Odp: Frezarka- nie taki diabeł straszny...
Konkretny i aktualny poradnik - Profesjonalna frezarka do paznokci - jak wybrać najlepszą dla siebie? - Blog fryzjerski Pro-sprzet.pl
Ogólnie musisz mieć przygotowany budżet na poziomie 1000 zeta. Pamiętaj także, że szukasz czegoś stabilnego - na lata, nie na kilka miesięcy.
Dziewczyny, co myslicie o takiej frezarce? Nie mialam jeszcze do czynienia z zadna, poczytalam troche watek i zaczelam poszukiwania. Dodam, ze mieszkam w UK i nie wiem czy dostane tu te modele ktore polecacie :(
Full Set 30000RPM LED Electric Nail Art Drill Manicure File Acrylic Digital Set | eBay
lub
http://www.ebay.co.uk/itm/36bits-Ele...EAAOSw2GlXKuk9
Mnie się podoba taki efekt syrenki na paznokciach, szczególnie kiedy jak zwykle u mnie nie ma czasu zbyt wiele, raz dwa i na imprezę.
natalianna
te frezareczki na początek sa ok.oczywiscie możesz kupic mocniejsza ale po co.ja pierwsza tez miałam z takich jak pokazujesz zanim nauczysz się dobrej obsługi to ci w zupelnosci wystarczy.a dopiero potem sobie możesz kupic mocniejsza jak opanujesz ta.ale to tylko taka moja opinia.kazdy może mieć inna.
Witam. Zaczynam przygodę z robieniem paznokci żel - hybryda. Chciałabym dokupić frezarkę, która będzie do użytku własnego, ewentualnie komuś z rodziny. 10w będzie wystarczająca, czy lepiej dołożyć do 35w ?
jeżeli masz na tyle funduszy to doloz do 35 w bardzo fajne sa np JD500 lub JD700 wygladaja tak i wg mnie sa bardzo fajne obie mocne trwale ja do nich mam JD500 dokupiłam jeszcze frezy specjalne np taki przedtem zrobiłam doszkolenie z frezarki i dużo cwiczylam na sztucznej dloni i dla mnie jest ok.taka frezareczka poki co mi starcza,takze ja polecam ta wlasnie.sama ja sprawdziłam i polecam.
Witam. Zastanawiam się nad licytacją Frezarki do Pedicure ORTHOFEX Micro-Air. Czy ona się nadaje też do manicure żel - hybryda, czy tylko jak nazwa wskazuje ?
aduska989
ta frezareczka o której piszesz Frezarki do Pedicure ORTHOFEX Micro-Air nadaje się do wszystkiego ale nie zaryzykowałabym licytacja tak drogiej rzeczy używanej ponieważ przypuszczam ze była już uzywana do pedii i pewnie w jakiś sposób jest już wyeksplatowana a gwarancji sprzedający pewnie nie udzieli wiem ze pewnie jest duza roznica cenowa ale ja bym nie zaryzykowala taka licytacja .ale ta frezarka na pewno długo Ci posluzy do każdego zabiegu mani pedi itd.wiec ogolenie jest bardzo dobra i ma swietne parametry.
Frezarka jd500 czy jd700 ? Czym one tak naprawdę się różnią?
Oceńcie mi proszę tą frezarkę - Activ MERC 2500 frezarka - sklep online ? Fryzomania.pl Zainteresowała mnie ze względu na cenę. Czy może którakolwiek z Was z niej korzystała?
Na tej stronie www widziałam fajną frezarkę. Zamówiłam ten różowy model i jestem bardzo zadowolona
frezarka to podstawa, nawet przy amatorskiej zabawie w manicure, kiedyś też sie bałam frezarki, jeszcze jak poczytałam że ma 30 tysięcy obrotów to już całkiem, ale zapomniałam że jest regulacja i 30 tysięcy obrotów uzyskuje się przy maksymalnej prędkości. Aktualnie mam JSDA JD700 kupioną w Magnails.pl - Lakiery hybrydowe oraz akcesoria do paznokci, oryginalna, nie żadna podróba z allegro, już ponad rok używam. Polecam.
Frezarka potrafi naprawdę znacznie ułatwić cały proces robienia paznokci.