gdzieś w temacie jest na pewno
Printable View
gdzieś w temacie jest na pewno
prosze bardzo:) whiskas
---------- Dodano o godzinie 16:36 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:33 ----------
kurcze chyba na razie nie wysyłaja jedzonka:/:
dzisiejszy newsletter IvesZałącznik 15449
a u mmnie kosmetyki z daxa (probki) :P
odebrałam dzisiaj rossmana :)
PrzeczytamWszystkich.pl -jeśli ktoś jeszcze nie ma konta to bardzo prosze o rejestracje.Teraz jest jeszcze wiecej mozliwosci zbierania pkt,a nawet licytacje(fajne rzeczy mozna za smieszna ilosc pkt wziac jesli sie wygra) :)
Ja nie odbiore z rosmana bo jest remont:( brrrr...:/:
Konkurs Cannes - jakiś nowy konkurs, co godzinę można wygrać zestaw L'oreal. :)
a ja sie dzisiaj strasznie wkurzyłam, poleciałam odebraćmoje 2 prezenty i już widze że babka sie robi czerwona i dzwoni po koleżanke.. wystąpiło wielkie zamieszanie na zasadzie gdzie są prezenty, jedna babka sie zmyła, oczywiście sie okazało że ich nie ma, a babka do mnie 'bo oni różnie przywożą'. to ja jej mówię, że nie prosze pani, ja sobie zamówiłam tu i tu przywieźli, ktoś z obsługi wziął mój prezent i będę zmuszona złożyc skargę bla bla bla.. i w końcu ona podpisała mi ta kartkę z kodami i przy następnym prezencie dostanę 2 nowe dodatkowo (czyli ktoś inny nie dostanie zapewne, żałosne). i tak napisze skargę, mam 20 rossmanów i skoro tam wybieram to takich szopek nie powinni robić..:/ moglyby te babki poczekac do 7, jak prezenty zostaną to sobie biorą, a nie tak:/
Wrrrr dlatego właśnie nienawidzę rossmana... nie zdziwiłabym się gdyby ekspedientki i cały ich personel kradł więcej niż drobni złodzieje w tym sklepie... i jeszcze Ci ochroniarze którzy chodzą krok w krok za klientami i zaglądają wszędzie gdzie sie da:/:
Raz miałam taka sytuację właśnie w rossmanie, że podchodzi do mnie ochroniarz i mówi, że jedna z pracownic widziała jak wkładam coś do kieszonki i musiałam wszystko wyciągać i pokazywać co tam mam, zrobił ze mnie złodziejkę na oczach całego sklepu! A najlepsze jest to, że jak sie okazało, że nic nie ukradłam powiedział do mnie z łaską"Dobra, możesz sobie iśc" żadnych przeprosin ani nic!! :zly:za to, że niesłusznie mnie oskarżył i ludzie patrzyli na mnie jak na niewiadomo kogo:porazka:
porażka:/ mnie tez wnerwia że tak łażą.. jak coś to im powiem że z chęcią poczekam na policję i jeszcze skarge złoże:/
macie racje dziewczyny że obsługa w rossmanie jest beznadziejna!!!!! ochroniarze jeśli tak ich można nazwac faktycznie chodza krok w krok! ja miałam ostatnio taką sytuację że chciałam kupić krem do twarzy i obok mnie ta pani jedna z obsługi wykładała towar na półkę właśnie kremy więc ja grzecznie pytam czy jest może ten krem do twarzy który ja chcę bo myśle sobie ze w tym koszu pewnie ma i zaraz go wyloży tutaj, a ta do mnie takim tonem jak bym nie wiadomo co zrobila "jak go tam nie ma to znaczy ze go nie ma w ogole!!!!" powiedziałam "rozumiem" i poszłam szukać innych produktów, no i póżniej podchodzę do kasy i miałam farbę do włosów do której był zegarek gratis- promocja z gazetki, wiec pani (ta sama która mi mówiła o kremie) wsyztsko mi juz skasowała a ja się pytam o ten zegarek a ta do mnie ze nie ma go już!!!! a to drugi dzień od którego obowiązuje ta gazetka!!! no masakra!!!!! co oni robią z tymi dodatkami?????????ale spytała drugą kasjerke i ona miała jeszcze jeden ostatni. więc mi go łaskawie dały!!!! ten zegarek szczerze nie był wart tego upominania ale jeśli jest jako gratis do danego zakupu to moim zdaniem powinien być od razu dawany klientowi a nie żeby na drugi dzień obowiązywania promocji już tego gratisu nie mieli, napewno nie dosztali tego 5 sztuk tylko więcej... być może mieli na magazynie ale się nie chciało nikomu przynieść albo już panie które tam sprzedają pozabierały sobie i będą handlować nimi na allegro!!!
Oj to faktycznie trzeba uważać w tych rossmanach.. Ja na szczeście w moim rossmanie mam super ekspedientkę, naprawdę babka w dechę. :) Ale jak kiedyś chciałam w innym rossmanie odebrać prezent to też nie mieli, tych gazetek Skarb co było tak dużo próbek też nie mieli, następnym razem jak bedę chciała tak prezent odebrać i będą mówić że nie ma to zrobię im awanturę. :) A co, niech wiedzą że nie dam się oszukać :)
no chyba tam inaczej się nie da!!! bo robią klienta w balona:)
w moim miescie rossman ma miesiac czy dwa ,narazie jest super,babki sa w szoku nie wiedza skad ammy te prezenty,nie potrafia wbijac kodu,ale sa bardzo mile ,jest ok
un mnie w rossmanie tez miła obsługa nawet :) ale jak np sa gazetki z prezentami to daja tylko za zakup powyżej 50 zł ;/
ej no własnie, te gazetki skarb u nas tez nie są dawane tak o, to jest gratisowe czy za zakupy powyżej jakiejś kwoty?
widzę, że rossman wszedzie ma podobną kadrę:D chyba celowo takich wybierają:[ ja tez nie odebrałam swojego drugiego prezentu bo niby kod nie wchodzi. Nie chce mi sie biegac po innych rossmanach bo to nie jest warte zachodu. Wkurzające jest i tyle:]
---------- Dodano o godzinie 15:57 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:53 ----------
wydaje mi się, że skarb jest za darmo:huh:
u mnie są trzy rossmany kiedyś u mnie w jednym leżały przy kasie te gazetki to wziełam ale powiem szczerze że do tej pory nie wpadly mi w sklepie w oczy ,a fakt jak do jakiegoś produktu są gratisy ,ktore powinni dawać przy kasie to trzeba samemu się upominać raz cos brałam to dostałam jakis mini żel to kasierka nabiła to na kasę za symboliczny 1gr a w innych sklepach gratisy daja bez nabijania na kasę
no ja też ten zegarek badziewiak mam na paragonie nabity za 1 grosz... w Yves Rocher tez nabijają prezenty za 1 grosz
zbieraj punkty za typowanie liczb i wymieniaj na nagrody :) 123konkurs.pl - darmowe konkursy, nagrody, wygrywaj cenne nagrody, okazje, loterie, loteria
diablica nie zauważyłaś że przed chwilą tego samego posta wywaliłam do kosza? złamanie regulaminu pkt 31
oczywisice gazetka jest bezplatna,mozna brac nawet nie robiac zakupow
u mnie też ochroniarze łażą za Tobą w kółko.. a gazetki z tego, co wiem są za darmo.. miałam kilka. :P
nie musisz być niemiła, jak tylko zauważaliśmy tamte posty również je kasowaliśmy. a jeżeli widzisz że ktoś łamie regulamin możesz nam raportowac, od razu się tym zajmiemy:)
dziewczyny bardzo proszę o to byście nie wrzucały linków do innych for - pkt 31 regulaminu
Odlotek.pl :: Rejestracja -Odlotek to całkowicie darmowy serwis, w którym możesz zbierać punkty i wygrywać atrakcyjne nagrody. Darmowy, bo za nic nie musisz płacić. Wystarczy, że utworzysz konto i będziesz regularnie odwiedzać naszą stronę, a punkty potrzebne do zdobycia nagród same będą przybywały na Twoim koncie.
---------- Dodano o godzinie 18:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:33 ----------
123konkurs.pl - darmowe konkursy, nagrody, wygrywaj cenne nagrody, okazje, loterie, loteria -Na stronie 123konkurs.pl można zdobywać punkty a następnie wymieniać je na nagrody lub grać(jak w Lotto) i wygrywać cenne nagrody :)
co do ilości gratisów to macie rację dziewczyny coś kręcą... jesli do np. farby za 20 zł jest szampon to tych szamponów przychodziło 30 zaś jeżeli do perfumy za 80zł był żel to tych żeli przychodziło 5 szt. tak więc w tych waszych rossmanach muszą babeczki coś kombinować że tych gratisów ubywa...
wy mówicie o upominanie się ? to ja miałam fajną akcję... poniewaz ja spędziłam troche czasu w drogerii Natura ze stanowiska kasjer na konsultant i straszy konsultant potem zastepca kierownika to byłam znana przez dziewczyny w drogerii... a mimo to świątecznej zdrapki nie dostałam... ale zostawiłam u nich paragony żeby mi fakturę wsytawili więc wróciłam i gadam ze znajomą co z tym zdrapakmi bo mi należało sie aż 5 :D a ona na to - a paragon masz??? myślałam że ze śmiechu padnę... :D
A ja dzisiaj moje drogie dostałam próbki z Dax Cosmetics i tak mi się spodobał ich pudrowy podkład że zamówiłam go sobie już na allegro:)
ja z dermiki dostałam:)
a kiedy pisałyscie do dermiki i daxa? bo ja tez pisałam i g****:( olali mnie:(;(
Odlotek.pl :: Rejestracja zbierasz punkty i wymieniasz
jak tylko temat założyłysmy, barrrdzo dawno to było
no to ja tez wtedy pisałam może też cos dostanę....
a zapomniałabym, oni ustajają te oferty papierowe róznie, napisz do nich maila to ci przyślą
U mnie 5 próbek z Dax,koszulka z West,katalog domów,breloczek i trochę makulatury :)
Dziewczyny nie uwierzycie... wygrałam w konkursie rossmana książkę hi hi hi jako jedna z 50 osób NAGRODA GŁÓWNA :D hi hi hi Ale numer tak sobie napisałam wierszyk , co w tym konkursie z Milki i proszę -wygrana ;)
http://merlin.pl/Sceny-z-zycia-malze...7640-060-0.jpg
gratuluje,szczesciara z ciebie,malenstwo ci pomaga chyba hehe:):)
super:D:D gratulacje:*:*:*