a to moje skromne dwa pedzelki z bass cosmetics:D i zaciskaraka euro fashion:D
Printable View
a to moje skromne dwa pedzelki z bass cosmetics:D i zaciskaraka euro fashion:D
a ja kupiłam takie oo rzeczy:skacze:
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
Super zakupy dziewczyny!! Buciki:love:DiamondShine, ale szpila:wow::slina:.
Paulka mogę prosić o linka do zaciskarki:*.
shola ja kupilam w wawie w siedzibie AP jak bylam na szkleniu...zaraz poszukam linku..... o jest... prosze bardzo: Kopytko (zaciskarka) Raj-0786 - Euro Fashion akurat jest promocja takze korzystaj:D jest swietna!!
Dziękuję Paulka:*
a ja napadłam na sklep firmowy Ziaji :love:
lubie ich kosmetyki bo są fajne i przede wszystkim tanie :P
Załącznik 48345
CZEKOLADOWY peeeling jest mnioom :love:
Cieplutka dostawa produktów Indigo:))
(zapraszam na zakupy)
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/DSC05198.jpg
evelyn butki :love:
choco gdybym nie dostala mojej paczuszki z polski dzisiaj ,to bym byla zazdrosna,ale przezyje ,bo Załącznik 48603
Paulka bierz zaciskarke ,tez mam taka ,jest swietna ;)
Maniaczki :D
Aska, ile placisz za przesylke z PL do Francji takiej paczki ? :)
rudzia ...ja wszystko zamawiam na adres rodzicow w polandzie... jak mi sie uzbiera kilka ,to mi mama podaje paczke busem ,za taka spora torbe placi 50zl. a jak ja place tutaj to 20€.
Nie wysylalam nigdy z polski poczta ,bo mysle ze jest masakra... moje gazetowe prenumeraty ida po 2,3 tyg. wiec wole nie ryzykowac :D
Eeee...to robisz jak ja, tylko mama mi wysyla wieksze paczki :D
Myslalam, ze masz jakis system obczajony tanszych wysylek :P :)
nowa torebka , ciepłe legginsy i skarpety wełniane i malutkie kosmetyczne ,
choć uświadamiam sobie powoli braki w pazurkowych rzeczach i trzeba będzie coś zamówić
Poszłam dziś do Empiku po złotko i półprodukty do prezentu mikołajkowego. Kupiłam
Załącznik 48638a złotka juz nie znalazlam:(
A dzis doszla moja torebunia
http://i1091.photobucket.com/albums/...DSC05212ss.jpg
skromnie...........
ale udało mi się oryginalne swarovski kupić:skacze: Informacje o Użytkowniku OSAKM
bluza(mężowi) 20E275* NOWE TRENDY MODNA BLUZA 52/54 L/XL (1909089894) - Aukcje internetowe Allegro
paski(tacie) BARDZO KLASYCZNY PASEK GARNITUROWY - 100% SKÓRA!!! (1915691753) - Aukcje internetowe Allegro
pędzle(na warsztaty) e_p PĘDZEL PĘDZELEK DO ŻELU #2 / #4 ŻEL SKOŚNY (1890950919) - Aukcje internetowe Allegro 2 sztuki
i tych 11 sztuk Pędzel nylonowy retuszerski 000 (1917290696) - Aukcje internetowe Allegro
i kolczyki do pircingu(sterylizuję sama w autoklawie)
a ja obczaiłam w H&M przecenę z 60zł na 30zł i nie mogłam się oprzeć :love: w środku mają takie milusie futerko i w ogóle są w dotyku takie przyjemne ;)
Załącznik 48870
ja kupiłam dziś białą hybrydkę z mm i pilnik na pokazie :)
Heh... nie widziałam tego tematu. Ostatnio kupiłam te buty - VICES KHAKI BOTKI New STYLE Obcas / Botki / Obuwie damskie - Buty Merg.pl nieco z pomocą forumowiczek.
Nena - jakbyś weszła do tego tematu to napisz proszę czym czyścisz to obuwie.
A to część prezentów pod choinkę ^_^
Załącznik 48988 Bad Mother Fucker PORTFEL 100%skóra PULP FICTION (1941781363) - Aukcje internetowe Allegro
Załącznik 48989 TREC TORBA TRENINGOWA - SUPER WZÓR ! NA TRENING (1891283053) - Aukcje internetowe Allegro
Załącznik 48990 EKSTRAWAGANCKI KARDIGAN Z SZALEM I KAPTUREM JESIEŃ (1936796010) - Aukcje internetowe Allegro
Załącznik 48991 PODSTAWKA CHŁODZĄCA pod laptop komputer PODKŁADKA (1920102637) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo ciekawa cena podstawki;)
A tu kilka rzeczy dla siebie (przy poprzednim poście zawiesiłao mi sie ladowanie zdj)
Załącznik 48992 SEXOWNA & ELEGANCKA TUNIKA SUKIENKA MIX KOLORY (1924991499) - Aukcje internetowe Allegro
Załącznik 48993 JT-STYLE elegancka TUNIKA * kolory * NOWOŚĆ S56 (1940514819) - Aukcje internetowe Allegro
Załącznik 48995
Załącznik 48994 MAT SKÓRA LATEX SEXY LEGGINSY LEGINSY HIT S M L (1944774524) - Aukcje internetowe Allegro
Załącznik 48996 GRUBE LEGGINSY GETRY ZAPIETKA DO KOZAKOW KOLORY (1937821680) - Aukcje internetowe Allegro
Cena ostatnich leginsow ocieplanych tez bardzo niska... :]
ja wprawdzie nie kupilam, ale dostalam w prezencie od firmy SILCARE za konkursik "Silcare lowi ekspertow" :)
oo, ale super! gratki Marta ;)
a te kolory lakierow ! cudo !!
musze nimi stopy zaatakowac :D
dzieki Olcia ...
nanami7 - fajny prezent , kolory lakierów boskie :love:
nanami7 super :)
ja tez czekam na troche rzeczy póki co przyszły same zabawki na mikołaja urosziny i gwiazdke dla mojej zołzy małej