śliczniusie!!
Printable View
śliczniusie!!
no dzidzia, to sobie poszalałas
fajnie wyszło :D
Dzidzia piekne pazurki,maja dusze
Dzidziu ja też bym chciała być twoją klientką jak widze te pazurki :)
dziekuje kochane :*
piekne pazurki dzidzia:) a do mnie przyszla pani z wlasnym projektem i musialam jej zrobic takie pazuki jak na tej karce , bo sama sobie narysowala , jak maja wygladac , az sie wstydze takie okropne te pazury;(mowilam jej zeby cos zmienic ale nie chciaaaala;(
pokazuj!! ja zaluje ze nie zrobilam Wam zdjecia mojej klientki tzn jej paznokci.. nie dosc ze szerokie to ich zwezic nie chciala i w dodatku french na prostto i najlepiej cyrkonie zatopic...
Dobra dzidzia pokaze ale jak bedziesz miala odruchy wymiotne , to sama tego chcialas:DZałącznik 10746Prosze bardzo;(
myslalam ze bedzie gorzej.... wcale nie jest tak zle ;P a jak by nie bylo klient nasz pan...
Nie nie jest zle jest tragicznie:Dale masz racje , ma klient to co chcial , wyszla zadowolona i zaplacila nawet wiecej bo zrobilam tak jak chciala , tylko mam nadzieje ze nie bedzie sie nimi chwalic za duzo :skacze:
piękne te Wasze paznokcie,naprawdę dziewczyny macie talent:)
jakie fajne zawijaski aż się w głowie kręci
nie no dzidzia, zaj...... te pazuraski,
syiwka-nie wiem co ty chcesz od tych pazurkow, nie jest tak zle.
apropo klient nasz pan.mialam raz laske co chciala tylko frencha wiec sie staralam jak moglam zeby rowno wszystko wyszlo a na koncu powiedziala zebym jej lakierem cale na bialo pomalowala paznokcie bo ona lubi jak sa cale biale :glupek:
no wlasnie te nasze klientki
to byly same uzupelnienia
Syiwka no to miałaś przeprawę :D, ale nie są takie złe :P
Goslava migdałki są świetne :good:
A ja nie przepadam za migdałkami.. a goslavy mi baardzo "podeszły" A że to nie temat "oceniamy pazurki" - nie czepiajmy sie:] ( tak w nawiasie nie widzę tam żadnych zapowietrzeń;))
ostatnio robione maziaje:)
Bardzo ladne mazajki:good:
---------- Dodano o godzinie 01:18 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 01:16 ----------
A dzieki dziewczyny za pocieszenie:]:*
Rudi to widze ,ze tez milas niezla klientke , hehe , myslalam , ze to ja mam tylko takiego pecha:skacze:Dobrze ze nie jetem sama hehe:D
kalaga-ciekawe te twoje maziajki :)
kalaga te pierwsze mazajki super, bardzo ładne kolorki:love:.... i w ogóle
Kalaga te pierwsze bardzo mi przypadly do gustu,krok po kroku kiedys zrob,:skacze::skacze:
A tu moje konkursowe z innego forum, temat "BLING, BLING"- nic nie wygrałam, ale były o wiele lepsze prace niż moja, im więcej się staram, tym więcej błędów na fotkach widzę :/: :
http://images35.fotosik.pl/76/4ae88ffc2075ad3fmed.jpg http://images48.fotosik.pl/222/cb251e8365af7dcemed.jpg
http://images37.fotosik.pl/217/2166695c7f4a7364med.jpg
Śliczne te pazurki są
Świetne kolorki!
bardzo ciekawe
Salsa śliczne ...
... a to ja dziś robiłam takie :) ... wiem że linia uśmiechu jest nie ciekawa ... ale podobały się :D ...
no czasem zycza sobie prawie bez usmiechu, jedyne co mam zastrzezenie to nie na wszystkich paznokciach koncowka frencha jest rownej dlugosci. ale zdobienie mi sie bardzo podoba
dziekuje i fakt też zauważyłam ze nie są równe ale popracuje nad tym :)
salsa świetne,
mini bardzo podoba mi się zdobienie, bardzo:)
piękne prace!!!!!
Salsa jesienne są fantastyczne!!!!! piękne:wow::wow::wow::wow:
Minimouse bardzo fajne zdobionko, ważne że klientce się podobało..
Asiu ciekawy pomysł na zdobienie, robi wrażenie, podobają mi się!!
Czaplutka bardzo ładne i szkoda, że nie wygrały, może następnym razem...
Kalaga pierwsze maziaje wpadły mi w oko...
nie bylo mnie kilka dni na forum a tu prosze ile pieknych prac powstawialyscie :)
nie pamietam, ktora jakie robila ale wszystkie sa przepiekne :)
Salsa piękne te pazurki! super pomysł :D
Urocze te z niebieskimi kwiatuszkami!
A to jak juz na kolorowo lecimy to prosze :)
Besty, wszystkie śliczne ale najbardziej 1 i 2 mi sie podobają :D:love: