na ślub dla młodej :)
Printable View
na ślub dla młodej :)
elirena bardzo ładny czyscioch:)
zyza piekne delikatniutkie, ale boczki bym podpilowala jeszcze:ok:
no wlasnie widzisz teraz tez bym podpilowala ale one na zywo wygladaly zgrabnie... bez tej lopatki na koncu.... i albo to ja mam zeza albo rzeczywiscie to efekt wizualny mojego aparatu... moze za slabo je usmiecham? :) bo zobacz na kciuka tunel ladny wiec sama juz nie wiem...
tunelik jest bardzo ładny, rozumiem o co chodzi, ja tez tak mam ze jak sie napatrze na swoje zdjecia pazukrow to wiele rzeczy widze do poprawienie, podczas roboty to jakos sie tego nie zauwaza;)
Elirena piękny równy frenchyk :)
elirena prześliczny frenchyk:ok:.
zyza śliczny tunelik i uśmiech extra, co do aparatów to rzeczywiście czasami zniekształcają:).
elirena - przepiękny french, linia us uśmiechu jak żyleta ;)
elirena super frenchol co ty za zel french fajny masz ze taka idealna linie tworzysz?? :)
ja musze przy kims bardziej doswiadczonym zrobic taki moj french zeby mi powiedzial co robie nie tak dlatego trzeba jakies warsztaty odwiedzic :)
Zyza używam zelu białego kredowego, mocno pigmentowego, jest to zel suchy,jak nabłyszczacz, mozna go nakładac przed samym nabłyszczaczem ale ja wole go dodatkowo warstwa zelu zabezpieczyć, mają go różne firmy perfekt beauty, perfekt lady, neo nail, abc nail story i pewnie wiele innych
jak coś to pisz:)
króciaczki
brawo kasandra bardzo ładnie ci wyszedł ten frenchyk ;)
Dzięki elax to moje osobiste :)
Moje wypociny z dwóch ostatnich dni.
Kwiatuszek okropny, bo zepsuł mi się pędzel ;( Muszę kupić nowy.
Dodam, że jestem bardzo zadowolona z siebie, ponieważ wszystkie te paznokcie wykonałam na formie, co było kiedyś dla mnie czarną magią, ale idzie mi coraz lepiej.
Prosimy ukrywać tak dużą ilość zdjęć
elirene śliczne!!
zyzka uśmiech jest ok :ok:
kasi świetne!!
pumcia mniamniuśna wrzutka:kwiatek:
u mnie tylko zwyklaki na naturalkach
Evelyn piekny zwyklak :)
Malutkapumcia piekne pazuraski
Elirena pieknie. Usmiech jak zyleta :love:
Kasandra pieknie wyszlo :)
Pumcia nieźle sobie radzisz z tą formą :)
Kasandra i Evelyn - fajniutkie frenche :)
Kasandra, bardzo ładne ;)
Pumcia, ale wrzutka ładna. Nie czepiaj się kwiatków, bo są śliczne! :D I gratuluję opanowania form, naprawdę warto! ;)
Pumcia - śliczne frenche w Twoim wykonaniu! Śliczna biel, zdradzisz co to? ;)
Evelyn - naturalki bardzo ładne :D
Marta śliczny :)
Elirena idealny french, cudo ^_^
Zyza bardzo ładny :)
Kasandra piękny :)
Malutkapumcia wszystkie mi się podobają :)
Evelyn bardzo ładny :)
Pumcia bardzo dobrze radzisz sobie z formą, wszystkie frencze godne podziwu, szczególnie ślubny z kwiatkami. Ja nawet dobrym pędzelkiem takich nie ulepię:love:
Kasandra prześliczne króciaczki:ok:.
Evelyn przepiękny uśmiech:D, całość oczywiście też.
Malutkapumcia rewelacyjne prace, ogromne brawa za formę:*. Cieszymy się z Tobą:przytul:.
malutkapumcia super prace. A te kwiatki na slubnych...rewelka ;)) Tylko nie wiem czy zastanawiałaś się czy obrączka przejdzie przez palec jak na paznokciu jest ten kwiatek ?:> Bo u mnie na ślubie (nie moim) była taka akcja że młody założył obrączkę na środkowy palec bo na serdeczny nie weszła, właśnie przez akrylowy kwiatuszek.
jeszcze ciepłe :D
http://forum.wzorki.info/members/245...cture21791.jpg
Elaxx sliczne! Piekne kwiatuchy :love:
A tutaj moje :)
Załącznik 45014Załącznik 45015
Elaxx śliczne ! :D
Sylwia świetne ! ;)
Elaxx przecudne - piękne zdobienie
sylwia cudowne
super frenche możecie być z siebie dumne ;)
elaxx76 bardzo ładne, podoba mi się to ,że każdy paluszek jest ozdobiony ,ale nie ma ozdób za dużo, dokładnie takie mi się podobają:love:
Sylwia1982 obie rączki piękne wykonane i ozdobione :wow:
Ela, śliczne pazury, a kwiatuchy cudne!
Sylwia, piękne frencze:
Uuuu Elka, no piekne piekne pazuraski :) Kwiatuszki sliczne :ok:
Sylwia bardzo ladnie, szczegolnie te drugie :)
Ela i Sylwia - jakie ładne kwiaty! :)
Sylwia1982 ładne migdałki i kwiatuszki super ! :)
elaxx76 Śliczne kwiatuszki ;)
wow co za piekne kwiaty;) wszystkie tak pieknie zrobione :slina:
Ela jestem zachwycona tymi kwiatuszkami :):D
Sylwia śliczne frenche :)
dziekuje bardzo kochane jesteście :* :kwiatek: :kooffa: skonczyly mi sie wczoraj ptaszki i jeszcze nie przyfrunęły jak powrócą to wam nim jeszcze podziekuje :*
piękne te wasze frenczyki :)
a to pazurki mojej przyszłej synowej na zaręczyny :D
iwa bardzo ładne , czyściutkie i skromne , masz już pomysł na ślubne :ok: ?