co za drań....:P wiesz, że mnie też nie??!! ;( ;P
Printable View
To moje dzisiejsze zakupy,zel i (nie wiem jak to nazwac)do ćwiczeń na tipsie,mam nadzieje ze bedzie pomocne :)
Anetko przeslij mi stronke gdzie sie zaopatrujesz,a to cos to tez widzialam,jak to uzywac?
próbuje znaleźć męska ciemno niebieska koszulę i nigdzie nie mogę znaleźć;(
Jestem na etapie szukania nowej bluzy :PP. I chyba mp3 se nowe kupie bo stare mi sie zepsuło. o, i jeszcze etiaxil ;p
To moje skromne zakupy,
aceton , rozcieńczalnik :P , cover, farbki akrylowe, żelik brązowy jako gratis brokat gwiazdki i pilniczek też :P
http://i167.photobucket.com/albums/u.../Obraz4246.jpg
I sukienka którą kupiłam na weselisko :P na które w końcu nie polazłam :P
http://i167.photobucket.com/albums/u...g?t=1251735991
W załączniku może troszkę widac jak się sukienka błyszczy ...
Moje ostatnie zakupy, część od DR (gratis jasno-żółty żelik, bokat i bulion) cześć ze sklepu modelaskiego hehe na spróbowanie, cześć z kaufa i sklepu kosmetycznego :)
Najbardziej się cieszę z tego bosko rózowego żeliku...na zdjęciu jest beznadziejne przekłamanie kolorku :/:
Dziewczyny pomóżcie !! Niedługo mam wesele i nie wiem jak sie ubrać! A przeżywam to tak strasznie bo na weselu będzie EX mojego faceta :/ Musze wyglądać na 100% a jej musi szczena opaść :D :D :D Jakieś pomysły?
Ja poponuje cos takiego, sukienka i jest bardzo elegancka i seksowna:) Zensetti__ RedDress ___15%taniej - tu rozmiar 36 (729377732) - Aukcje internetowe Allegro
napisz moze cos wiecej, w czym sie dobrze czujesz? Bo moze lepiej cos krotkiego:)
ewentualnie cos takiego:)SEKSOWNA SUKIENKA CZARNA, CZERWONA UNI (720535021) - Aukcje internetowe Allegro
ja kupilam wczoraj bluzkę... oto fotka :
fajnie by było ubrać coś eleganckiego, nie lubie koloru czerwonego wiec to napewno odpada. Myślałam o czymś dopasowanym, do tego jakaś torebka kopertówka, co myślicie?
przede wszystkim musi być seksownie... :D uwydatnij biust :)
__NIEPOWTARZALNA MINI__rozmiar XS__ (728256547) - Aukcje internetowe Allegro
słyszałam, że ta sukienka jest jeszcze ładniejsza niż na zdjęciu:) i widziałam ją w innych sklepach i na innych aukcjach za tysiąc i 2 tysiące zł:wow:
a to tego nie wiedziałam:):)
ale bardzo mi się podoba:)
ja mam kilka nowych bluzek, parę par kolczyków, 2 torebki, spodnie, adidasy do kostek, podręczkiki (bleeee), zeszyty (bleeeee), przybory szkolne (bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee)
NIEPOWTARZALNA MINI__rozmiar XS__ (728256547) - Aukcje internetowe Allegro
o boze ona jest cudowna!!! normalnie:D mysle mozna taka kiecke ubrac:Dheheh bo musze ja miec!!
a ja ostatnio sobie kupilam komode i biurko biale do sypialni:D i jakie miala szczescie zamiast 270E zaplacilam 180E
oo bardzo ładna..
Mnie się ta fioletowa baarrrdzo podoba!
Czekam na paczkę z DR, frezarkę i farby akrylowe i ....się pogubilam co jeszcze zamowilam:-x Jak dostanę to wszystko załaduję foto:]
---------- Dodano o godzinie 20:40 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:38 ----------
Komoda piekna! Czuję ze przerobilabym ją na szafę z duperelami do pazurow i też brakło by na wszystko miejsca:-x
:love::love: !!! WYTWORNA MINI !!! rozmiar M (728282230) - Aukcje internetowe Allegro :love::love: booooska
mnie się jeszcze ta podoba :love: SUKIENKA-BOMBKA RÓZ AMARANT SATYNA LiviaClue 36 S (724542002) - Aukcje internetowe Allegro
dzięki dziewczyny, ta biała z czerwoną wstawką jest śliczna, ale czy warto taka sukienke kupować na allegro bez przymierzania?
qatrycja musisz gdzieś poszukać opinii na temat tej sukienki i poczytać komentarze czy jest warta zakupu...bo w sklepach to raczej takiej nie znajdziesz
dobra dziekuję bardzo jak sie zdecyduje na jakąś to Wam sie pochwale :P Ale jeszcze czas wesele za miesiac!