A idzie idzie :)
Ida piekne zielone rzeski ombre i jeszcze coś specjalnego.... W super cenie :)
Printable View
A idzie idzie :)
Ida piekne zielone rzeski ombre i jeszcze coś specjalnego.... W super cenie :)
edzia a kiedy przewidujecie dostawę? Bo czaję się na zakupki, ale bym się wstrzymała ;)
Wisienko juz idzie idzie do nas juz :) tralalala :) mysle ze na poczatku tyg juz wszystko bedzie, a jest cos czego potrzebujesz a ni ma?:) nie mamy wielkich braków magazynowych... przynajmniej na stanie, nie wiadomo jak w naszym sklepiku :)
edzia to co potrzebuję macie, ale w takim razie czekam na nowości i wtedy zrobię zakupki ;)
Wszystko co zamówiłam dotarło już kilka dni temu, tylko nie miałam czasu siąść i napisać... dziękuję za szybką wysyłkę i wielki dzięki za gratisy :*Pozdrawiam
Witamy w gronie Evonek nasze forumowe kolezanki :)
Juz teraz zapraszamy na szkolenia do miast:
Łódź (Małgorzata Michalak- forumowa Bombelkowa)
Kraków (Maria habura - forumowa Meraszka)
Koszalin, Szczecin (Paulina Hendzel - forumowa Pinoczetkaa)
Częstochowa (Agnieszka Praska - forumowa Agulusia)
I oczywiscie Gdynia oraz Poznań :)
Nasze nowe instruktorki przekażą Wam całą swoją wiedzę i mnóstwo doświadczeń :)
Dziękujemy im jednocześnie za przybycie i wymianę doświadczeń. W razie jakichkolwiek pytań zachęcamy do kontaktu do nich lub do nas :)
:piatka:
Gratulacje dla nowych instruktorek.:piatka:
Gratulacje :) Mocny zespół :) Same perełki!
Meraszka, Agulusia, Bombelkowa, Pinoczetkaa, dziękuję Wam za to, że stawiłyście się na szkolenie instruktorskie w komplecie i jestem pełna zachwytu dla Waszej wiedzy zarówno teoretycznej jak i praktycznej!:kwiatek::kwiatek::kwiatek::kwiatek:
Betisce dziękujemy za udostępnienie modelek na egzamin:)
Bardzo jest mi milo ze moglam dolaczyc do teamu Evo :kwiatek:
dziekuje:D
Gratuluje Wam Dziewczynki :)
A moja Siostra zadowolona, ze mogla byc modelka, rzeski przepiekne!!!!
Dziewczyny czuję sie zaszczycona móc nazwać się Evoszką!!
Bede z dumą reprezentować waszą markę!!!:*:*:*:*:*
Gratuluję nowym instruktorką :) i cieszę się, że będę mieć teraz nie tak daleko do najbiższej Ewoszki :)
fryzzz szykuj sie :D w marcu mam zamiar zawitac na slask;)
szczegoly wkrotce:cwaniak2:
Haha jak zobaczyłam, że ktoś ze śląska to od razu się ucieszyłam :)
Uff w końcu dopadłam się do komputera i mogę napisać mini relację z kursu u Edytki :)
Przede wszystkim chciałam Edzi gorąco podziękować za miłą atmosfere, wyczerpujące odpowiedzi i profesjonalny kurs.
Dzięki doszkoleniu zaspokoiłam całkowicie mój "rzęsowy głód wiedzy", ponadto mogłam wszystko pooglądać, pomacać i wypróbować, a chyba właśnie tego oczekuje każda stylistka rzęs.
Dziękuję za możliwość skorzystania z wszystkiego na co miałam tylko ochote, z toaletą włącznie:D hehe
A tak na serio to miło było sprawdzić każdy rodzaj rzęs, skręt, grubość, ozdoby, nowinki, wszystkie pęsetki i kleje.
Edytka to bardzo cierpliwa i SZCZERA instruktorka:przytul:. Bez ściemy mówi co i jak, bez zbędnego owijania w bawełne :)
Jestem po prostu usatysfakcjonowana, a moje klientki szczęśliwe, że potrafie im odpowiedzieć na każde pytanie i świadczyć usługi w szerszym zakresie niż dotychczas.
Napisze tez troszke o produktach, bo w końcu to o nich temat.
Spróbowałam norek z Evo i bardzo ładnie naturalnie wyglądają, aplikacja też przebiega bardzo przyjemnie, jednak przy felernej pęsecie i bez szkolenia na pewno bym na nie psioczyła, bo nie wiedziałabym jak się z nimi obchodzić, bowiem są one naturalnie bardziej delikatne.
Super się pracuje kolorową zakrzywioną pęsetką, bardzo mi się spodobała, a złoty kolor wygląda zawsze troche bajerancko w oczach klientki.
BROKATOWE RZĘSY! Są fenomenalne, osobiście uważam że są 1000x lepsze niż z cyrkoniami, przede wszystkim komfort zakładania i noszenia jest nieporównywalny. Cenie je za dyskretny błysk, który zalotnie migocze w kąciku oka, nawet jeśli jest to tylko jedna lub dwie zaaplikowane rzęsy. Widać że coś tam się mieni, ale nie wiadomo co i właśnie ta nutka tajemniczości sprawia że brokatowe rzęsy są idealne na impreze i na co dzień. Dodatkowo nieśmiałe klientki można zachęcić do nie, mówiąc że z czasem brokat zaniknie a na samą impreze będzie mocno błyszczał, w ten sposób nawet zachowawcze klientki skuszą się na małą ozdobę na oku.
Cieniowane rzęski fioleciki i brązowe są bajeczne! Wyglądają szałowo na otwartym oku i stanowią ciekawy akcent przy codziennej stylizacji.
W zasadzie to nie mam niczego na co mogę narzekać, a to chyba dobry znak ? :wstydek:
W galerii wstawie fotke ze szkolenia :)
A tu może my się pokażemy Edzia co? wstawie wieczorkiem zdjecie w poscie :)
Nie mogłam się powstrzymać. Oto Edziosława i Ja , upocone na 102, bo jesteśmy pracusie dwa :)
Dziękujemy Dziewczyny za uznanie
Bobas Ty juz wiesz :) przeciez no nie?:)
Pino jakie piekne zdjęcie
Zachęcamy laseczki pytajcie nasze Evonki na pewno odpowiedzą na kazde pytania
PS
MAMY JUZ DOSTAWĘ A W NIEJ:
Zielone ombre :) pieeeeekneee
i
Podwójnie cienkie rzęski bardzo gęsto tkane...
Dla pierwszych 10 osób w specjalnej cenie :) (info na pw) zdjęcia postaram sie moze jeszcze dzisiaj wstawić :) zapraszamy na zakupy :):):)
Jeszcze raz dziękuję Ci Edytko za doszkolenie :D
Na pewno bardzo mi pomoże w pracy i w zdobyciu nowych klientek.
Polecam wam dziewczyny szklenia u Edytki.
Zachęcamy do zakupów nowych rzęsek OMBRE w odcieniu zielonym
http://images33.fotosik.pl/535/ea555526ca81635dmed.jpg
Ja też ślicznie dziękuje za danie takiej szansy!
no i za całą wiedzę, jaką mi Edytko przekazałaś :)
No i Kuro Tobie także :) !!
Evoszki górą !! :skacze:
Zachęcamy do zakupu nowych rzesek w cenie 49,99
http://images40.fotosik.pl/1921/1ad85b0d46d65c19med.jpg
A w podlaskim nie planujecie zadnej instruktorki? Bo ja ciagle mam do Was daleko :(
Przybliżcie mi dziewczyny coś o tych nowych rzęskach grubo tkanych, bo ja nie do końca widzę różnicę.:(
Na razie planujemy jeszcze jednego instruktora, zobaczymy co dalej, ale nie jest to podlaskie, tylko lubelskie.
Co do rzęs Double Tapered( podwójnie cienkich), to te, które mają podwójną cienką końcówkę, a czym się różnią od tych podwójnie cienkich standardowych? Gęstością na pasku. Do tej pory, byly na rynku tylko te rzadko tkane na pasku w kasetce .Jesli któraś z Was zna rzęsy podwojnie cienkie, to wie, żena jedną aplikację potrzeba 2,5 paseczka, a teraz macie podwójnie cienkie tak gęsto uemiejscowione na pasku, jak Silki czy Minki, ich grubość jest oznaczona jako 0,15, w naszej opinii to 0,12, 0,11, więc super do metody 3d no i jeśli chodzi o skręt to jest to standardowe C