witaj koratha :hi:
Printable View
witaj koratha :hi:
Witam:)
Nadszedł czas aby się przywitać:) Od jakiegoś czasu zaglądam tu codzień, dość pasożytnictwa - pora się ujawnić ;) coś podpowiedzieć...o coś zapytać... ;)
Witam raz jeszcze - Kaśka jestem :D
witam serdecznie :kwiatek:
Witaj Kasia :D
Czesc :)
Dziś zostałam zaproszona na Wasze forum no i się zarejestrowałam :)
Mam na imię Monika, jestem z Żor. Interesuję się stylizacją paznokci i od października uczęszczam na studium "Wizaż i stylizacja paznokci" :)
Mam nadzieje, ze dużo wyniosę (wiedzy) z tego forum i ze bedzie Wam miło w moim towarzystwie :) Ja nie gryzę :)
Witaj gorąco :)
jak miło ja też studium wizaż i stylizacja :)
w razie pytań pytaj smiało
:kwiatek:
witajcie dziewczyny:)
Witajcie!
Jestem Natia:) Mam.. eh, no dobra... 19 lat.
Właśnie zaczęłam robić studium Kosmetyczne, jednak najbardziej interesują mnie pazurki, ich malowanie, zdobienie itd. Mam zamiar rozpocząć własną domową działalność.
A oprócz kosmetyki to mam mężusia Darusia:) ;*, kocham podróże, gotować i piec. :)
Witaj u nas:) :kwiatek:
Witam wszystkich! Cieszę się, że się tu znalazłam internet jest pełen różnych stron z forami lecz najczęściej korzystają z nich zazdrosne samolubne stylistki które nie szczędzą nieprzyjemnych komentarzy osobą które chcą podzielić się swoją wiedzą i przede wszystkim tym którzy o tę radę proszą.
witam :kwiatek:
Hej! chcialabym sie przedstawic, troszke ze spoznieniem, bo udzielalam juz sie na forum (malo ;) ) a nie przedstawilam sie. Jestem Paulina , mam 21 lat,studiuje zarzadzanie. od roku interesuje sie paznokciami, narazie dochodze dp wprawy z zelem:) ale chcialabym sie tez nauczyc robienia akrylem :) i mam nadzieje ze mi w tym troszke pomozecie ;)) myslalam tez o jakims kursie, ale narazie brak mi czasu:( i kasy :((
P.S. z urzedu pracy zapisalam sie na kurs kosmetyczny :))
Hej :) jestem Sylwia :) interesuje sie on dawna zdobieniem paznokci, chciałabym sie teraz zająć robieniem paznokci akrylowych :)
dzieczyny witajcie!! mam nadzieje ze bedzie Wam u nas dobrze :kooffa:
napewno ;)
Witam wszystkich serdecznie. Mam na imie Asia. Przygode z paznokietkami zaczelam cwiczac na samej sobie okolo 2 lata temu. Wiadomo pierwsze byly troche krzywe itd. W tej chwili wychodzi mi znacznie lepiej ale wciaz duzo jeszcze musze sie nauczyc. Jeszcze raz pozdrawiam.:rolleyes:
witaj Laleczka :)
Witam , nazywam się Kasia mam 30 lat , swoją przygodę z paznokciami rozpoczęłam 4 lata temu , dziś mogę powiedzieć ze mam sporą liczbę zadowolonych klientek , w tej chwili posiadam już swój salon i tam właśnie spełniam się zawodowo ... mam nadzieję ze dowiem się tutaj na tym forum wielu ciekawych informacji , borę sie za rozglądanie i zapoznanie się z postami :) pozdrawiam
Witam nowe forumowiczki:D:*
Witam.
Od nie dawna zaczelam sie bawic w zdobienie paznokci, nawey juz mialam 3 klientki ktore byly zadowolone jak na moje poczatki. Szukam inspiracji i fachowych porad jezeli chodzi o technike calego procesu. Jeszcze nie wiem czy zostane taka prawdziwa stylistka ale... pozyjemy zobaczymy.Pozdrawiam.:]
Witam wszystkich,
zajmuję się stylizacją paznokci od 3 lat a od roku prowadzę studio paznokci w tym roku zaczęłam naukę w na studium kosmetycznym. Mam nadzieję, że to będzie mile spędzony czas kiedy będę przebywać na forum:) Pozdrawiam wszystkich
Witamy :d
Witam wszystkich
Mam 25 lat i mieszkam w Szkocji. Chodzę na kurs Beauty Therapy i planuje otworzyć póżniej własny salon.
Mam nadzieję, że znajomość z Wami pomoże mi mile spędzić czas i rozwinąć wiedzę. Pozdrawiam Waszystkich :)
Witamy :kwiatek:
witam :kwiatek:
Witam wszystkich :)
Witamy:kwiatek:
witamy :kooffa:
witam wszystkich bardzo serdecznie :D
Witamy serdecznie :kwiatek:
witam
Witam i ja :)
I ja sie witam
pewnie zostane tu dluzej
kurs konczylam 4 lata temu ale nie przedluzalam paznokci wiec powiedzmy ze musze sie znow sporo nauczyc
znalazlam tu wiele przydatnych informaci i mam nadzieje ze tez cos kiedys wniose do tego forum
pozdrawiam
Witamy serdecznie na forum :) :hi:
i my mamy nadzieje ze sie u nas zadomowisz!! :kooffa:
niunia, bitt,zgredo,deja, justysia, artemida,despina uuach az sie zasapałam:D Witam serdecznie:kwiatek:
:uklon: witajcie dziewczęta :*
Witam
Witam Wszystkich bardzo serdecznie,jak widać jestem debiutantką i na forum i w robieniu paznokci.Jestem pełna podziwu dla Waszych prac i mam cichą nadzieję,że czegoś się od Was nauczę.Pozdrawiam.
Witamy cieplutko :kwiatek: