Wszyscy polecają ;) I tak najlepiej sprawdzić na sobie ;)
Printable View
Wszyscy polecają ;) I tak najlepiej sprawdzić na sobie ;)
Witam :)
Dziewczyny potrzebuję Waszej rady. Chciałabym zacząć robić sobie sama żele na naturalnej płytce paznokcia. Czy potrzebne jest mi do tego obowiązkowo: żel bazowy, budujący, kolor i żel nabłyszczający? Czy można np. z któregoś zrezygnować? W ofercie Indigo są również Base & Top Coat na czym to polega?
dziewczyny,bardzo prosze o pomoc,zakupilam zele indigo disco i sparkle gel i glitter zel i moje pytanko jak je nakladac?czy mozna bezposrednio na primer na naturalnym paznokciu ,czy trzeba jakas baze?
jak kazdy kolorowy zel kladziemy na zdbudowany paznokiec a nie na gołą plytke
tu jest temat o produktach Indigo :) ......ja nie wierzę w trwałość takiej stylizacji,pozostaje ci spróbowac ;)
wiem ,wiem ,ze tu indigo,KAKA80 dzieki za odpowiedz,faktycznie pozostanie mi tylko sprobowac :)
Dzień Dobry, czy żelu indigo x-white mogę używać na cała płytkę
Paznokcia ? Bardzo dziękuje za pomoc :)
tak mozna na zbudowany pazurek oczywiscie a jako nablyszczacz polecam Wet Look
witam
mam pytanie ,zakupilam cover easy shape i chyba ni woem jak ten produkt dobrze nalozyc;(,wyprobowalam go wczoraj i niestety jakos tak brzydko(zamazy) przeswituje spod cleara
i teraz nie wiem,czy ta warstwa ma byc cieniusienka,czy grubsza,na caly paznokiec(od gory do lini usmechu)czy nie
kladlam na cienki szkielecik z cleara,
bardzo prosze o pomoc !!!!
Witam.
Dziewczyny czy mogłybyście mi powiedzieć coś o zwykłych lakierach do paznokci Indigo ?
zamierzam robić większe zamówienie i zastanawiam się nad tymi ?
Drugie pytanie jak Waszym zdanie łączą się hybrydy z indigo z bazą i topem shellac ?
Czy shellac w ogóle utwardzi się w lampie led z indigo? :)
Dziewczny, mam ogromną prośbę do posiadaczek lakierów Indigo. Planuję powiększyć moją ubogą jeszcze kolekcję i chciałam poprosić o porównanie kolorów:
Baby Blue i Aquarius;
Lime i I have a dream;
Watermelon i Summer Joy;
chodzi o porównanie opisowe bądź zdjęcie, ciężko mi znaleźć cokolwiek w internecie, żeby wiedzieć jak te kolory mają się w rzeczywistości (np. zdjęcie obu z jednego źródła w tym samym świetle). Będę bardzo wdzięczna!
Czy wszystkie lakiery indigo święcą w uv? Bo te z którymi się spotkałam to tak, wszytskie i nie wiem, czy to zależy od koloru czy jak.
Witam a ja mam pytanie dostałam wczoraj hybrydy z indygo ale strasznie malo napigmentowane są .Robiłam pierwszy raz tymi lakierami ale malowalam 3 razy i nie pokrylo mi akrylu..Czy wszystkie jasne kolory tak maja?Używałam innej firmy dlatego pytam
Cześć dziewczyny! Nosze sie z zamiarem kupna gel paint, glownie z mysla o wzorkach i do odbijania folii, ale czy mozna go uzywac rowniez na cala plytke( zamiast czarnej hybrydy, ktorej nie posiadam)? I czy mozna go klasc na baze hybrydowa? I na to top coat inny niz dry top coat? Pozdrawiam!
Witam, czy któraś z Pań mogłaby mi polecić dobry żel jednofazowy z indygo dla początkującej stylistki paznokci ? Będe bardzo wdzięczna za odpowiedz ;)
Czy przy żelu Indigo można stosować ozdoby do paznokci ? Ostatnio to bardzo popularna forma robienia paznokci, idealna na przyjęcie lub wesele.
tak można przy każdym zelu można tylko niektóre ozdoby sa ciężkie i grubsze i raczej kleii się klejem.dopiero potem traktuje nablyszczaczem,
Hej dziewczyny, zamówiłam sobie neon red z Indigo i jest żarówiasto pomarańczowa ta hybryda, nic a nic nie ma w niej czerwieni. Sprawdzałam wcześniej na zdjęciach w necie, no i zasugerowałąm się nazwą. Powiedzcie proszę, czy ona ma tak wyglądać?
Tak, neon red jest właśnie taki. Polecałabym porównać sobie z neon orange, aby dostrzec różnicę. W załączniku dodałam pracę instruktorki z Neon Red :)