marshall, zakupy fajne, myszka rzeczywiście powalająca :D
Edit, kurtka prześliczna!! buciki też :D
Printable View
marshall, zakupy fajne, myszka rzeczywiście powalająca :D
Edit, kurtka prześliczna!! buciki też :D
aj zazdroszczę tych obniżek...
teraz takie obnizki w sklepach, ze oszaleje.. a ja wydałam kase na prawko :placz: ...
Ale prawko będziesz mieć do końca życia :)
Choco piekne te Twoje pantery :love:
a ja kupilam buty i portfel Załącznik 50800Załącznik 50801
No poszłam po bandzie i jeszcze dokupilam
Źródła zdjeć Informacje o Użytkowniku Art4Fashion_pl oraz Informacje o Użytkowniku kord9
heh choco to teraz masz wszystkie opcje w jednym szaliczku, super:)
choco ta bluza meeega super... daleko mieszkam... mogę? :D
Czoko, Ty chyba bedziesz musiala isc na odwyk zakupowy :P
Co wejde w temat poogladac to tylko Twoje wstawki widze :)
Ojj.. prawie miesiąc nic nie wstawiałam;D Teraz nadrabiam:D
http://i1091.photobucket.com/albums/...da/hybrydy.jpg
---------- Dodano o godzinie 19:00 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:58 ----------
Złotko nie wiem o co kaman z tym "daleko mieszkam" ale jasne że możesz:)
A mi wkoncu dzisiaj dostarczyli mojego nowego notebooka Samsung NC110 czarniutki blyszczacy:skacze:a poprzedni dwulatek idzie w spadku dla mlodszej corki :)
Chocolata - szalejesz :skacze: świetne te"zwierzęce" zakupy :ok:
Natalia - prawko fajna sprawa ;) jak już zrobisz i zaczniesz jeździć to docenisz i stwierdzisz, że było warto wydać te pieniążki, a jak już zakupisz sobie swoje, chociażby skromne 4 kółka to już będziesz mega zadowolona (moim skromnym zdaniem), a przeceny, były, są i nadal będę co jakiś czas więc uszy do góry :przytul:
choco jak zawsze zakupy super :D
a ja wczoraj zakupiłam lakier ceramiczny firmy CHI
Ceramiczny lakier do paznokci CHI 15ml - ceramika CHI44
miałyście juz taki ? jestem ciekawa czym się różnią od zwykłych ? oprócz tego że ma jakieś tam witaminy ?
no ciekawe co to za cudo... a ja kupiłam sobie wczoraj kapelusz
http://2.bp.blogspot.com/-OMKws5qspp...Editminius.jpg
http://ladyfoxette.blogspot.com/2011/12/kobieta-w-kapeluszu-za-zotowke.html
choco chyba chodzilo o to ze daleko mieszka i nie bedzie prawdopodobienstwa ze sie spotkacie tak samo ubrane;] a bluza faktycznie fajna.
Milenka cudny kapelusz:o
Do mnie dzis juz dotarły zakupy:o bluzy super obie, bluzka biala szyfonowa.. khemm.. no coment:)) Za to dzis jeszcze kupilam kiecke/tunike u
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Załącznik 50838
nie no wiem wiem, nie żałuje, ale jak patrze że moja kurteczka wymarzona albo swterek są w przecenie takiej ze o rany.. to az mi przykro.. no ale cóż ;) są rzeczy ważne i ważniejsze..
Choco Ty jestes nienormalna ! Czy Ty masz coś w szafie innego niż pantera albo innego niż w kolorze fioletowym ? :hahaha:
Milenka kapelusz jest przepiękny:love:.
Choco świetne ubrania :ok: Bardzo podobają mi się zwierzęce motywy...ale mało odważna jestem i pewnie bym kupiła ale nie założyła :/:
Milena kapelusz jest świetnyyy!!
A ja zakupiłam sobie bransoletkę - samą bazę - a koraliczki będę dokupywać stopniowo - przy okazji - takie jest ogólne założenie tych bransoletek :D i tak będę się bawić :D
BRANSOLETKA RZEMIEŃ NATURALNY-SREBRO pr 925 GRATIS (2049015213) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
dziewczyny które kupiły ubrania od tego sprzedawcy jesteście zadowolone z jakości tych ubrań?
podoba mi sie ta sukienka,http://allegro.pl/olowkowa-sukienka-...040473482.html
nie rozumiem jak można kupowac ciuchy z allegro czy inej strony z ciuchami nie przymierzając go , cała frajda w kupowaniu wlasnie polega na buszowaniu po sklepie i a moze to a moze tamto , to sama przyjemnosc kupowania , :cwaniak2: byle do soboty i znowu na sklepy bo tylko w sobote jest na to czas :D
Malinowa ja jakiś czas temu kupowałam taką sukienkę tylko wrzosową 760 JESIEŃ MODNA SUKIENKA ZAKŁADKI L-JS (2039696668) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. od tego sprzedawcy i jestem bardzo zadowolona. Od tego którego Ty podałaś niestety nie kupowałam ale wygląda na podobną.
Bardzo fajnie się ją nosi,mam jeszcze nieco inny krój w kolorze szarym i też bardzo fajna,ale ta z zakładkami na dekoldzie się lepiej układa.
A ja zaszalałam ze swarovskim:p
wooow Ewelinko, jakie ekstra zakupy ;) zazdroszczę :D