a ja juz przegapilam raz promocje na hybrydki 2+1 i chetnie bym je jednak kupila, gdyby tylko promocja pojawila sie raz jeszcze :) nawet kolory upatrzone juz mam :)
Printable View
a ja juz przegapilam raz promocje na hybrydki 2+1 i chetnie bym je jednak kupila, gdyby tylko promocja pojawila sie raz jeszcze :) nawet kolory upatrzone juz mam :)
gapcio co do hybrydek to poczytaj w temacie o hybrydach , wszystko czarno nabialym tam jest ;) a zel lekko rozowe badz niebieskie zabarwienie ma ale na pazurze wychodzi przezroczysty :) wem bo uzywam :)
no wiec tak, zacznę najpierw od pochwały pędzelki które zamówiłam są cudne pod względem pracy na nich:ok: ale z jednego pędzla wychodzi mi włosie w trakcie pracy , to nie jest fajne jak włos wychodzi przykleja się do akrylu , tragedia , dokładnie chodzi mi o ten pędzelek Pędzel owalny '10 - MisteroMilano liquidu też używam od was tak dla sprostowania więc to nie wina płynu ,trochę szkoda że tak się dzieje bo troszkę się zawiodłam długo napalałam się na te pędzle a tu coś takiego. :zly:
Fajnie by bylo gdyby pojawila sie jeszcze promocja na hybrydki bo ostatnio przegapilam ;(
Dziewczyny a jak wam się sprawują żele kolorowe
oraz które nadają się do pokrycia zbudowanego paznokcia
też czekam na promocje kolorówki ;)
AAAA!
Miałam nadzieje na taką promocje na deser.
Ostatnie wygrzebane pieniąchy wydam.
Swoją droga moglibyście mieć częściej urodziny :love:
Bo w tym miesiącu już zbankrutowałam :placz:
:P
Mam pytanko czy Pędzel okrągły '4 - MisteroMilano
Pędzel okrągły '4
nadawałby się do kwiatków akrylowych?
w końcu naturalne włosie... itd
bo szukam owalnej 4...
Ostatnia promocja najfajniejsza :) hybrydki zamowione :) teraz tylko czekac i tworzyc :) popieram zdanie ze powinniscie czesciej miec urodziny:]
a ja zamówiłam kolorowe żele i już doczekać się nie mogę :skacze:
a ja ogolnie chcialam podziekowac ,bo promocje byly narawde swietne ja skorzystalam i bardzo dziekuje :):love:
;(Ja też przegapiłam promocję na hybrydy;(
Kiedy możemy spodziewać się następnej?
Ja mam pytanie jak długo się czeka na zwrot produktów? Tzn odesłałam wadliwe tydzień temu i nie mam jeszcze nowych.
a gdzie mozna znalesc wyniki losowania ?? bo mialy byc 2ego z tego co pamietam a szukam i nie widze :(
Piekne promocje były ech szkoda że juz koniec....
Już są, tak długo oczekiwane nowe kolory lakierów hybrydowych :) Sprawdźcie same, piękne cieliste barwy lakierów PERMANENTE UV.
Więcej informacji: www.misteromilano.pl/aktualności
http://www.misteromilano.pl/upload/s...ement%2010.jpg
Ciesze się, że nasze promocje się Wam podobały :) niestety wszystko co dobre szybko się kończy :) Nie prędko pojawi taka promocja :(
Basiu, w najbliższych dniach (jak tylko wpadnie w moje ręce), umieszczę tutaj listę nagrodzonych osób :)
Sylwuś, reklamacja rozpatrywana jest zazwyczaj w przeciągu 14 dni roboczych. Możesz zadzwonić do naszego biura i zapytać, czy jest już odpowiedz w Twojej sprawie :)
piekne nowe kolory
Alu a ten na plakacie ,na pazurkach ,to ktory :D
Asiu na plakacie paznokcie pomalowane są kolorem CASTAGNO VIALE kasztanowa aleja :) piękny kolor :D
mnie strasznie fascynuje wrzesniowa noc...
będą jakieś zdjęcia w realu?
bo ciekawi mnie jak wygląda...
uwielbiam wrzesień i czuje że to kolor dla mnie ^_^
koniecznie nowe kolory dorzuccie do wzornika hybryd:]
Ladne te nowe kolorki :) w sam raz na jesien :)
Alicjo a jak tam lista wygranych ;) ??
Droga Alicjo
Mam problem z wejściem na stronę MM, proszę powiedz mi ile ta lampa kosztuje?