dziewczyny super prace!!!!
Printable View
dziewczyny super prace!!!!
Dziewczyny, niestety nie mam juz przycisku "Dziękuję" ale.... Wy wiecie co:wstydek:
choco !!! śliczności robisz :)
Myślę, że moje do tematu pasują :D
Prawa rączka, to jeszcze można powiedzieć powarsztatowe ;) Musiałam skrócić szpicorka :( i troszkę przyozdobiłam edga ;) Pozostałe, to już moje ćwiczonka ;) A lewa rączka, to już 3 odnowa mojego niebieskiego frencha - przyznaję się, nie zrobiłam fotek poprzednich 2 (choć na początku solennie sobie obiecywałam, że nie ważne, jak mi będą wychodzić pazurki, to fotki będę trzaskać), bo wyszły mi ... no nie bardzo mi wyszły po prostu :D
http://images46.fotosik.pl/197/f80bc2fa9dbdd6afmed.jpg
hehehe :skacze:
super !!
czaplutka, ładnie Tobie wyszło
I tak są super ;)
czaplutka piękne ten niebiesko-czarno-biały!! możesz zrobić zbliżenie?
Jak klikniesz w fotkę, to otworzy się fotosik i tam znowu w fotkę i pokaże się o wiele większa ;), ale tu wstawiam wycinek z tym pazurkiem
http://images41.fotosik.pl/193/c3dc73299bb7d050med.jpg
Mi on się spodobał w galerii na innym forum - tzn sposób zrobienia, bo tam były inne kolory, no i postanowiłam poćwiczyć :D
bardzo ladne
Ta żółta kompozycja jest cudna.. :)
A niebieski też super ;D
bardzo mi się podoba
moje wypocinki :D
Niebieski pazurek jest the best napisz co jest pod spodem;] czy to akryl cieniowany białyz niebieskim i farbka??
To sama farbka akrylowa. Pod spodem biała i niebieska, a na górę czarne kreski i białe kropki :)
No patrz jak sprytnie,a ja była pewna,że to akryl ;]
Ja niestety akrylem jeszcze nie władam :) Udało mi się na warsztatach zrobić jedną kokardkę i to na razie tyle :) Owszem zakupiłam akryle, ale nie miałam przy sobie więcej kasy i dopiero teraz kupuję liqud, więc zacznę dopiero jakieś ćwiczenia w tej materii :D
A takie zdobienie podpatrzyłam u kogoś i bardzo mi się spodobało, więc wypróbowałam :)
To moja dzisiejsza praca:)
Załącznik 8321
Czaplutka sliczne masz te zdobienia , wszystkie paluszki mi sie podobaja:skacze:
Mnie też przypadły do gustu:)
bardzo sliczne pazurki czaplutka:D