Ja juz oddałam swój głosik! :)
Printable View
Ja juz oddałam swój głosik! :)
głosy oddane:D
dzięki za głosiki :]
szkoda że nie można sugerować odpowiedzi bo bym wam podpowiedział na co głosować ;)
a wasze dzieła to piękno w czystej postaci :)
glosy wybrane i przeslane...
szkoda że niektóre osoby nie dostosowały się do regulaminu i całkiem ciekawe prace zostały odrzucone przez to
no cóż będzie nauczka na przyszły konkurs żeby dokładniej czytać regulamin :)
no ja też już oddałam , szkoda że tylko 3 głosy można oddac :P
Dzidzia ciesz się, że nie 1 bo wtedy to by było dopiero :o ;P
No dziewczyny jestescie naprawde "the best" z tymi pazurkami na konkurs. Sa odjazdowe i zaje......fajne. Naprawde. Ja juz oddaje glosy tylko jeszcze nie wiem na ktore, bo wszystkie sa super. No to dzialam.
:brawa:dziewczyny piękne prace wykonałyście :)
swoje głosy oddałam, żałuje, że nie zdążyłam się wziąć udziału w konkursie ale na następny na pewno się piszę :)
gratuluję wszystkim koleżankom :good:
a ja jeszcze nie oddałam , zbyt duży wybór-ale mam juz wytypowane ;)
Spytam sie męża i zobaczę czy mamy taki sam gust^_^
mamy już 9 głosów i wszyscy głosują wzorowo :)
doczekaliśmy się prac to teraz znowu trzeba czekać na wyniki :P paskudnie co ;)
Nie nie Kamisku , wcale nie paskudnie :] Dzieki Tobie pierwszy raz wzięłam udział w konkursie :]
na pewno się nie zawiedziesz i wystartujesz w następnym :ok:
kamis ty uwazaj bo nas tak rozpiesciliscie tym konkursem ze bedziemy chciały tylko więcej i więcej :D ja tam juz czekam na jakis nastpeny bede juz po maturze to bedzie duuuzo wolnego czasu :D
a pewnie kobiety od tego są żeby je rozpieszczać ;)
ps. powodzonka na maturze :)
Melduję, że głosy oddane. Trochę ciężko było wybrać, bo prace bardzo ładne:good::).
No i zagłosowane :)
Tez juz zaglosowalam,wszystkie pazurki sa bardzo,bardzo ladne:)Gratulacje dla wszystkich!!!Ale niestety tylko mozna bylo wybrac trzy.
Ja też, ja też już zagłosowałam :)
Trudno wybrac tyle prac a co do nauczki to tak nie do konca jesli chodzi o mnie bo juz pisalam jak to u mnie bylo.
piękne prace, ale nie mam problemu z wyborem, swoje typy juz wysyłam, tylko szkoda, że wyniki dopiero 9-go maja :(
ja też już zaglosowalam:good:
DZIEWCZYNY PRACE NAPRAWDE PIĘKNE:PWIDAĆ ŻE TEN KONKURS WSZYSTKIE WZIĘŁY BARDZO SERIO:good: