A to moje skromne:) perfumom nie mogę się oprzeć:love:
Printable View
A to moje skromne:) perfumom nie mogę się oprzeć:love:
shola82 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee moje ukochane hugo woman nie ma piękniejszego zapachu:love::love::love: tylko czemu on nigdy nie jest w zadnej promocji:(
Zakupiłam sobie butki + świeczke zmieniającą kolorek :))
Ooo no ta świeczka fajna jest :) u mnie robi za lampę :D
A to moje prezenty pod choinkę dla mnie:)
źródło: paese.pl
pluszkaa botki świetneeee a świeczke musze sobie kupic, ciekawam efektu:D
tez mam ta swieczke zmieniajaca kolor swietna sprawa i efekt zabójczy:)
Świeczuszka super, też sobie taką muszę sprawić:)
Moje ostatnie kilka zakupkow.Dwie tuniczki,portki,ulubione dwa seriale i cosik na swieta.A wczoraj dołaczyla kolejna pizamka do kolekcji( teraz mam juz 3 rozne, dwie z kłapouchym i jedna z tygryskiem i prosiaczkiem):skacze::skacze:
Disney Eeyore pyjama set - Clothing & Accessories | PriceProbe.co.uk
Jade ja mam nowy ulubiony serial teraz :D
A świeczniki piękne:)
skad takie cuś świecące? :)
piżamka słooodka :love:
ja dzis kupilam gołą laleczke woodo i bede 'ozdabiac':skacze: i pudelko na farbki bo juz mi sie nie mieszcza w poprzednim
ja dzisiaj zakupilam duzo drewnianych rzeczy do ozdobienia :D :) jutro wrzuce fotke...
mam szczescie bo moj kolega pacuje w hurtowni wiec na paczke dlugo nie czekalam i przy okazji mialam milego "kuriera" :D
Co sądzicie o tej sukience >klik< . np. na sylwestra?
Niestety nie mogę załadować obrazka (mam dziś jakieś problemy z internetem), ale powiem tak - tego typu rzeczy nie warto kupować w internecie. Trzeba je mierzyć osobiście, bo czasem to, że zgadzają się wymiary, nie znaczy, iż będzie to dobrze leżało. Wiem, bo mierzyłam już sporo gorsetów i mimo tego samego rozmiaru często zupełnie inaczej leżały. ;)
Jeśli to jednak bardziej sukienka niż gorset... i tak jestem tego samego zdania!
mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... ale śliczna!!
przeniesione
Mi to tam ta "sukienka" pasuje bardziej do łóżka :D
marshall ty zboczuchu :D
Milenka dokładnie mam podobne zdanie :D Ja nie założyłabym jej na sylwestra :huh: Ale to rzecz gustu...
zgadzam sie z dziewczynami, chyba zbyt wyzywajaca, ale moze sylwester jest organizowany w takim wlasnie stylu....tego nie wiemy;P
mashall :aty:
a aj tez bym ją chętnie na właścicielce zobaczyła :D
ostatnio kupiłam
torebka Mizensa - kolejna :leze:
legginsy zeberkowe
2 cyprysiki z biedronki i osłonki na doniczki
a jutro wrzucę resztę zakupów