wieczorkiem wrzuce :D
Printable View
wieczorkiem wrzuce :D
no to czekamy:) no i czekamy też na relacje Basi:)
kamilka ciebie wybrzusza? mnie juz ktoras z kolei osoba pyta czy ja blizniaki bede miala bo brzuchol duzy a dopiero 3 miesiac :D hahahahahaha :D ciekawe jak ja bede wygladac w dziewiatym :D
dziewczynki wrzucajcie materiał poglądaowy w postaci fot:P ocenimy te wybrzuszenie:D;)
to my....... jeszcze 61 dni po produ :skacze: a ja rosnę i rosnę i nie długo przerosnę...nawet chłopa swojego ;(
http://i921.photobucket.com/albums/a...3/DSC07652.jpg
kurde balans :D Basiek, gratulacje!!!!
---------- Dodano o godzinie 18:45 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 18:42 ----------
nie moge edytowac pierwszej wiadomosci, zeby dopisac Basie do klubu :((( mody pomocy! :)
Super!! ja mam taki sam a jeszcze więcej do porodu więć będę ogromniasta:(
Znów niestety jak mnie nie było to wylądowałąm w szpitalu:( niestety grozi mi przedwczesny poród juz nawet na wszelki wypadek dostałąm zatrzyki na rozwój płuc dziecka szyjaka coraz krótsza (2 cm ) i dziecko ułożone juz głową w dół:( dziecko chore na zapalenie płuc i mąż jeszcze się dołożył że mamy poważny kryzys po 15 latach bycia razem:( jakbym mało miała nerwów :( proszę trzymajcie kciuki za mmnie i dzidziusia niestety będę rzadziej zaglądać na forum bo kazali mi prowadzić oszczędniejszy tryb zycia i dali duphaston na podtrzymanie:( pa pozdrawiam waszystkich:przytul::przytul::przytul::przytul::pr zytul::przytul::przytul::przytul:
Mysza pewnie że kciuki trzymać będziemy wszystkie:) napewno wszystko będzie dobrze :przytul::*
Kamila brzuszek piękny:):)
mysza nie martw się wszystko będzie dobrze , uważaj na siebie i dzidziusia trzymam kciuki
no i jestem ... dostalam wieksza dawke kwasiora , duphaston na te moje niby miesiaczkowe bole i serie badan do wykonania ... wszystko jest ok... lekarz powiedzial ze odpowiedzialny za ciaze jest lewy jajnik cokolwiek to znaczy ... dzidzius ma 4mm :D hyhy taki duzy kawka :) hyhy... wycinek mi pobral i za 3 tyg znowu... powiedzial ze dlatego tak szybko zeby miec wiekszy wglad bo to poczatek .. apozniej juz bedzie co mies :)
---------- Dodano o godzinie 19:50 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:48 ----------
myszo wszystko bedzie ok :) napewno :) chlopa przez kolano i pasem po tylku... badz dobrej mysli i pamietaj ze kazdy stres dziala niedobrze... trzymam mocno kciukole:*
Kamila ale faktycznie duży brzuszek :)
Mój powoli tez już rośnie ;P
Oto i on w 21 tc i ma 82cm w obwodzie ( zaznaczam że przed ciążą miałam 61cm )
Załącznik 17679
Mysza będzie na pewno wszystko dobrze :*My jesteśmy z Tobą :*:przytul::*
Basiu to suuuuuper :skacze::skacze::skacze: A powiedz mi czemu i skąd pobrał Ci wycinek? A masz zdjęcie z USG? Pochwal się :P
Chanti masz przeuroczy brzuszek:)
Chanti jaki śliczny brzuś :skacze:
no mój duży, bo mały ma już 2100 :wow: zganiam na niego hyhy :D
Dzięki dziewczyny-pierwszy raz w życiu jestem dumna że nie dopinam się w spodnie i ze mam bebzol większy od mojego męża ha ha ha
Kamila dobrze ze jest na kogo zgonić mój ma dopiero 300g hi hi hi poczekamy aż będzie ważył tyle co Twoje maleństwo hi hi hi
:) Chanti mój jest większy o pół kilo hahahahaah :skacze: i jeszcze trochę, a ja też będę od męża większa ahhaha :D jak to On mówi - beczułka :o
Mysza wszystko się ułoży :* Trzymamy kciuki :]
Dziewczynki brzuszki pierwsza klasa :)
uuuwieeeeelbiaaam... :love: ^_^
Tak czytam i czytam ten temacik i tylko jedno się nasuwa: Ciąża to PIĘKNY OKRES...:)
mały/a Kawka :D
mysza, nie wiem który to tydzień ale może skonsultuj z lekarzem czy nie lepiej zamontować krążek??
ja w 6 miesiącu miała skurcze, szyjkę 1cm i rozwarcie na 3 palce, dali tabletki przeciwskurczowe plus kroplowki podacz pobytu w szpitalu, potem tabl musiała brać non stop i LEŻEĆ i srać pod siebie...a za 2gim razem jak byłam to załozyli krążek i latałam jak ta sroka bez żadnych obaw:)
bedzie dobrze, pozdro:)
Kama Chanti śliczne brzuszki:D
basiu superrrr:skacze:sliczneeee
mysza-trzymam kciuki za ciebie i dzidziusia zeby bylo wszystko dobrze!!
basia-jaka ladna "Kawka" :)
mi jeszcze 4 tyg zostaly- w pon bylam u lekarza i maly wazy 2200 (niby w normie)
mnie teraz na lody wzielo, cala zamrazarka zapchana lodami :)
ale macie fajniusie brzusie :)
bardzo ciesze sie, ze bedziecie mamusiami :)
moze i na mnie przyjdzie kiedys czas :)