Ja sie podpinam pod prosbe Mysiaczka jesli chodzi o L curve i soft. A Lki curve koniecznie.
Printable View
Ja sie podpinam pod prosbe Mysiaczka jesli chodzi o L curve i soft. A Lki curve koniecznie.
Ja też się podpinam pod L curve :D
PS. Pumcia zmieniłaś nick, jezu, jak inaczej teraz :D
Patrycja - dziwnie, wiem. Sama nie moge sie przyzwyczaic ale wiele osob go przekrecalo i musialam tlumaczyc o co chodzi a teraz wszystko jasne :-)
A my chcieliśmy pogratulować Pani Dianie i Pani Annie (Misiaczeq) bo są naszymi instruktorkami i jesteśmy bardzo dumni z faktu, że mamy tak dobre stylistki w drużynie. ^_^:)
Noble ja Mysiaczeq jestem, przez Y ;) jestem przeszczęśliwa, że chcieliście mnie przyjąć do swojej ekipy :)
Noble- dziekujemy :-) A ja jestem szczesliwa ze mam instruktorke w swoim wojewodztwie :-) Mysiaczku musimy sie poznac na zywo :-) w koncu Bialystok od Suwalk o rzut beretem :-)
Diana z mila checia ;)
Witamy w gronie Noblistek ;) I potwierdzam dziewczyny musicie się poznać :) Ja znam osobiście 6 naszych instruktorek i cieszy mnie ten fakt przeogromnie ;) Nie ma to jak zdrowe i koleżeńskie układy w naszej firmie, nie mówiąc o usłudze rzęsy instruktorskie za rzęsy :P
ja poznałam obie :) i nawet nie wiedziałam że mysiaczeq jest z pumciowego województwa (tak mnie uczono geografii).
gratuluję mysiaczqu i dziękuję za dolne rzęsy :D
Ja równiez witam wszystkie noblistki. Haha kiwaczku polecam na przyszlosc siebie i swoj masasz galek ocznych ; p
Od dzisiaj mamy dla Was 2 fajne kuferki do wyboru, czy to w zestawach startowych, czy to osobno.
Są świetnie wykonane, także polecamy.
http://panel.tradoro.pl/media/80/akcesoria/kufry.jpg
Kuferki kosmetyczne
mi to sie marzy taki gigantyczny na kolkach ;)
Ja też wcale poszkodowana nie jestem, mam Waszą wprawdzie nie Instruktorka, ale wyszkolona porządnie i rzęski sobie robimy. Evo z Noble i my się nie pogryzły ;)
Szczoteki silikonowe RE WE LACJA !
A tak wygląda magiczny pierścień podczas mojej pracy ;) Trzeba się przeinaczyć troszkę. robiłam 30 minut dłużej niz zazwyczaj ale to kwestia wyczucia myślę. Przerobiłam wszystkie palce i różne miejsca na palcu , przeklejałam te paseczki docinałam, przez to chyba było dłużej ;)
moje zbiory tez nie wejda wgl szukam szafeczki na kolkach z szufladkami. moze ktos cos wie
W ikei są całkiem fajne, patrzyłaś?
Ja myśle o takiej - http://www.ikea.com/PIAimages/63414_PE170984_S3.jpg
W sumie to chyba nie w temacie więc sorki :D
Gorzkajakmokka może nie w temacie ale lubimy czytać jakie macie potrzeby zawsze możemy postarać się wyjść im naprzeciw :)
To ja się podpinam pod prośbę o rzęsy L curve ;)
Oczywiście będę już niedługo :)
gorzka wlasnie bardzo mi sie podoba ale potrzebne w kolorze wenge i lepiej wyzsze a wezsze bo malo miejsca mam i taki minus tylko ze sa te wyciecia bo moja piesa lubi grzebac w szufladach ;)
To dobrze, myślałam że dostanę baty. Dobrze być otwartym, chociaż szafkami to już nam chyba nie dogodzicie.;)
To zrób na zamówienie. Będzie idealna :) Ja miałam robić, ale skoro ta spełnia w 70% mój wstępny zamysł to nie ma co kombinować :)
ew mysle jeszcze o takich plastikowych jezdzacych kontenerkach
Mamy dla Was kolejną nowość.
Wygodny dyspenser do aplikatorów :)
https://static1.tradoro.pl/80/akcesoria/apli015d2.jpg
Aplikatory bezwłókienkowe BEZ WŁÓKIEN
wroze hit sezonu. tylko czemu kolor losowy ;) ja sie zakochalam w aplikatorach welurowych. da sie je tam umiejscowic?
Tak mamy nadzieję, że bezie hit ponieważ w naszych sklepach w innych Państwach sprzedaż idzie jak burza :) Kolor losowy dlatego, że często zdarzają się problemy z wyborem koloru tzn klientki nie wybierają kolorów i nie zawsze prosto jest się z nimi skontaktować przez co opóźnia się przesyłka a z jej prędkości przecież słyniemy :) Zresztą dyspenser jest wielorazowego użytku więc po wykorzystaniu można go uzupełnić :) Niestety welurowe są za szerokie.