Nie pamietam, ja go robiłam jakiś miesiąc temu :D
Wiem tylko że waniliowy cień w wewnętrznym kąciku i brązowy w załamaniu są z paletki Sensique nr. 103 :) hyhyhy :D:D:D
A ten rudo- brązowy w zewnętrznym kąciku to chyba z Joko :D
Printable View
Majkaa130 bardzo łądny :) tylko ciut bardziej wywinęłabym do góry tą kreseczkę ;)
(kurcze nie wiem co ja dzisiaj taka czepialska jestem - wybaczcie :) )
Hymmm... Sprzed chwili :P Testuje :) Tym razem wkleję zdjęcie, czym robiłam :)
Paletka chyba z pani domu xDDDD Ten seledynowy z ingloda, a te niebieskie z jakiejś drogerii Tusz... jakieś pierre, a czarna kredka, której chyba nei użyłam [niestety] Sensique
Jootka, piękny ten zielony *_*
Ale nie wyszedł make :(
ale ten seledynek fajny!!!!
Dodam zdjęcia potem bo jest błąd.. :(
Dzięki, Netus! :*
Hooligan, czekamy z nieciuerpliwością :):*:D
No.. to pierwszy i drugi to próby makijażu sesyjnego. (na usta nie zwracajcie uwagi ;P ) A trzeci to makijaż który wykonałam na koleżance z okazji jej 18 :)
p.s. na mimikę też nie zwracajcie uwagi xD
hooligan92 świetne makijaże:ok:
hooligan92 bardzo ładne makijaże oczu, powinnaś jeszcze trochę popracować nad modelowaniem twarzy ;)
twarz jest ładnie wymodelowana ( a nawet przesadnie miejscowo) tylko zdjęcia przekłamują
Na tej ostatniej fotce nie widać w ogóle konturu twarzy.
Ale dziękuję za radę :) po maturze wybieram się do szkoły na wizaż :D
W gwoli ścisłości - chodzi mi o pierwszy makijaż. na policzkach jest tego za dużo, a skóra (przy włosach) jest zbyt blada. Makijaż na żywo powinien całkowicie inaczej wyglądać niż specjalny fotograficzny - więc raczej o to chodzi by zdjęcia trochę przekłamywały. ;)
Może faktycznie.. chociaż na zdjęciach z fleszem nie było aż tak źle :)
p.s. na usta nie patrzcie:P jak mówiłam eksperymentowałam xD
Hooligan! Śliczne masz zeby [fotka 2. z pierwszego postu] :D
Świetmny make oczu :D "różoooowo miii' :D:D
a ja dodam tutaj moje jedno oko rozni sie troszke kolorystycznie od drugiego :P tak se cos probowalam :)
ciekawa kolorystyka. Pokarz, czego użyłaś:*
prosze te rzeczy byly mi potrzebne :)
naatajla świetny zestaw;)
dziekuje :* jak je dostalam mialam 5 cieni rozsypanych i musialam je naprawic :) ale jak widac teraz sie trzymaja :)
Natalko jak ci się ta paletka sprawuje? :)
jestem na zachwycona zamawialam ja na allegro i zachecily mnie te zywe kolory ale mialam obawy ze jak zobacze ja na zywo to juz tak nie bedzie mi sie podobala :( zaryzykowalam zamowilam i jestem bardzo zadowolona bo kolory sa naprawde takie zywe i ladne duzo rzyczy mozna zrobic :D tylko tak jak napisalam 5 kolorkow mialam rozsypanych taki proszek z nich byl ale da sie to szybko i latwo naprawic :) i nie byla droga ta paletka bo znalazlam za 80 zl a sa te same i drozsze.. niedawno ogladalam i sa jeszcze to po 80 zl wiec zamawiaj :D hehe jak najbardziej polecam paletke :)
Ja ją właśnie mam, do niedawna się nią bawiłam, ale jednak góruje u mnie inglot w którym jestem zakochana :D No i czasem z MAC,a odsypki kupuję. Jakoś cienie z innych firm mnie nie zachwycają. Za to uwielbiam podkłady z Rimmela :D
kazdy woli co innego :) mi pryzpadla do gustu ta paleta cieni :) ja uwielbiam tusze i podklady z rimmela :D tusze z rimmela u mnie goruja :D
Natajla super makijaż ;) odważny jak dla mnie ale ładnie wygląda;)