O masakra ile negatywów...ale patrząc wstecz ma same pozytywy to może u się coś stało albo go odcięło od świata i dlatego nie daje znaku życia....
Printable View
O masakra ile negatywów...ale patrząc wstecz ma same pozytywy to może u się coś stało albo go odcięło od świata i dlatego nie daje znaku życia....
Masakra Tuś:( obyś dostała kasę chociaż:(
Ja dziś dostałam wreszcie wystawnik z allegro( wysłali mi inny i tydzień sie ze mną szarpali co z fantem zrobić)
Załącznik 51074
Do tego jeszcze podstawki na wizytówki i jakieś duperele do pazurków
wow nie wiedziałam, ze sa również okrągłe - mam takie tylko w prostokącie
możesz dać linka, u kogo są ???
Nysza proszę - Wystawnik dysplay stojak na tips NailArt 96 tipsow (2023208742) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. obyś nie miała takich przepraw z nimi jak ja:D
Uwaga Szoko teraz i ja kupiłam se panterre a co :D
http://fleq2.home.pl/fleq/_gAllery/2...ium2/33411.jpg
http://moda.allegro.pl/brazowe-braz-botki-buty-koturn-wedges-37-5-28655-i2064012041.html
dziękuję za link, zaraz oblukam co on tam jeszcze ma :D
Haaa Milenaaa:) zobaczysz jak to qrde wciąga:D
ja teraz poluje na portfel:))
Ja mam płaszcz panterowy na sprzedanie jakby ktoś chciał... a nawet 2...
Wrzuć na bazarek:) jaki rozmiar?
Ja mam do odsprzedania to futerko w pantere i buty:)
Do mnie dziś drewniane kolczyki doszły i troche zakupów z biochemi urody :))
Tusia, ja parę razy tez trafiłam na takich allegrowiczów którzy sprzedawali tanio markowe ciuchy, a potem czekałam na nie 1,5 miesiąca. Oni robią po prostu tak, że jak już im się nazbiera konkretna ilość wysyłek, to ślą to na raz. Tym bardziej zauważ, ze wśród negatywów są też pozytywy, czyli ciuszki jednak dochodzą. Spokojnie, może nie wszystko jeszcze stracone ;) Mnie doszły raz rzeczy nawet po tym, jak jednemu z nich zawiesili konto.
No chyba ze faktycznie nie dojdzie to wtedy warto wystąpić do allegro.
Ja do Allegro sprawy już nie raz zgłaszałam ale co z tego... oni w NICZYM nie pomagają...
Szoko w bazarku wstawiłam link do płaszcza.
Zgłosiłam sprawę do allegro i dostałam odpowiedz od sprzedawcy......krótko mówiąc Chinska poczta się przytkała:] Sprzedawca tłumaczy sie nowym rokiem w Chinach i opóźnieniami na tamtejszej poczcie.......cóz zostało mi poczekac jeszcze ze 2 lub 3 tygodnie....
ja tez kiedys zamowiłam torebke z chin..nie doszła ani ona ani kasa :/ konto tez zablokowali u tego sprzedawcy i to byl mój ostatni zakup z wszelakich "hong kongów"
Oto mój dzisiejszy zakup... No nie mogłam się powstrzymać...
akurat byłam z mamą na zakupach i stwierdziła, że powinnam się leczyć :D bo buty już mi się w szafce nie mieszczą... No ale jak się tu nimi nie zaopiekować?
Załącznik 51120
Załącznik 51121
Załącznik 51122
Hahahahhaha skąd ja to znam... ja, mój brat i mama mamy tyle butów, ze nawet nie mogłabym sobie wszystkich przypomniec i wymienic ile ich jest :D ale szkoda mi wyrzucic jak mam jakies starsze, a jak są jakieś do kupienia, to az zal nie kupić jak wołają hahahhaa
wrzucam moje zakupy, które były pod ręką i dały się na szybko sfotografować ;)
buty i spódniczka z wyprzedaży w Zarze (jednak musiałam skombinować kase, bo aż szkoda było nie kupić:D), torebka ze szmateksu za 3 zł i sukienka, która była moim strojem sylwestrowym. Wygląda mizernie, ale robi wrazenie, jest taka obcisła i czuje się w niech bardzo seksownie :D
no natalia piękne buty :D:D:D:D:D
Ja mam dzisiaj dylemat- kupic nie kupić? cena w sumie fajna buty jeszcze bardziej :D ale cholera no.. odkładam na motocykl . Shit :P Chyba jednak kupię :) Gaby Nude Pumps - Czółenka damskie - Obuwie damskie - FLEQ.PL
przymierzałas w ogole takie buty z tak wysoką platformą ? ;) albo masz takie ? bo jak nie, to pierw id gdzies przmierz i zobacz czy Ci pasują, a póniej kupuj :)
Ja byłam zachwycona czarnymi butami na takiej platformie, ale po dłuższym chodzeniu po domu, uznałam z bólem serca, że nie dam rady w nich chodzic :( I leżą, biedne, samotne...
Buty w kolorze cielistym są cudowne i pasują dosłownie do wszystkiego :love:
Cena wspaniała :D ja bym brała :)
Butów nigdy za wiele :)
mam na platformie ale trochę niższej :)
upadłam mocno na głowę, zamiast pisać licencjat kupiłam je, ba. wziełam jeszcze te: Melanie Rust Pumps - Czółenka damskie - Obuwie damskie - FLEQ.PL ciekawe jak się bedą sprawować na naszych chodnikach i czy dam radę w nich prowadzic samochód (w jednych takich jeździ mi sie lepiej niż w płaskich :D )
aż mam humor lepszy :D
Ja też bym brała :D nawet jeśli bym miała tylko na nie patrzeć potem :D
fajowe te butki ja choruje na te :D
Cindhy Aqua Pumps - Czółenka damskie - Obuwie damskie - FLEQ.PL
Lima Blue Pumps - Czółenka damskie - Obuwie damskie - FLEQ.PL te też są piękne ale to następnym razem i nie do wszystkiego by pasowały :(
zołzella te też fajne :)
A to ja choruję na te... tzn może nie choruję ale by się przydały... tak do 150 zł bym je przygarnęła :D Tak ja wiem pewnie napiszecie odpustowe :D ale kurde potrzebne mi są :D
Christian Daffodil Glitter czerwona podeszwa 16cm (2076504653) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.