buuutkiii :love:
do mnie dzis dotarł pan kurier z akrylami z sf :cwaniak2: a jak na złość czasu brak
Printable View
buuutkiii :love:
do mnie dzis dotarł pan kurier z akrylami z sf :cwaniak2: a jak na złość czasu brak
a mi się podoba kamizelka futerkowa :)
buty ładne, ale te koturny mi się przejadły ...
pokażę Wam co mi się podoba :D bo szukam różowych traperków :)
źródło : TIMBERLAND ROLL TOP (1888689793) - Aukcje internetowe Allegro
Świetne te traperki nanami:) takie "babskie";)
a ja wpadłam w szał kupowania zwierzęcych torebek
Załącznik 47892 jeszcze do niej dotrze portfel,
a tą dziś kupiłam na allegro Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
http://img09.allegroimg.pl/photos/or.../02/1899600220
I pióra do nail artu
Załącznik 47893
Oraz dokupilam kilka kolorków żeli kolorowych z Nails Company bo są cudne:)
piekna ta panterowa... w ogle fajne maja tam te torebki... upolowalam jedna dla siebie :)
Panterka śliczna :love:
Załącznik 47901 Załącznik 47902 Załącznik 47903
a mi dzisiaj przyszedł shellac ( top i baza).:love:
i jeszcze wcześniej zamówiłam sobie konada do przetestowania. I jestem bardzo zadowolona. Teraz szwagra będę musiała zaprzęgnąć do grawerowania mi płytek... Ciekawe czy się uda :cwaniak2:
o germana ta plytke m57 jest cudowna polowalam na nia w \dr ale niestety mi sie nie udalo wiec zazdroszcze!!;)
Ja kupiłam na allegro za 11,49 zł ;D
Jeszcze kupiłam 5 rolek po 500 wacików bezpyłowych za 25 zł
wysyłka wyszła mi za grosze za ten cały zestaw i waciki. i wydaje się wszystko oryginalne bo są hologramy na opakowaniach itd ;D
Mrrr:) Wyczekana paczunia:))
Załącznik 47926
Choco czekamy na relacje :slina:
białaaaa dzięki;)
kupiłam przypadkiem (tzn za takimi włąsnie łaziłam juz od długiego czasu) w sklepie którego nie znam ;] Fipippo a cena przeceniona 2 razy i w koncu zapłaciłam 290zł
ostatnio zakupiona ze strony e-torebka.pl
polecam też mój kod rabatowy uprawniający do 5% upustu 37a6a718
http://img851.imageshack.us/img851/1593/1007978.jpg
Uploaded with ImageShack.us
ooo aaaaa.... :wow: ekstra jest ! piekne kolory !!
Losek, cudna, boska, rewelacyjna... aaaaa... chcę!!!! :D
losek sliczna ... :love:
a ja mam zamiar kupic mojej mamusce na urodziny ktore ma w grudniu zestaw talerzy... wiem, ze strasznie sie jej podobaja takie nowoczesne kwadratowe ale drogie sa bardzo i na razie jej nie stac bo remont domu jest . i tak mysle , ze kurcze bawi mi dziecko kiedy ja chodze do szkoly.. tyle mi pomaga , ze ja nie wiem co by bylo jak bym jej nie miala :( tyle jej zawdzięczam i myśle, zeby sprawic jej taka niespodzianke . jak czlowiek sie cieszy kiedy daje radosc innym. wiem, ze bedzie krzyczec na mnie ze za drogie ze nie potrzebnie itd ale ja chce mamie sprawic radosc... wiecie mi o jakie talerze chodzi?? takie na 6 osob kwadratowe ... nie mam pojecia gdzie to kupic i ile mniej wiecej takie kosztowac beda. na allegro na bank nie zamowie bo boje sie ze sie cos stłucze. chyba kiedys widzialam w realu taki zestaw . co o tym myslicie?
DZIEWCZYNY ZAKOCHAŁAM SIE... :love:
:love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love:
ZARA - DUZA TORBA SKORA CZARNA (1893236712) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
ale musze troszke odłożyc moze sobie sama zrobie prezent na swieta... :cwaniak2: :love:
Diamond bardzo fajny pomysł :) mama będzie się cieszyła na bank :) ja widziałam kiedyś na Auchan takie talerze i był duży wybór i ładne wzory :)
ja widzialam w tesco talerze, zreszta w kazdym markecie wiekszym znajdziesz :)
ja zakupilam taka torbe :love:
WŁOSKA BRĄZOWA A4 TOREBKA - WOREK SKÓRA CIELĘCA (1879437624) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
jest mega pojemna:D
agulusia przepiekna! zakochalam sie wn niej ;d ale tez troche kosztuje :D narazi mnie nie stac na taka haha :D :love::love:ale piekna
mnie teraz czekają zakupy dla maluszka... już większość mam ale zawsze coś się nie dopatrzy....
Moje nowe kozaczki
Załącznik 48026
wyglądają czoko wygodnie super:D
mi dziś pędzelek dotarł :)))
http://for-nails/files/DSC06168.jpg
http://for-nails/173,pedzel-vip-100-...y-rozm.-8.html
Ja też dzisiaj w buciki uderzyłam;)
Zdjęcie ze strony:ocieplane botki damskie - Buty damskie - Damskie - DEICHMANN