http://tmp2.glitery.pl/text/201/32/2...A-FORUM-50.gif
Printable View
Witam wszystkich cieplutko :D
witamy:kwiatek:
Witam wszystkich , co mogę o sobie napisać ? A więc jestem mamą 5 letniego łobuziaka i szczęśliwą żoną , pazurkami zajelam się pare miesięcy temu z każdym dniem jest coraz lepiej . Pozdrawiam wszystkich .
wiemy jak to jest na innych forach u nas jest rodzinna atmosfera i przyjazne nauczanie hehehheh
Hello witam wszystkich to forum jest super:good:
Witam wszystkich serdecznie:) ha własnie dołączyłam do tego forum i za bardzo nie wiem co i jak :) Ale mam nadzieje, że się rozkrece :)
Miłego dnia wszystkim zycze :)
Witajcie :hi:
witam:) robie pazurki dopiero roczek:) nie mam kursu bo nie bylo mnie stac, teraz juz stac ale mysle ze nie jest mi niezbedny:) wiele czytam, cwicze i sledze nowosci:D
Hey;)
Mam na imię Justyna lat 17 trafiłam tutaj przypadkowo;P
Ale już mi się tutaj podoba...
Paznokciami mam zamiar się zająć dopiero... Już niedługo ma przyjść mi zestaw do robienia paznokci... Dlaczego paznokcie nie wiem ;] poprostu ;]
Zaczęło się u mnie od malowania paznokci potem od siedzenia na allegro zamawianiu kursu na płycie, lecz to nie to samo... Chciałabym iść na taki kurs lecz na razie nie mam funduszy... I chce zacząć robić na razie dla siebie;] Widziałam już kilka filmików na forum na pewno mi pomogą i uwagi jakie piszecie tutaj
Pozdrawiam;)
Witaj u nas :kwiatek:
hejka:kwiatek:
Witajcie pazuromaniaczki :D :kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Witam serdecznie wszystkie miłe Panie i Panów. :)
Mam na imię Paulina, stylizacją zajmuję się od...w sumie niedługo pięciu lat. Pisuję artykuły w prasie branżowej, prowadzę szkolenia, intensywnie biorę udział w konkursach i mistrzostwach. A teraz mykam pooglądać co tu ciekawego macie na forum..:)
:skacze:
Witamy serdecznie :)
Witam wszystkie pazurkowe kobitki i te nowe i te ""stare"":D:D
To i ja sie przywitam:))
Witam wszystkich:P Paznokciami zajmuje sie amatorsko od 2 lat, chodziaz wybieram sie na kurs;) tylko czasu brakuje:( Mam nadzieje ze dowiem sie duzo interesujacych rzeczy od Was dziewczynki;):*
Pozdrawiam:)
witajcie jestem Karola:)
Witam serdecznie
witam was wszystkie naraz
witam wszystkich :D :kooffa:
Shattered haha ja też sie w niej zakochałam :skacze: i powiem że to była miłośc od pierwszego wejrzenia :D
Witam mam na imię Magda mieszkam i pracuję w Łodzi :D w lutym 2009 byłam na kursiku z akryliku więc jestem osóbką początkującą w tej branży :) pozdrawam
Witamy serdecznie:kwiatek:
witam wszystkie forumowiczki:)