o jak fajnie facet który robi paznokcie na naszym forum!! super :D:D a tak ogólnie śliczne kwaiatuchy :skacze:
Printable View
o jak fajnie facet który robi paznokcie na naszym forum!! super :D:D a tak ogólnie śliczne kwaiatuchy :skacze:
ładne kwiatuszki
Dziękuję ślicznie za '' facet'' to dla mnie leprze niż debiutantka :skacze: !!!!
heh bedziesz się tu miał jak w raju, wszystkie bedą słodzić ;P Kwiatuszki cudne!!
a ja bardzo sie za kwiatuszkami stesknilam i takie sobie zrobilam
oczywiszcie jak zwykle na szynbko robione i wskazujacy do poprawki:huh:
No no Agulusia fajne kwiatuszki ;)
a dziekuje:D
juz mi bokiem edzie wychodzily:P
sliczne te kwiatkii:) je zeby zatopic trzbea troszke spilowac?
kurcze ja niby kupilam pedzelek do kwiatkow ale jakos dziwnie mi sie robi:P jakby byl zamiekki;(
ale coz trening czyni mistrza:)
nic sie nie piluje:D kwiatki dajemy pod warstwe budujaca:D
super delikatne śliczne
Mi tez bardzo sie podobaja:)
Cudne są Wasze kwiatki...ja niestety totalne beztalencie. Jestem w stanie wtopić dosłownie wszystko pod żel, zrobię cuda-wianki, ale kwiatki akrylowe robię paskudne-jedynie mi wychodzą te najprostrze(wiecie które:)) i nie wiem czy akryl do d...y, czy płyn-raczej to moje zdolności:/: Oj zazdroszczę;(
wiesz co ja też jakimś specem nie jestem, ale moge ci powiedziec ze testujac na sobie - duzo zalezy od tego jak się łaczy akryl z liquidem i od pedzelka. jezeli kuoujesz nowy akryl - lepiej kupic jedno opakowanie i sprawdzic.
ja te co mi sie nie lacza tak jak bym chciała wykorzystuję do cieniowania np, bo wtedy juz nie ma tkiego problemu
cwiczenia kwiatuszkow akrylowych
też chcę tak ćwiczyć !! pięknie Ula :skacze:
hehe no wiesz ze ja Cie bede trzymac za słowo i sie kiedy nie zdziw jak sie tam u Ciebie pojawie ;P
obejzalam wszystkie Wasze cuda... :) przepieknie Wam to wychodzi...moze i ja sie kiedys naucze ;)
Nie no tylko gulem rzuca;) Ulala-przepiękne!
ulala - aż mnie zatkało.. ;) Cudne!!
Ula ladne
dziekuje wam bardzo za miłe słowa to w sumie moja taka pierwsza prawdziwa rozyczka ktora wkoncu mi wyszła
Ulala ślicznie!!!
Zdradzcie dziewczyny jak robicie te nierozwiniete pączki ?