Witam
To mój pierwszy post na tym forum i moje pierwsze wypociny więc proszę o łagodne potraktowanie :)
Printable View
Witam
To mój pierwszy post na tym forum i moje pierwsze wypociny więc proszę o łagodne potraktowanie :)
nescafe estetyczne prace:), nie które boczki do opiłowania i te czarne za grube mi się wydają , ale może takie zdjęcie. Ogólnie jak na pierwsze prace jest spoko :)
Nescafe przydaloby sie jeszcze troszke podpilowac bo nie tylko te czarne sa grube :) ale wszystko przed Toba :ok: fajnie masz pomysly :)
To raczej wina ujęcia na zdjęciu , w rzeczywistości są dość cienkie . dziękuje za miłe słowa :)
Olcia jak zwykle super pazurki wrzuciłaś,ale zastanawiam się skąd bierzesz tak odważne klientki ;P
Asiek te pierwsze jak stworzone dla mnie-wymiatają :skacze:
Karo,Twoje jak do tej pory wszystkie mi się podobają, nie wszystkie w moim guście,ale wszystkie jako Twoja praca cudowne :)
[QUOTE=Iraa;353411]Olcia jak zwykle super pazurki wrzuciłaś,ale zastanawiam się skąd bierzesz tak odważne klientki ;P
No mam bardzo odważne klientki :) sama się zastanawiam skąd im się pomysły biorą :). W salonie raczej króluje zwykły french:)
nescafe fajne pazurki, te drugie takie soczyste;)
ja wczoraj zrobilam blink blink ;) takie cos innego niz zwykle...
cudna długość:) i fajniutkie zdobienie. a powiedz mi to " blink" to co znaczy? powiedzonko? określenie? :D bo nie wiem;d
Takie sobie wczoraj wymyśliłam :)
bardzo ciekawe pomysły :)
Trochę cukiereczków u mnie:P
fajnie to wygląda :)
Brokaciki
takie cukiereczki kiedyś też robiłam ale kiepsko mi wyszło a tu taki efekt :wow:
a to moje ostatnie
no dziewczyny super prace :D Ostatnie szaro czerwone świetne
mania sliczna kolekcja:ok:
Ale piekne te pazureczki... wszystkie po prostu :ok: az z tego oglądania brakuje mi czasu na pisanie hehe ;)
Olcia cukiereczki BOMBA !!!! :love: Uwielbiam... ale sama takich za nic w swiecie nie zrobie :P tylko sobie cichutko podziwiam :D
nie będę wymieniała, które mi się podobają bo wszystkie są piękne :)
http://imageshack.us/a/img338/100/1021268.jpg
Soffi....:wow: Ty juz wiesz co... :D jak zwykle piekne... powtarzam sie oczywiscie :D
soffii25 Wow, jak wy to robicie to ja nie wiem, cudo :)
soffii25 niesamowite kwiaty:)
ja dorzucam swoje najnowsze
http://pliki.wzorki.info/images/rVIkS.jpg
podziwiałam już w gazecie :D
turkusowy żel na serdecznych, błękitny na reszcie, akrylowe kwiaty plus turkusowy bulion :)
jak tu kwieciscie sie zrobilo :) pieknie dziewczyny ,pieknie :)
Karo fajny kolorek :)
Candynails super kwiaty :D
Znowu moje odważne Klientki :P
Pierwszy raz wstawiam zdjęcie więc za ewentualne błędy przepraszam:)
Paznokcie siostrzenicy.
Evelyn, Nescafe - piękne te Wasze różowe pazurki :skacze:
Mania - wszystkie piękne, ale te kolorowe mnie urzekły :)
CandyNails, Soffi - co tu dużo mówić, IDEALNE :wow:
Reszta prac również świetna, tyle tutaj tego, że nie sposób wymienić
A tu moja praca ...
Olcia- fajne żabuchy;dd
dziewczyny śliczne pazureczki:ok::)
Mada świetny efekt uzyskałaś :)
Magda_lena - piękne prace :ok:
Magda - świetne zestawienie kolorków :D
magda_lena piękne prace , wszystkie :D
Wszystkie prace sa piekne jest na czym oko zawiesić :)