noo nanami fajne lakiery w moich kolorkach:)
a ja tkie bity zamowilam:)
65 CM !!! HIT MUSZKIETERKI DŁUGIE WL-4 FIOLET r39 (1934983548) - Aukcje internetowe Allegro
Printable View
noo nanami fajne lakiery w moich kolorkach:)
a ja tkie bity zamowilam:)
65 CM !!! HIT MUSZKIETERKI DŁUGIE WL-4 FIOLET r39 (1934983548) - Aukcje internetowe Allegro
Ale fajne muszkieterki rudzielec !!
A jaki kolorek zamówiłaś ?? Fioletowe są śliczne :D
no wlasnie te fioletowe:]
Daj znać rudzielec jak z wygodą! piękne sa!!
Ja ostatnio w końcu kupiłam sukienkę, taką do chodzenia na co-dzień. Przyznam, że nie pamiętam kiedy ostatnio założyłam kieckę, nie licząc na ślub. Tym bardzie się ciesze, że znalazłam taka za 100zł w Mango :) Teraz chciałabym kupić torebkę z lakierowanej skóry, nigdzie nie mogę takiej znaleźć :(
Nena90 - zatem skorzystam z Twojej metody. Zobaczymy czy buciki dalej będą tak korzystnie wyglądały, ale sądzę że uda mnie się je tak utrzymać. Oby ;-)
ja jutro jadę na miasto mam w planie kupić sobie kurtke na zime i buty. jak cos kupie to dodam zdjęcie:)
zakupy dobroradowe :)
Załącznik 49080
małe opakowanka to cudne pyły perłowe i pigment fluorescencyjny chociaż jeszcze nie widziałam żeby świecił... :(
i moje nowe kochanieńka za 44zł !! :love:
Załącznik 49081
ale cudne kochanieńka ! :love:
A ile rzeczy od DR :D oczopląsu dostaje :P
Germana skąd te buty?? :)
dziękuje :kwiatek:
oczywiście allegro... :P
sprawdzony sprzedawca ;p nawet sa wystawione :P
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
co prawda jak na 36 są wielkie ale dzięki temu mogę włożyć ciepłą skarpetę :P
Dzięki za linka:) szkoda że 36 nie ma...;/ a wygodne są?? bo widzę że dosyć wysokie
może będzie jeszcze ale na allegro było sporo takich bo juz upatrzyłam je sobie prawie pół rku temu.
Platforma daje rade w zmniejszeniu obcasa i są całkiem spoko jeśli chodzi o wysokość.
najbardziej mnie zdziwiło to jakie są potwornie lekkie.
Jakbym butów nie miała... nigdy z czymś aż takim się nei spotkałam...
Na dłuższe trasy jeszcze się nie wypuszczałam w nich więc ciężko mi stwierdzić... ^_^
Mało tam mojego rozmiaru :( 41 - wielka stopa ! xD
kochanaa - ciesz się że w ogóle trafiasz na takie butki. moja mama nosi rozmiar 33 !! :P
rzadko baaaardzo zdarza się dostać w tym rozmiarze butki.... chyba że w dziecięcym :o
może ktoś widział ? ^_^
raz tylko w Ryłko dorwała czółenka... kiedyś kupowała u chińczyków ale teraz nie ma już gdzie ;p
Germana, super zakupki, a platformy jakie ładne :slina:
A ja kupiłam dla mojego Pawła na święta zegarek:)
zdjęcie ze strony: PIĘKNY LUXUS KONIGSWERK Gryphos DUŻO FUNKCJI (1948992878) - Aukcje internetowe Allegro
germana zakupy czadowe ja na takim obcasie to bym sobie juz piec razy zęby wybiła:haha:
a małe rozmiary butkó dla mamy sa tutaj moja tesciowa też tutaj kupuje:ok:
Obuwie damskie - obuwie małe rozmiary VERTIGO
milenka zegarek rewelacyjny i ta tarcza pomarańczowa:wow::wow::wow::wow::wow:
milenko... zegarek zarąbisty!
trendy77- ten sklep widziałam ale nic jakos mnei nei zachwyciło.
tak myśle czy nie zaryzykować i nie kupić jej na gwiazdke
Załącznik 49102Załącznik 49103Załącznik 49104
ale skłaniam się ku czarnym... wyglądają słodko... musze tylko wkładke zmierzyć w tych ryłkowych...
foty z allegro sprzedawca komix83
a to moje wczorajsze zakupy :) zadowolona jestem :)
germana mi się podobają te białe ;) śliczne są, ale czarne też mi się podobają i miałabym problem które wybrać :D
Kupiłam w Agata Meble..:) Sztuczna orchidea zamiast do wazonika, to w wersji ozdobionej lampki..:)
Kocham.. <3
skłąniam się ku czarnym bo jest to chyba opcja najbardziej bezpieczna kolorystycznie...
hassi - jak żywa :love:
ja wczoraj obrabowałam inglota a raczej inglot obrabował mnie!
kochamm ich eyelinery :love: baze tez ale ostatnio gdzieś mi ją wcięłoi kupiłam nową ^^ akurat w promocji trafiłam
Załącznik 49155