-
Odp: Bezpłatne próbki.
Wklejam ta listę ;)
i tak w ogóle to moze mi ktos wytłumaczyc gdzie mam wymienić ta odżywkę? w jakims sklepie.. bo co mi da ze dadza miasto i nazwe wielkiego centrum handlowego jak nie wiem gdzie mam wymienic..;P ... bedzie jakies stoisko specjalne czy co?;]
-
-
Ale w Galerii Mokotów nie ma Rossmana... Tylko Super Pharm...
W Wileniaku jest Rossman i na Woli tez... wiec nie wiem..
-
w telewizyjnej reklamie mówią co to za sklep w ktorym można wymieniać. zapomnialam jak się nazywa. ale napewno nie rossman
---------- Dodano o godzinie 09:56 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:52 ----------
ja mam pytanie czy któaś z was dostała te nową gazetke z promocją na święta od Yves Rocher?jesli tak to proszę zróbcie i wklejcie fotki
-
mówia w reklamie? ja nic nie słyszałam zeby wymawiali nazwe sklepu.. ;P
-
u mnie ta promocja będzie w drogerii natura:) może i u was tez tam będzie
-
no właśnie chyba w drogerii natura tam mówią:)
---------- Dodano o godzinie 13:20 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:45 ----------
u mnie dziś saszetka persil :) a paczki z Yves nie widać:(
-
Na paczke z Yves kiedyś 15 dni czekałam
-
w mojej tego katalogu nie było, dziś napiszę do nich maila. ja czekałam ok 10 dni
-
do dupy z tym czekaniem.... asia a pytasz ich o oferte świateczna??/
-
dzięki natalia za liste ale niestety najblizej mnie sa kielce a 60 km po odzywke nie oplaca mi siE jechać:(ostatnio na dniach dostałam próbki tkanin jak zrobie zdjęcie to Wam dziewczyny pokaze i jeszcze próbki kawy:Dreszte gdzie powysyłalam nadal czekam:/
-
w końcu nie wiem czy sobie nie olać oferty papierowej i przez internet wziąć, szybciej będzie
-
:jupi: wreszcie aktywowali moje konto na streetcom:D
-
juz nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie mi paczka z Yves Rocher....:(
-
wymienił ktoś tą odżywkę? ;p
-
ja miałam iść i nie doszłam:D
-
ja czekam caly zcas na nowe prezenty z rossmana heheheh:D
-
no ale te prezenty to chyba nie prędko będą...no nie?
-
nio,moze pod koniec listopada
-
Pewnie wcześniej niż na święta nic nie będzie.o ile w ogóle coś będzie :) -bo ostatnio to na prawde lipa z jakimikolwiek próbkami czy prezentami :/:
-
no ja nie wiem czy pod koniec listopada coś bedzie bo teraz długo czekałyśmy na te prezenty.. od czerwca chyba...;/ no a z próbkami lipa faktycznie... ale ja nadal niecierpliwie czekam na moją paczusie z Yves rocher!!:)
---------- Dodano o godzinie 14:55 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 13:10 ----------
zamawiając Yves Rocher można dostac za darmo mydło orientalne wpisując koszyku kod "HAMMAM"
-
a dostalyscie darmowe katalogi,ja czekam caly zcas na firanki?
-
jakies 3 miesiące temu dostałam katalog firanek Wisan. Z tego co wiem to Wisan ma bardzo duzo zamówień na katalogi i wyczerpaly im się nakłady ale mają ruszać z wysyłką od połowy listopada. więc mam nadzieję że niebawem coś przyślą:)
dostałam paczusie z Yves!!!!:):skacze::skacze::skacze::skacze::skacze: :skacze::skacze::skacze::skacze::skacze:
-
-
moje zakupy to szampon i uzupełniacz ten biały, szampon lawendowy o przecudnym zapachu, mydło i błyszczyk malinowy w których się zakochałam i chyba je zjem bo tak pięknie pachną:) już wiem że na bank coś kupię z tej serii:)