-
Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
marshall jak byś miał dwuletnie dziecko, które biega po sklepie i nie możesz się w żaden sposób skupić na oglądaniu ubrań, nie mówiąc już o przymierzaniu to byś wiedział, że to żadna frajda robić tak zakupy, a że nie mam je z kim zostawić to wolę czasem coś na allegro kupić, chociaż ubrania kupuje niezwykle rzadko właśnie z racji tego że mam obawy czy będzie pasowało to co kupie i czy jakość mnie zadowoli
---------- Dodano o godzinie 21:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 21:16 ----------
olusia87 a ta sukienka co Ty podałaś link też mi się podoba, a możesz powiedzieć jaki ten materiał jest, cienki czy średni może? bo cena niziutka bardzo
-
Złotko poszalało kupiło sobie dzisiaj 13 bluzek :D wstawię w najbliższym czasie- chyba oszalałam :D
-
ja kupowąłam od tej babeczki co olusia pokazła i jestem zadowlona, materiał jest fajny - w mojej tunice dośc gruby nawet - ta sama co Kasia kupiła :)
a ja w przeciwieństwie do marshalla kocham allegro i większośc moich butów np jest z allegro własnie :D
-
marshall ja tam nie lubie w sklepach przymierzać ubrań... więc allegro to moje wybawienie
-
... hmmm ja tez Wam sie pochwale:) ale bardzo cieszę sie ze swojej zdobyczy.
Muszę przyznac że to nie pierwszy tematyczny zakup- tylko inne łapki były do d...:) (nie wiem jak sie ukrywa)
Moje pazurki umieraja stojac wiec teraz maja zastępstwo :skacze:
Generalnie łapka zachowuje się jak ludzka, jej motoryka, wielkość jest strikte jak człowieka... fajna rzecz do nauki bądz treningów i zabawy:)
http://www.nailtrainerhand.com/nail_...advantages.htm
zródlo
-
a jaka cena jeśli można wiedzieć? ;p też chętnie bym jakąś łapkę kupiła sobie bo na paluchu niewygodnie ;p
-
ojaaa syrenka :slina::slina::buja: tez chce taka :woot::woot: gdzie kupiułas ile kosztuje taka lapka ??:D
-
The Nail Trainer.
... mimo ceny uważam że warto
-
tak na szybko to wychodzi jakies 400 -500 zl nie wiem jak waluta teraz stoi :D to chyba tanio bo widzialam kiedys ktos linka dawal to kosztowała 800-900 zl
aleeee zazdroszczę :D
-
... i to jest własnie powód Elu dla którego nie mieszkam w Polsce. Taki koszt zakupu dla nas jest tym samy co 100 zł dla osób mieszkajacych w Polsce.
Ale powiem tak ... duzo trenuje i poza pracami wykonywanymi na konkursy i jakies tam pomysły wogulę nie robie sobie paznokci mimo tego że to kocham. Szkoda mi moich paznokci bo są tak osłabione. Poprostu pomyślalam że jak mam wydawać na kolejne kuracje kosmetyczne bądz farmakologiczne to i tak prędzej czy później ta kwota sie uzbiera. A tak mogę trenowac , wymyślac nowe stylizacje, uczyć się.
Teraz czeka mnie ok 40 godzin szkolen i biore łapę ze sobą :) Wygodniej jest robic na niej niż ciągle na lewej dłoni.
-
super :D a w tym sklepie mozna placic w zł czy do Polski tez wysyłąja ??
-
... nie mam pojęcia Elu. Przeliczenie na stronie dotyczy chyba 4 krajów. Dla przykładu na UK koszt to 99 funtów, a na Irlandię to 99 euro.
Moge dla Ciebie wysłac zapytanie do nich. Tylko nie gwaranuję kiedy to będzie.
Ogólnie z tego co sie orientuję to sprowadzają te łapki ze Stanów.
Potwierdź tylko czy chcesz i napisz mi na priv jak tam zakupy w Indigo:)
-
przegladałam też ebay ale nic mi w wyszukiwarce takiego nie wyskakuje . Ciekawe jaka cena by była u nich na pl i koszt wysylki . moze nie teraz ,bo mam wydatki ale bym sie nad zakupem tej lapki gleboko zastanowila ,bo fajowa jest :D jak by były na ebayu to bym miala wieksza mozliwosc zakupu , bo mam osóbki ktore by mi to kupily .
Co do zakupów to jestem bardzo zadowolona :*
-
No to ja sobie dzisiaj kupiłam takie o:
Załącznik 50903
Bluzeczki wstawię później :)
-
oooooo :slina: Syrena zazdroszczę :D też swego czasu się na nią czaiłam strasznie, ale doszłam do wniosku, że jestem za skąpa i szkoda mi tyle kasy na nią :skacze: jest świetna ;)
-
Kilka lat temu kupilam taka łapke,tylko trzeba pamietac ze do tej lapki trzeba uzupelniac zapas plastikowych sztucznych paznokci ktore sa potrzebne do cwiczen na tipsie lub formie.Elu w tym sklepie funcikami :)
---------- Dodano o godzinie 21:09 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:30 ----------
Tutaj jest sprzedawca ze stanow na ebayu ktory wyprzedaje raczki:) mysle ze cena jest lepsza od tej z Essentialnails i z tego co patrzalam wysyki sa tez do polski
ESSENTIAL NAILS NAIL TRAINER - BRAND NEW ( BEAUTY SCHOOL ) LIQUIDATION SALE | eBay
-
Malinowa ta z zakładkami jest z nieco grubszego materiału niż ta druga o ktorej pisałam,ale raczej bym je obie określiła jako srednie. Cięzko tak to opisać. Ale mogę powiedzieć że prałam je obie już po kilka razy i się nawet nie "zmechaciły". Bardzo wygodne są i gdyby nie to,że głupio tak non stop w jednym chodzic to bym tak chodziła.
Ja ze swojej strony mogę polecić te sukienki od tego sprzedawcy od którego ja kupiłam. Zamówiłam wtedy też bluzkę koszulową taki "wściekły" róż-kolor super,ale cieżko ją porządne wyprasować.
-
-
Syrena - dodaj źródło fotki.. ;)
ta rączka faktycznie taka super?
Ja to jakos nie jestem do jakichkolwiek sztucznych przekonana.. nie wiem czemu...
zlotko :love: stanniiikiiii :love: moje uzależnienie :D
-
natalia ja też jestem uzależniona od kupowania staników :D jeszcze butów:D
-
A ja wyobraźcie sobie nie lubię chodzic po sklepach...
-
Cytat:
Napisał
zosia_29
A ja wyobraźcie sobie nie lubię chodzic po sklepach...
to tak jak ja... Musi mnie coś najść :)
-
Dołączam do grona nielubiących łażenia po sklepach, u mnie szybko kończy się bólem głowy i rozczarowaniem z powodu braku rozmiaru. Poza tym z dzieckiem u boku to jest przeprawa przez mękę :/:
Wobec tego ostatnio nabyłam:
http://img16.allegroimg.pl/photos/or.../48/2041934872
New!! ATMOSPHERE Super Zestaw 2 PASKI S/M wys z PL (2041934872) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
-
:wow: cudowny:slina:
mi chyba na szyję by wystarczył jedynie:D
-
Syrena - świetna ta łapka :ok:
Złotko - śliczności :love:
Samaron - idealne połączenie dla mnie, róż i zwierzęce klimaty a wrrrrrr :]