Moje skromne :))
Printable View
Moje skromne :))
moja swiateczno-sylwestrowa sukieneczka:love:;)wyproszona :tany:
Paulka prześliczna jest:love:.
A ja kupiłam wczoraj strasznie dużo rzeczy głównie związane z prezentami, wyszalałam się po czasy:skacze:. Mąż mi o dziwo nie padł:huh:, biegał za córą:P.
Kupiłam między innymi kurtkę sobie i córci, kamizelkę, sweterek dla męża, t-shirt, aniołka pozytywkę dla przyjaciółki, kalendarz, zabawki, zabawki i jeszcze raz zabawki:D. Pewnie coś pominęłam;). I dostałam w prezencie ebook reader:love::love:.
Paulka bardzo fajnie wygląda ta sukieneczka, ciekawe jak się będzie prezentowała na Twojej osóbce :)
Shola, nieźle zaszalałaś, a zapomniałaś wspomnieć, że kupiłaś... zabawki :skacze:
jak mi się marz ebook....
moze mikołaj przyniesie ? ;>
Paulka smutna ta Twoja sukienusia, co do niej zakladasz? jakis plan juz jest?
Plusia kit z zakupami wzorniiikkkk :slina:
shola zdradzisz ile dałaś za futerko ? :)
możecie się śmiać, ale ja jestem ostatnio zacofana z nowinkami.
Mój ChłopAK w sklepie mi tłumaczył do czego jest tablet, bo ja takie cielę...
Co to jest ebook patrzę w google... ciemna masa jestem.
Nie nadążam za gadżetami.
Ale ze szwagierką nabyłyśmy takie... :P
Nanami śliczne! Gdzie można takie kupić?
Natalia ja futerko kupiłam w Czechach, zawsze na większe zakupy jeździmy tam do tak zwanego AVION parku;). Są tam wszystkie firmowe sklepy i rewelacyjny wybór, no i super obniżki:wow:. Na futerku polska cena widnieje 99zł:).
A tego ebooka to normalnie kocham, łażę z nim gdzie się da:P.
Nanami kapciuchy przesłodkie.
nanami nie przejmuj sie ja jak zobaczylam u kol to zrobilam oczy jak 5zł i dopiero dowiedzialm sie ze cos takiego istnieje...i tak sobie mysle ze to chyba taki wynalazek dla szpamu bardzije, no inni moga miec inne zdanie oczywiscie;)ja jednak uwazam ze da sie zyc bez tego:P
natalia moje sukienka smutna?? eee...chyab nic nie zakladam do niej w ogole nie myslalm ze cos musz do tego zalozyc...jak w nia wskocze to dodam zdjecie jak w niej wygladam:P;)
no daj daj :D
ja też nie ogarniam co do czego ;) z tych gadżetów
shola bo widze ze C&A na metce wiec sie wybiore i zoabcze czy u mnie jest takie cudo :cwaniak2:
paulka a mi sie wydaje ze twoja sukienka jest w sam raz, podoba mi sie:) zwlaszcza te zameczki na rekawach:)
ebook mi sie marzy:D
Paulka dlaczego do szpanu?? Ja kocham czytać książki, które składają się z kilku części:love:. Tutaj wgrywam ją sobie, czytam i robię sobie miejsce na kolejną. Nie poniewiera mi się niepotrzebna książka nigdzie w domu:). A napisałam, że chodzę z tym gdzie się da bo zabieram go nawet do kibelka:P.
Natalia to futerko z tyłu wygląda jak sweterek;).
musialas dawac takie zdjęcia :placz:
chce go ! :cwaniak2:
hmm.. a nie bola Cie szybciej oczy od czytania na takim cudzie niz od ksiazki zwyklej?
nanami7 i inne dzieczyny dlaczego używacie wyrazu CHŁOP na swoich kochanych mężczyz :aty:
Marshall bo to tak w skrócie ;) hehe. Dobra poprawiam się :D
natalia268 nie bolą mnie oczy, bardzo się zdziwiłam. Ekran strasznie przypomina stronę z książki i szczerze powiem, że nie widzę różnicy;). Dużym plusem jest możliwość ustawienia wielkości czcionki:).
ja wczoraj kupilam mamie zestaw talerzy na 6 osob ;) o takie sie jej poodbaja delikatne, wiec takie kupilam.
A do mnie dzis dotarło zamowienie z indigo :rolleyes:
Elizabeth76, zrób fotki swoich wspaniałości z indigo i zdaj relacje w odpowiednim temacie jak Ci się tymi produktami pracuje, zwłaszcza akryli jestem ciekawa
Ela, pochwal się, bo ja też jestem ciekawa :D
hehe a czym tu sie chwalic :P kupiłam akryle kolorowe i probke buildera . Przez swiete przetestuje jak beda ok. to jeszcze po świetach zamowie . Jak bedziecie chciały to wam moge zrobic fotke kolorków akryli ale to w swieta moze bo teraz czasu nie mam . A i palnełam gafe bo kupiłam akryl taki kolor ,ktory juz mam nie wiem czemu ale mam z kolekcji gold liquid gold ,a kupilam też z kolekcji gold tylko champagne i sa identyczne jak bracia jednojajowi :haha: .
Jaki to kolor " liquid gold"?? Nie widzialam takiego w kolekcji Indigo :huh:
no z palca nazwy chyba nie wyssałam ;]