Hassi ale piękna:):)
Germana ja też kocham Inglota :)
Printable View
Hassi ale piękna:):)
Germana ja też kocham Inglota :)
KOCHAM ZAKUPY !!!
moja kochana twierdzi ( z tobą na zakupach to ja wymiękam ) buty i koszulki poprostu uwielbiam kupować
:kooffa:
czerwony i zielony jest dla adminków i modków /Emila :)
Marshall - powiem tak... Ty po prostu pasujesz do naszego forum w każdym calu więc i zakupoholizm idzie za tym.:P
Wrzucaj jakieś swoje fajne nabytki ! ;)
koszulka z rekawem 3/4 kupiona w ZARA i biale buciki w jack and jones :D , to przed wyjsciem na imprezke
Marshall pełna klasa ;) no i pokazujesz ciuszki na sobie - wielki plus ;)
Zgadzam się z nanami :):) :ok:
No no no świetny gust marshall ;)
A to ciekawe facet+zakupy :D Fajne połączenie :P
a jaka to przyjemnosc isc z facetem na zakupy , ktory lubi chodzic po sklepach, i jeszcze potrafi Ci doradzic..."w tym Ci nie do twarzy, to Cie pogrubia..."marzenie, a nie tylko sluchac "moge z Toba nie wchodzic do tego sklepu?" :leze:
marshall brawa za odwage :) zestawienie fajowe i juz sobie to wyobrazam - facet który kocha kupowac buty :D to bysmy sie dogadali :Dw sumie ja na mojego nie narzekam bo on tez lubi dobre buty ale jednak moich zakupów czasami nie znosi :D
---------- Dodano o godzinie 16:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:11 ----------
i Emi zrobiła Cię na różowo:haha:
Zołzella co chcesz roz w modzie:D:D:d
swietne zakupy ja musze swoje obfocic i wstawic w koncu...
dziewczyny ( i faceci :P ) no mój facet jest taki,
że jak idziemy na zakupy to chodzi i mówi,
że nie jedna kobita by zawrotu głowy dostała od tych ciuchów a ja marudzę :P
i sam mi wybiera ciuszki, sweterki,
a później się okazuje, że ten ciuch wybrany przez niego staje sie moim ulubionym :P
także chodzić z takim facetem po sklepach to czysta przyjemność ;)
Żonka Marshalla to ale ma dobrze :D
Nanami ja mam tak samo :D nie muszę mojego namawiać żebyśmy do sklepu poszli :D
Marshall, no żona to ma z Tobą dobrze na prawdę. Nie dość, że sam dobrze ubrany, takie wyczucie stylu, to jeszcze lubi zakupy robić! czego chcieć więcej?
no ja jakoS nie przepadam za BMW ,no ale to indywidualna sprawa.
o mercedes to klasa....;)
ja kocham samochody :D ale ani BMW ani merc chociaz gdybym miałą wybierac to stanowczo to drugie :) ale ja jestem rozwydrzona ze tak to ujme i to co czym jeżdże i to co mnie sie marzy to pewnie mało komu tez by sie nie podobało:D
ja jak dobrze na lato mąż mi kupi toyote celice juz sie doczekac nie moge
No ta co mi się marzy to już inna sprawa ale na to to trzeba mieć więcej pieniędzy niestety...
laski wy tu o guście Marshalla :PP wy lepiej powiedzcie : przystojniaaak :D ;)
Nie zaprzeczę:) Fajny chłopak:)
no fajny fajny:skacze: :skacze: :skacze: :skacze: :skacze: :skacze: ale cos na avatarku nie wyrazny chyba trzeba jakis rutinoscorbin;)
milenka mój szanowny jak by wsiadł do tego bmw to juz by nie wysiadł,to sa zdaniem mojego męża''samochody które jeżdżą''reszta się toczy:leze: :leze: :leze: :leze:ale wymyslił:cisza:
prosze mnie tu nie zawstydzac :D:thx:
Trendy mój ma takie samo zdanie...
marshall nie udawaj że ty taki wstydliwy :D
milenka przypomnialas mi stare czasy tym salochodem:D... to bylo moje pierwsze auto we francji ... bedziesz mega zadowolona :)
milenka a to wasza pierwsza''3'' z jakim silnikiem kupujecie?prosze cie tylko ie mów ze 1,6