hehe ale piękne zrobiła ta pani z salonu :skacze:
w sumie i tak dlugo sie trzymały :P
Kamilka brawo :) !
Printable View
hehe ale piękne zrobiła ta pani z salonu :skacze:
w sumie i tak dlugo sie trzymały :P
Kamilka brawo :) !
Kamilka, jak trzy tygodnie temu... z takim odrostem, to co ta laska zrobila centymetr"marginesu", zeby skorek nie zalac?:skacze:
Z dedykacją dla pluszaka i szoko:)
dzikakuraSwietna metamorfoza:good:
Kurka jakbym Wam napisała kto zrobił te pazury to by Wam kopary opadły tak delikatnie mówiąc :D
nie wiem co ona chciała zrobić, ale dodam, że płytka była przepiłowana strasznie!!! na niektórych pazurkach wręcz pękła na pół na linii stresu!! nie chciałam robic dziewczynie nowych paznokci, ale miała obrone na drugi dzień i az miała łzy w oczach jak patrzyła na swoje paznokcie :( po prostu się wstydziła rąk pokazać!!! a ja się normalnie wkur****am, że można taką maskarę zrobić!!! ja może nie robie idealnie, ale płytki bym w życiu nie przepiłowała!!
Kurka a Twoja metamorfoza super :D
no no kurka - pazurki zrobione śpiewająco :p Śliczne ;)
dzikakurko te nutki świetne :) Masz rewelacyjne pomysły na zdobienia :)
Edit- dzieki
Kamilka,pooowiedz, pooowiedz ktooo:skacze: bo w sumie jak tak patrze to biala koncowka korekt, ale kurde, co to jest to buraczkowe przy odroscie? Jak przepilowana plytka, w salonie za 120 zlotych? hyyyy:skacze:
Dzieki Emilek
---------- Dodano o godzinie 09:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:51 ----------
Kobietka z pazurem, dzieki kochana, a nie, zdobienie i kolor frencha to pomysl pluszaka i szoko-wlazlam na chat boxa i rzuciłam: pomysl na zdobienie dla rokendrolowej laski-szybki:) i dziewczyny powiedziały.. nuty:) no to sa nuty
kura partytura rulez:D świetnie:D:good:
Kamilko zgadzam się z dziewczynami, ze z żelem dajesz sobie radę tak samo dobrze jak z akrylem :) a na zdjęciu czarno-białym nie widać, żeby boczki musiały być podpiłowane ;)
i podpisuję się pod pytaniem kury odnośnie autora tych paznokci ;)
Kura super metamorfoza i zdobienie ciekawe :D
kura świetna metmorfoza :D i zdobienie cacy :P:D
podziekowania sie skonczyly, tuska, sofii kamila julcia -dziekuje:)
No Kamila też jestem ciekawa kto te paznokcie tak zrobił:)
Kura jak zwykle perfect :)
Kura Ty potworze :D hahahahah
super zmiana, nawet bym nie powiedziala, ze to dlonie tej samej dziewczyny :D
5-tygodniowy odrościk (1 paluszek miał wypadek i trzeba było ściągnąć masę wcześniej)
Załącznik 19229
a tu pazurki po odnowie - uzupełnione :)
Załącznik 19230
moja dzisiejsza;)
świetne przemiany :)
Goslava cuudowne są te pazurki, urzekły mnie :love:
goslawa świetnie sobie poradzilas :D cudenka :)
Emilia,Goslava piękne pazurki "po" :)
ja się zawsze zastanawiam jak można chodzić z takimi odrostami, przecież to okropnie wygląda :/
Goslava, super pazurki, bardzo czyściutkie.
swietnie zrobiona metamorfoza Gosiu:) ten jeden pazurek...auć a tak ładnie go przerobiłas:)
Jaki piękny i czysty ten jasny fiolecik, jestem w nich zakochana :D Świetny efekt:)
Paznokcie wykonane przez INSTRUKTORKĘ w salonie (był jeszcze którki french, którego obcięlam zanim zrobiłam zdjęcie, bo zapomniałam :() paznokcie strasznie podpowietrzone i czarne.. :/:
http://images42.fotosik.pl/190/d40496abf44f7818med.jpg
A tu moje wykonanie:
http://images43.fotosik.pl/278/284dc14c716104a2med.jpg
Boże te przed to jakaś tragedia... no ale klientka też ich nie oszczędzała ze takie czarne aż się zrobiły....
Twoje piękne tylko też ciekawe jak skończą:D
ooo maj gad!!!!!!!! instruktorka pokazala klase nie ma co :wow:
swietna metamorfoza Dzoana :skacze::ok:
milenko była u mnie na uzupełnieniu i wyglądały bardzo przyzwoicie :), tylko nie zrobiłam fotki :( często sobie zapominam :/:
Kurde bo nie wydaje mi się że ktos ma taki czarny żel.. a znam kobiety które takie rzeczy z paznokciami robią że aż strach...
milenko to było tak, paznokcie akrylowe, wykonane takim akrylem jak ja pracuje, a mi sie nigdy takie cos nie zdazyło, ta dziewczyna ma staz w tym salonie jako fryzjerka i tam pracuje ta instruktorka, mówiła jej straszne rzeczy :/: powiedziala,że nic jej się z nimi nie stanie, jak będzie farbę ściągała, że jeśli zrobi akrylowe to na pewno się nie przebarwią (zeby wiecej kasy wydębić) nie dała oliwki na skórki, miała zrobione na naturalkach i miala 65 zł zapłacić, a ta na koniec stylizacji jej mówi,że 110 zł ma zapłacić :wow: a ona mówi jak to, przecież miało być 65 (tym bardziej,że razem pracują a mogłaby jej jeszcze wiecej obniżyć i tym bardziej,że tylko naturalki) a ta jej mówi,że więcej materiału nałożyła, a ja jak to zobaczyłam to mówię,że niby gdzie więcej materiału? miała dosłownie warstwę tipsa !! :/: i ja wycyckała strasznie... i później jak do niej przyszla z takimi brzydkimi, to nic jej nie powiedziała, że ojeju przebarwiły się ? dla niej to było o dziwo normalne (!) a przeciez mówiła,że nic sie nie stanie.. miała takie podpowietrzone i poszla do tej żeby coś z nimi zrobia, a ta jej na to: mogę Ci klejem podkleić :wow: (!!) i to powiedziała INSTRUKTORKA!! wstyd i hańba!! i ta dziewczyna jej mówi, dobra to nei chce, pójdę do koleżanki... przyszła do mnie, zrobiłam jej z lekką przedłużką na kamuflażu i jak przyszła do pracy to tamta zaczęła oglądać i mówi: oooo masz kamuflaż, a on przecież jest bardzo drogi! :/: ja dopiero będe kupować... wyobrazacie sobie to?!?! instruktorka, która wspólpracuje i zna sie dobrze z dystrybutorką firmy ktorej używa i ja od niej tez kupuje kamuflaz juz bardzo długo, a ona dopiero bedzie sie zaopatrywac.... :/: ja rozumiem,ze moze nie miec, ale jak moze sie tak dziwic,ze ktos inny jej zrobił z kamuflazem i ze jej płytka odzyła przynajmniej....
BRAK SŁÓW !!!!!!!!!!!!!
No niestety dzieją się i takie cuda! Jak już się wszystkie domyślamy instruktorka instruktorce nierówna, zobaczcię tę pracę, z którą się zmagała Dzoana a np. praca Annanom czy Lusill. Ja nawet nie wiem czy to można porównać:D
Bardzo ładna metamorfoza. :kwiatek:
o matko jakie ta kobieta miała te paznokcie zryte.... Eh...
Masakra jakaś, ale Dzoana dzięki temu Twoja metamorfoza jest 1000 % na plus :good:
I dzisiejsza praca mojej metamorfozy, może nie taka drastyczna jak co u niektórych dziewczyn ale skórki dziewczyna miała zjedzone i to nieźle :/:
Dzoana wielkie brawa za doskonałą pracę, super ci wyszły , a tamta babka powinna zająć sie czyms innym, bo napewno paznokci nie powinna robić.
Belunia, śliczny wzorek
Belunia swietna metamorfoza:)
Beluniazarabista przemiana. Dzien do nocy!! ^_^
A ja myślę że nie powinno się tak oceniać innych osób... sama widziałam jak klientki potrafią zrujnować sobie paznokcie a potem zwalać na stylistkę ( niestety wcześniej widziałam zdjęcia tych paznokci odrazu po zrobieniu) i powiem wam że nieboo a zienia to było...
Przecież i tak dobrze wiemy że jak klientka usłyszy matko co pani ma za paznokcie to będzie zwalała winę na kogo tylko się da byle by nie na siebie... Co oczywiście nie zmienia faktu że przemiana bardzo na +
Milenko to fakt, często jest też tak, że ktoś sam próbuje sobie robić pazury w domu, nie wyjdzie mu leci do stylistki i nie przyznaje się tylko mówi, że w salonie mu takie zrobili . . .
Nawet nie chodzi o to ze ktoś robi sobie sam... po protu znam sytuacje gdzie bardzo dobra stylistka robiła kobiecie paznokcie kobieta w domu pilnik w ruch i tak je sobie po swojemu popilowała itd że
wyszła masakra potem pobiegła do kogo innego ( bo wstyd było iść tam gdzie je robiła) a jak ktoś powiedział że ma strasznie zrobione to przecież nie powie że sama sobie takie cudo
zrobiła tylko mówi że była u tej niby super stylistki....
Pokaże ci coś mam nadzieję że Abra się nie obrazi...
Moim zdaniem tak dosłownie nie trzeba wierzyć klientkom we wszystko...