kokardki boskie, muszę wypróbowac :)
Printable View
kokardki boskie, muszę wypróbowac :)
Fajny ten zel termiczny ;)
Souki nie dziwie sie ze stres byl ;) to tak jest jak sie robi pazurki komus kto sie na tym zna, baaardzo sie zna tak jak nasza Zosia. Na pewno wiele sie od niej nauczysz. Zazdroszcze...
Pumcia, zgadzam sie, kokardki pierwsza klasa !! :)
Przed chwila skonczylam mamusiowe pazurki, oto one:
kokardki są taaaakie słodziutkie :D :skacze:
Wszystkie prace są przesliczne juz kilka będzie moja inspiracją... Souki a ty umiesz robić pazurki a i kształty juz wkrótce sobie poćwiczysz... ile mogę to pomogę :P
Dziewczyny świetne pazurki,nie sposób wszystkich wymienić :)te kolorki,aż boję się że lato się kończy ;/
moje takie trochę w jesienne,ale kolorek na życzenia :)
wszystkie pazurki są piękne :) ja jak tylko mnie Ewcia nauczy robi dobrze tunelik i zaciskac co nie jest dla mnie latwe i to pilowanie ;p to obiecuje ze bedzie w moim wykonaniu jeszcze bardziej kolorowo a przede wszystkim dokladniej ;p
zazdroszcze tylko wam dziewczynkom, ktore maja wlasne salony jaa to sie obawiam ze nie podolam ;p
turkusik
śliczny jest ten mataliczny turkus - stylizacja miodzio :)
Jedynym plusem wracania po dłuższej przerwie jest długie oglądanie i nadrabianie w czytaniu i obserwowaniu nowych prac. Widzę, że coraz to lepszy poziom prac. Miliard pomysłów i wszystkie wyjątkowe ! :love:
Zyza - śliczny turkusik :D
Hybryda na naturalkach
klientka szalona, ale tym razem paznokcie spokojnie :D
A tu takie moje ;) Dolaczylam jedno zdjecie dodatkowe bo nie wiem czy tu wstawialam to ostatnie ;)
słoneczko jak zwykle pięknie namalowane kwiaty:ok:
u mnie na końcówce hybryda ins pink shnine
moje kolorowe
Dawno mnie tutaj nie było, wasze prace cudowne :) nie będę wyszczególniać bo bym musiała wszystkie wymienić :P . U mnie kolorki dalej modne :)
Olcia co jedne to piękniejsze :) Cudeńka!
Olcia przepiękne paznokcie :) zwłaszcza te neonowe :D
Olcia super! w drugich piękny jest ten zielony, turkus(?) :D estetyczne prace:)
Ola bardzo podobaja mi sie Twoje prace ... :)
ja wczoraj zrobilam wielki come back do strołków ...
nanami sliczne :)
Olcia świetne pazurki,moje faworytki to pierwsze dwie prace :)
nanami śliczne strołki
wrzucam farbkowe żelki
Iraa bardzo efektownie;) dynamiczne pazury;DD:ok:
Dziewczynki, pisałam już w temacie "żel zmieniający kolor - celowo" , ale napisze jeszcze raz tutaj ;) Ja swoje żele kupiłam jeszcze zanim alle je wystawiło na swojej stronie. Jest to ten kolor z tej strony : Hurtownia artykułów do paznokci - akryle, ozdoby, pędzle, pilniki, tipsy, żele uv i akcesoria - MJ Paznokcie, Elbląg (wygląda niepozornie prawda?:D A zauważcie że dodatkowo jest podpisany : ŻEL POMARAŃCZOWO RÓŻOWY :D ) .
Ale wydaje mi się, że allepaznokcie ma w swojej ofercie dokładnie ten sam kolor.
Strzelałabym, że to ten 04. Żel termo termiczny 5ml. - Allepaznokcie Hurtownia Kosmetyczna
Dziękuję za miłe słowa :) daleko mi do perfekcji, ale ciężko pogodzić pasję z nauką, domem, psem i chłopem :P:) no i jakiś czas dla siebie tez muszę mieć więc nie mam czasu na szkolenie się :) wolę wasze prace pooglądać :P i czerpać pomysły :P. Wklejam dalej kolorki które królują u mnie :)
Olcia super, zwłaszcza te pierwsze świetne!
Katerina dziękuję :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Ola co Ty gadasz super sa te Twoje paznokcie ;) i szkolisz sie sama, z kazdym wykonanym setem...
Dziękuję :) ale mi nigdy nie wystarcza:P jak czasami widzę takie cuda na necie czy tutaj to normalnie napatrzeć się nie mogę:) a ja samouk dopiero w sumie teraz się rozkręcam :P
Olcia, ja tez jestem samoukiem hehe ;) tylko warsztaty mam za soba :D
mimo wszystko robisz ladne pazurki ;)
MadaPP - ice blue z modeny
śliczne te wasze kolorowce , a ja dzisiaj czarno - bialo - srebrno
Suoki bardzo ciekawy wzór:)))
Souki no właśnie całkiem fajnie-ciekawie to wygląda :)
Souki świetne są! Masz swój styl i ekstra pomysły!
Bardzo pomysłowa stylizacja Souki:)
Ja sobie dziś coverki przemalowałam lakierem China Glaze
http://i1091.photobucket.com/albums/...a/Turquose.jpg
Choco - świetny kolorek :ok:
A tutaj neonki - błyskotki mojej mamy większości :Pw na naturalkach, średnio wyszły bo cosik za szerokie, ale mama zadowolona :D
Kasiulka ale masz odważną mamę :) i świetne te neonki
lakierkowe żelki :)
choco kolorek swietny i migdałki ze mmm:)palce lizac:)
kasiulka słodkosci z tych pazurkow:)
ira Swietne efekty:)
a ja dwa kolorki zelikow z RaNails 101+128-taka przymiarka do pipkow, ale chyba jeszcze im daleko do nich przynajmniej tej jednej rece, ale robione na raty:)