cena bluzy jaka?? przydała by mi się taka ale widzę że nic już nie sprzedaje ten użytkownik
Printable View
cena bluzy jaka?? przydała by mi się taka ale widzę że nic już nie sprzedaje ten użytkownik
choco mrrrrrrr jakie cuda zakupiłas:skacze: :skacze: :skacze:bluza jest zajefajna:love:
Bluza 44,95 Jest naprawde super!
Mi sie tez podoba... ^_^
Mi tez wpadła w oko, od razu weszłam na aukcje a tu d*pa :(
Wielkość kaptura jest nieco przereklamowana, co niestety dziś stwierdziłam:)) ale jak tak się Wam podoba wpijcie na allegro japan style może inny sprzedawca ma coś podobnego
chocolata - super ten kożuszek, chętnie bym odkupiła, ale ja też noszę rozmiar 38 więc się nie wcisnę, a jak szukasz czegoś takiego nadal to wejdź do sklepu Bereshka (tak się chyba to pisze) i powzukaj tam bo ostatnio widziałam coś podobnego w promocji.
Ja pokażę moje zakupy ostatnie ciuszkowe, a torebkowe to z Egiptu jeszcze :D
A no i pozazdrościłam Zołzelli tej musztardowej sukienki i też sobie nabyłam :skacze: i jestem z niej bardzo zadowolona :ok:A Ty Zołzella ?????
kasiulka81 gdzie kupiłas ta czarna torebke ?? :D
Elizabeth - tę czarną jak i tę białą kupiłam w Egipcie, ograniczyłam się tylko do dwóch torebek i przywieszki do torebek, ale gdyby nie lęk przed nadbagażem w samolocie, na pewno przywiozłabym ich więcej ponieważ wybór mają tam oszałamiający, a ceny korzystne :ok:
jak widze to oryginałka :D ?? mozna wiedziec ile cie kosztowała na PL?? :D
A ta szara to tunika czy sukienka z PL dasz lynka ?? :D
Torebka jest identyczna jak ta o której myślisz ;) nawet w środku :ok:na PL kosztowała mnie niecałe 100zł, tam większość torebek się kupuje w cenie 30 do 35 dolarów, ale targowanie rozpoczynają od 60 dolarów a nawet więcej :skacze: to u nich normalne :P
A ta szara tunika to z RESERVED :D znajoma koleżanki tam pracuje i ma możliwość kupienia ciuchów taniej więc i ja skorzystałam dzięki jej uprzejmości:P
o widzisz ciekawe czy u mnie w reseved bedzie ,jade na szkolonko by sie cos przydalo kupic nowego :D
torebki zazdraszczam :D
No ja ostatnio byłam w RESERVED i nawet udało mi się kupić tę różową marynarkę w przecenie, przed Świętami zjeździłam połowę sklepów w województwie i wszędzie nie było mojego rozmiaru, 38 po prostu wymiotło no i dostałam od rodziców część prezentu w pieniążkach na tę marynarkę :P Pod koniec roku przypadkiem przechodziłam obok RESERVED i tak mim chodem zerknęłam czy może jest ta marynarka i była :skacze: od razu kupiłam i ku mojej uciesze już po przecenie, co prawda tylko 30zł taniej, ale zawsze coś :ok:
Udanych zakupów rzycze:), fajne ciuchy i przeceny mają też w BERESH'CE (Bereshka) tak to się chyba pisze :huh:
A co do torebki to śledź aukcje na allegro bo czasami bywają bardzo podobne torebki:]
Reserved to mój ulubiony sklep :D u mnie w miescie jest tylko jeden , ale jak wieksze zakupy to zawsze do Gdańska jezdzimy tam tych sklepów jak grzybów po deszczu . Ja kiedys tak jezdziłam włąsnie za moim rozmiarem płaszcza i tam w jednym sklepie upolowałam :D
Allepaznokcie, moje zakupki dotarły. Oliwka identyczna z blue jasmin z I-Nails :-)
A mnie coś napadło na cętki i tygrysy ostatnio..
http://images9.fotosik.pl/413/d9eeb2f6f6ee6648.jpg
http://images9.fotosik.pl/892/ad04b7af19c438d1.jpg
http://images9.fotosik.pl/909/53e62fc7a53982b8.jpg
Zdjęcia od sprzedawcy Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Poczekam pewnie ze 4 tyg
Chocolata - podzielam Twoje zamiłowanie do tych zwierzęcych klimatów, ja do cętek i tygrysków dołączam jeszcze czarno - białe paski, zebrzaste :D nawet łazienkę mam w zebrę i jedną z pościeli :P
Ja w zebrę mam salon, pokój corki, torebkę i kalendarz na ten rok... wystarczy:) teraz pantera rulez:]
Kryolan :love:
w czorajsze zakupy , myszka była najwarzniejsza :D. no i koszulka czarna wymiata :skacze:
Bardzo fajna ta 2 koszulka:) droga była?? no i myszka wymiata:) też bym mogła taką mieć:)