Agaciorka a co Ty chcesz od tego frencha?? Przecież ładny jest :)
Delyszys bombowe pazurki.
Ilonia sliczne.
Emilia B. te Twoje czyściochy są rewelacyjne :)
anoosia śliczne frenche :)
delyszys bardzo ładny french :)
kachna831 uroczy french :)
ilona44 bardzo ładne są :)
byli bardzo śliczy :)
xsunnyolciax cudo :)
swietne frencze dziewczyny ,moje niestety sie nie chca usmiechac :-) :
xsunnyolciax - fajniutki frenchyk :D
Niunia musisz troszke popracowac nad boczkami bo na kazdym wychodza jak to mowia w lopatki...moze na zywo tego nie widac ale na zdjeciu owszem ;)
po za tym niektore sa fajnie przyzdobione :ok:
I uśmiech! UŚMIEEECHHH :D o taki :D
Żeby nie było,odkurzam pajęczyny...Tym razem moje,robione na szybciocha,co widać;p
http://i56.tinypic.com/102r1xz.jpg
Natii śliczny french... i nie widzę że na szybciocha :D ja takiego nawet wooooolno nie zrobię ;(
nati sliczny frenczyk
niunia pierwszy sliczny lubie takie mleczne frenche ale fakt usmiech by sie przydał