Zuzaneczka ale szał,jakie błyskotki-cudowności po prostu:o
Printable View
Zuzaneczka ale szał,jakie błyskotki-cudowności po prostu:o
Ela piękne kolorki:wow:
Zuza u ciebie też pięknie wiosną powiało:ok:
moje konkursowe, nie przyjęte z powodu ATYWOŚCI - buahahahaha , nie przyjęli więc wam pokażę a co mi tam
Kasandra - bardzo ładnie wyszło Ci te paznokcie:kwiatek:
Kasandra sa sliczne...szkoda, ze nie przyjeli :kwiatek:
Zuzaneczka, pekne kolorki, na zywo to dopiero czad pewnie :love:
Kasandra ale śliczne!!:) a jaki tunel piękny:):)
kasandra śliczne:love: a co to jest to różowe co użyłaś? Piękny kolorek bardzo mi się podoba.
Ela-k fajny nietypowy wzorek :kwiatek:
Kasandra, pazurki zrobiłaś świetne, a to że nie przyjęli to się zdarza... Nie jednej dziewczynie odrzucili pracę w jakimś konkursie a w następnym wygrała więc nie ma się czym załamywać i trzeba działać dalej :kwiatek: głowa go góry!!
Zuzaneczka świetne,ekstra kolorki :ok:
Kasandra piękne pazurki,mega tunelik :wow:
Ojej dziękuję za tyle miłych słów, mówiłam że więcej nie wezmę udziału ale teraz wiem że będę próbowała jeszcze nie raz, RedSunset masz rację, nie ja pierwsza i nie ostatnia, mam nauczkę, teraz zanim zacznę pracę na jakiśkonkurs, to zapytam czy spełniam wszystkie warunki aby kolejny raz się nie rozczarować i to by było na tyle w tym temacie :)
dziękuję Wam:**
kasiulka81, czaplutka, - hmm najpierw robię frencza ;) potem konad, w miarę dokładnie żeby dużo nie wyszło poza french, a co wyjdzie wymazuje pędzelkiem ze zmywaczem bez acetonu oczywiście ;p
Kasandra super pazurki :D
kasandra262 sliczne pazurki :)
Najpierw czytamy DOKŁADNIE regulamin, potem robimy paznokcie dziewczyny, i tyczy się to każdej z Nas , po co mamy się denerwować i rozczarować, a to przecież nasza wina że NIE doczytałyśmy regulaminu i możemy mieć tylko do siebie pretensje.
Dodam iż wszędzie , każdy regulamin jest INNY!
Ja przyznam, że poczułam się nieco urażona, piszecie o nas w osobie trzeciej, jakby nas tu wcale nie było, a regulamin został skonstruowany na wielokrotne prośby i uwagi dziewczyn, że konkursy dyskryminują stałych bywalców forum, na rzecz osób udzielających się tylko na czas trwania konkursu, bo nie problem wysłać pracę, pospamowac - w sensie nadrobić aktywność (same zresztą udzielacie sobie takich porad) i zgarnąć nagrodę.
Pokażcie mi forum z taką częstotliwością konkursową, oryginalnymi tematami, pozyskanymi sponsorami i takimi nagrodami!
Mało jest konkursów? Nie możecie się wykazać?
Osz normalnie odechciewa się starać.
Kasandra -miodzio zdobienie :ok: a ten róż:love:
Renatka - dziękuję za informację co do tego frencha :kwiatek: napewno kiedyś to zrobię, tylko najpierw muszę dokupić sobie lakier do KONADa bo mi się skończył :( szkoda tylko że są one takie drogie :placz: ograniczam się tylko do jednego kolorku bo robię pazurki tylko sobie i naszym mamom :P więc po co mi tego więcej, a i tak z ozdobami przesadziłam :D bo nazbierałam już tego masę :P Ale się rozpisałam :skacze: jeszcze raz dziękuję :przytul:
KASI ŚLISZNE:love:
kasandra piekne pazurki ale tunelos to mnie na kolana rzucił:wow::wow::wow:
Kasandra, no to odwaliłaś kawał dobrej roboty, są ZAAAAAAJEFAAAJNE :slina:
Ach dziewczynki dziękuję bardzo, no trudno ale zrozumiałam swój błąd i przeprosiłam kogo trzeba , ale zaczynam w siebie wierzyć że mogę coś fajnego zrobić, i po mału rozwijam skrzydełka. I czekam na kolejny fajny konkurs Buziaczki laseczki:cwaniak2:
Plushaczku i samaron kochane z was dziewczyny i ja może nie od tak dawna jestem tu z wami ale widzę ile pracy i serca wkładacie w to co robicie i chwała Wam za to :kwiatek: A wy dziewczynki odrzucenie pracy to nie koniec świata liczy się dobra zabawa, moja tez odlatała i trudno, ale przynajmniej miałam najpiękniejsze szpice jakie do tej pory sobie zrobiłam :D
A to wczorajsza praca, zanim pani do mnie dotarła zjadła sobie skórki, także to nie moja robota....
http://img196.imageshack.us/img196/3301/111el.jpg
zosia_29 sliczne :) u mnie by branie miały bo mam dużo "rózowych" klientek :D
Zosiu, piekne sa. Sliczne kwiatuszki akrylowe :love:
Zosiu wiem o tym już mi przeszło. A ty zrobiłaś wspaniałe pazurki piękne kolorki :love:
zołzella , sylwio, kasandro dziękuję :*