Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
Bmw :love:
Będziesz Miała Wypieki hehe
Też jeżdżę ale compact jest dla mnie za mały, mam combi.
Mało wadliwe autka i części bardzo tanie. Będziesz zadowolona :ok:
Moje pierwsze ale 3 mojego Pawła. Tak z silnikiem 1.6
---------- Dodano o godzinie 15:43 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 14:19 ----------
i dpua zadzwonił właśnie facet od tego samochodu i powiedział że jego żona właśnie te auto sprzedała... ale jestem wściekła!!
ja sobie uzupełniałam moje zapasy lakierowo- odżywkowe
Artikel-Nr.: 01-9193 - Hollywood Nails
jesZcze cieplutkie we wtorek dotarły 32 żele cały zestaw :good:
marshall wow niezły zakup :D
wow marshall zazdroszcze :P
marshall aaale zakup bomba ale wydatek tez raczej sporawy:)
p.s. ze przystojniacha to sie widzi :D
co do silników to ja sie nie wypowiadam lepiej :P bo mam chyba najmniej ekonomiczne auto na forum:leze: :leze::leze: :leze:
Zołzella:leze::leze:ale za to jakie autko...mnie sie megasnie podoba....mogloby byc ciut mniejsze jak dla mnie ha ha ha
Marshall nooo zakupy pierwsza klasa;)
Cytat:
Napisał
zołzella
co do silników to ja sie nie wypowiadam lepiej :P bo mam chyba najmniej ekonomiczne auto na forum:leze: :leze::leze: :leze:
Oj zołzi zdaje się, że co do paliwożerności mogłabym śmiało z Wami konkurować :P
no to jak tak juz temat rozkreciłyscie to strzelać jakie to silniki(tylko mowa o samochodach nie o traktorach,autobusach tirach itp) :Pmoże trzeba by temat motoryzacyjny założyć bo widac ze zwolenniczek kierownicy jst w brud:skacze: :skacze: :skacze:
no cena niezła ( 220 euro ) za 32 żele 4 ml ale sie opłacało bo pijedynczy żelik to koszt ponad 10 euro . a naprawde żele kolory zabójcze, na cały komplecik była promocja tz jeszcze trwa :), unas w saloniku wiekszośc robi pełny kolorek , najnowsza kolekcja jesienno zimowa jest super
samaron dawaj:D jaka pojemnosc? tylko zaznaczam że ja jeżdze osobówką :D nie zadntym jeepem ani czym innym - zwyczajne kombi:D nie Nisia:D
marshall dla nad taka kwota w euro po przeliczeniu to kosmos z lekka:D
ale na pewno warto:)
trendy77 dobry [pomysł z osobnym tematem bo nad admini zbanuja :D
Ja zamierzam kupić żel :) I spróbować.. musi być ten pierwszy raz :)
Cytat:
Napisał
zołzella
samaron dawaj:D jaka pojemnosc? tylko zaznaczam że ja jeżdze osobówką :D nie zadntym jeepem ani czym innym - zwyczajne kombi:D nie Nisia:D
marshall dla nad taka kwota w euro po przeliczeniu to kosmos z lekka:D
ale na pewno warto:)
trendy77 dobry [pomysł z osobnym tematem bo nad admini zbanuja :D
kiedys kupowalismy taniutkie żele i du........a ciekły jak woda z kranu ale jakos nimo szlo ale jak zaczelismy sprawdzac te z lepszych firm to lepiej wydac troche kasy na droższe (nie na te najdrozsze ) i porzadnych firm i nie miec zadnych reklamacji że tu i tam cos nie tak :)
---------- Dodano o godzinie 15:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:36 ----------
Cytat:
Napisał
Taisia90
Ja zamierzam kupić żel :) I spróbować.. musi być ten pierwszy raz :)
to czym ty robisz jak nie żelami . działasz na akrylu tylko ?. my nie robimy akrylem praktycznie wogole , ja nie uczyłem sie jescze akrylu a żonka ma uczulenie po akrylu wiec do minimum zmniejszylismy klientki na akryl ,i moze ze 3 tylko robia akryl .
---------- Dodano o godzinie 15:42 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:39 ----------
Cytat:
Napisał
trendy77
no to jak tak juz temat rozkreciłyscie to strzelać jakie to silniki(tylko mowa o samochodach nie o traktorach,autobusach tirach itp) :Pmoże trzeba by temat motoryzacyjny założyć bo widac ze zwolenniczek kierownicy jst w brud:skacze: :skacze: :skacze:
http://forum.wzorki.info/nasze-hobby...toryzacja.html
tu macie temat o motoryzacji . pomogłem !!!:cwaniak2:
Zołzella baaardzo rodzinne autko :D:D:D...
ja dzis nabylam autko -zdalnie sterowane na prezent ha ha
a ja tym razem kurtka nie w fiolecie jak buty tym razem granatowa:D nie wiem czego ale uwielbiam kupowac przez internet:)ZIMOWA PUCHOWA KURTKA SUPER CENA!!! POLECAM (1950383066) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam w planach teraz zakup jakiegos malego autka :D
Cytat:
Napisał
marshall
---------- Dodano o godzinie 15:39 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:36 ----------
to czym ty robisz jak nie żelami . działasz na akrylu tylko ?. my nie robimy akrylem praktycznie wogole , ja nie uczyłem sie jescze akrylu a żonka ma uczulenie po akrylu wiec do minimum zmniejszylismy klientki na akryl ,i moze ze 3 tylko robia akryl .
-
o matko :O Ja na widok żelu wpadam w furię :/ miałam szkolenia i tak dalej ale nie mam do niego cierpliwości :/
byłam pewna że to przez żel ale zamówiłam dobre żele i nic :/ poza tym żelówki bynajmniej na moich lapkach się bardzo kruszą :/ ja bez akrylu żyć nie mogę :D
a to prezent dla kolegi . organizujemy sobie mikolajki klasowe i takie cos mu sprawie , mam nadzieje, ze bedzie zadowolony
dziewczyny kupiłam ten nabłyszczacz i-nails Top Coat Nabłyszczacz - lakier nawierzchniowy 15ml :: dobrarada
i mam problem na moich naturalkach nie schnie mi lakier :/ sam kolor wysycha a jak nałożę to to czekam czekam i czekam :/ to normalne ? pierwszy raz mam ten nabłyszczacz :/ aaa a na akrylach schnie co jest ciekawostką :/
polećcie jakiś dobry utwardzacz do lakieru :) żeby był nabłyszczający :)
a ja nabyłam telefon nokia500 :) tylko niemam jakos checi go rozpakowac :D zal mis ie ze starym rozstawac :D
Moje zakupki ;) Doszły dziś :)
No to ja wam pokażę co ja kupiłam:
Dla mojego Pawła do zegarka perfumy z avonu Tommorow
dla mojej siostry:) (połowa prezentu) Tangle teezer (różowa)
I dla teściowej zestaw kwitnących herbat:)