Super przykłady Milenko:good: Na co dzień widzę jak koleżanki dłubia przy pazurkach, jedna je obcięła nawet a potem mówiły mi, że to wina kobiety która im robiła...
Printable View
Super przykłady Milenko:good: Na co dzień widzę jak koleżanki dłubia przy pazurkach, jedna je obcięła nawet a potem mówiły mi, że to wina kobiety która im robiła...
A no właśnie dlatego do wszystkiego co mówią klientki trzeba podchodzić z rezerwą bo może to byc prawda owszem ale może też i nie...
Zgadza się...klientki różne rzeczy mówią :)
dzoana - świetna metamorfoza (a ta dziewczyna nie farbowała sobie lub komuś przypadkiem włosów na ciemny kolor (czarny)?? bo tak mmi to wygląda jakby od czegoś zafarbowały...zresztą całe dłonie są ciemniejsze.)
Belunia-jak zawsze ślicznie :)
Oglądam te pazurki przed i po co Milenka przedstawiła na zdjęciu i do końca nie zgodzę się z faktem, że cała wina może być klientki. Otóż na 1 zdjęciu wyraźnie widac że paznokcie długo nie były noszone bo odrostu prawie nie widać a wzorek starty, wygląda jakby był pomalowany lakierem do paznokci...zaś na 2 fotce widać że musiało podejść powietrze pod pazurki bo jest kawałek odłamany no i widoczne jest tez że nie wszystkie pazurki przetrwały. To że stylistka zrobiła ładne paznokcie nie oznacza że jakościowo też były wykonane poprawnie. A to że klientki prawie nigdy nie dbają o paznokcie to już inna sprawa.
Odszczypane kawałki żelu to i mojej klientce się zdarzały ale ona pracuje z moją mama i mama mi powiedziała że siedzi i sobie podważa przy skórkach sama metalowy pilnikiem... tragedia...
A fakt w tym 2 przypadku nie wszystkie paznokcie może wytrzymały ale to nic dziwnego jak przed zrobieniem wyglądały tak:
http://www.paznokcie-gdynia.jasky.pl...1237765901.jpg
Odgrzebię swoją metamorfozę sprzed miesiąca... Jestem wściekła bo akurat skończył mi się żel i musiałam pracować na Activie którego nienawidzę:( zdziwiłabym się gdyby nie było zapowietrzeń. Na szczęście drugie już były robione innym żelem. Bijcie... No to przed i po:
Milenka te paznokcie co teraz pokazałas to faktycznie masakra jakaś :wow: ciężko z takich zrobić coś co by się długo i nieskazitelnie trzymało. A ta co tak dłubie przy tych pazurach to nienormalna jakaś. Widocznie nie lubi mieć ładnych i zadbanych paznokci a robi je sobie po to by mieć przy czym dłłubać chyba.
milenka - no faktycznie w tym 2 przypadku to miały prawo się zepsuć...przy takich pazurkach trzeba często na uzupełnienia przychodzić.
Ladyss - pazurki i przed i po przecudne :D ładny odrościk, zero zapowietrzeń i ...panterka :slina:
Ladyss - świetna metamorfoza. Wcale nie widać, że wcześniej frenchyk był w ciemnym kolorze :D
Emilko no właśnie były zapowietrzenia, największe na palcu wskazującym bo jednak on jest najczęściej używany:( panterosa jest chusteczkowa.
julcia bo ja ściągałam całą masę:P
panterka:love: śliczna metamorfoza:good:
o ludu!! niektóre metaorfozy powalają na kolana.. a tu moje :)
elagenckie metamorfozy :D
ślicznie woszczurku :):good:
Woszczurku ekstra metamorfoza :)
no woszczur, elegancko
woszczur Bardzo piękna metamorfoza:good:
LadyssSlicznie:D
Woszczur :wow:elegancko poszło :D
a tu moja praca - robione na szybko na ogryzkach siostrzycy :P
http://i921.photobucket.com/albums/a...mka53/meta.jpg
Poradzilas sobie niezle, tym bardziej, ze na szybko! Na formie robilas? :macham:
Milenko ja miałam taką sytuację:
Mam znajomą, która również robi paznokcie, mamy wspólna koleżankę, która poszła do tamtej na zrobienie żeli na formie (piątek). W poniedziałek była u mnie i błagała mnie żebym jej coś zrobiła z paznokciami.
To co zobaczyłam po prostu mnie zszokowało, powietrze pod wszystkimi, kawałki odłamane, paznokcie matowe tak jak by ktoś je opracował pilnikiem i już nic więcej nie nałożył, żel tak jak by przybrudzony, skórki czerwone . . .
Wyglądało to naprawdę strasznie a wiedziałam, że paznokcie mają dopiero 3 dni.
Jeśli chodzi o wcześniejsze prace, które wykonywała ta dziewczyna to widziałam to, co miała zrobione na swoich dłoniach i to, co wcześniej na dłoniach tej koleżanki. także miałam jakieś pojęcie jak wyglądają jej prace.
Pytam dziewczyny co się stało z tymi paznokciami, czy wsadzała je do jakiś żrących środków albo czy robiła coś papierem ściernym . . . no cokolwiek co by mi wyjaśniło, co mogło się stać. A ona mi powiedziała, że nic, że ona ich nie ruszała, i że już były kiepskie jak wyszła od tamtej i że ona nic z nimi nie robiła.
Gdybym nie znała dziewczyny, która robiła te pazury i nie widziała jej wcześniejszych prac to bym w to uwierzyła i jeszcze bym pewnie psioczyła, że ludzie bez jakiegokolwiek pojęcia się za to biorą.
W każdym razie dowiedziałam się od siostry tej dziewczyny, która przyszła do mnie z tymi pazurami, że ona po prostu wpakowała je do grilla! Kiełbasy jej wpadły więc ona wsadziła ręce w tego grilla i stało się jak stalo, a potem jeszcze chciała je sama zerwać. No i mamy efekt . . . A, że głupio jej się było przyznać to zwaliła na stylistkę . . .
No to się rozpisałam:)
Woszczurku, ja podziwiam Twoją pracę na tej szerokiej płytce, bo naprawdę cięzko stworzyć coś "zgrabnego" na takich pazurkach:good: Bardzo mi się podoba jak sobie z nimi radzisz.
dziewczyny na prawde iekne metamorfofy! Gratulije!
Pięknie sobie poradziłyście wielkie gratlacje !
Kamilko sliczna metomorfoza :D
kamila - na szybko ale rewelacyjnie :):good:
Kamila bardzo fajna metamorfoza :D
dziekuje kochane :*
Kamilko- cudna metamorfoza
Dudeleja- przeraziła mnie historia z grillem:o
metamorfozy rewelacyjnie wam wyszły :)
a jeśli chodzi o klientki to ja nie cierpię tekstów " po żelu/akrylu strasznie mam zniszczone naturalne paznokcie, takie miękkie i w ogóle ", a czemu? bo zrywają ten żel/akryl mimo, że się im tłumaczy, że trzeba lekko piłować.
masakra !!
Przepraszam tamte dodałam wcześniej.:huh:
1. fotki 5tygodniowy odrost
2. resztki paznokci przedłużanych u innej stylistki 2 tyg wcześniej (skórki- sprawka klientki)
kalaga4, no metamorfoza piękna. Ach wiem jak to jest, moja przyjaciółka notorycznie obgryza paznokcie, kiedyś miała zrobione to też je 'zjadła' ;/ Dziwny nawyk. Chociaż ja kiedyś też obgryzałam, ale przestałam i teraz są ładne :)
Nałogowej ogryzaczki(potrafi nawet obgryźć przedłużone pazurki)
http://img685.imageshack.us/img685/5122/ogrz.jpg
a to już po
http://img685.imageshack.us/img685/4966/dsc00658s.jpg
Niusia super zmiana :ok:
kalaga - rewelacyjnie!!:good:
justyna- świetna zmiana :):ok:
dziewczyny piękne pazurki "po" :)
dziękuję, ja z ni a zawsze mam problem, za każdym razem urobie sie przy jej skórkach, proszę żeby za dbało o nie a ona po 3 tygodniach przychodzi i pazury wygladaja jeszcze gorzej niz przed:]
świetna metamorfoza :D
ooo swietna ta metamorfoza :) kolorek bardzo ladny :)
matamofroza super, i jakie ładniutkie pazurki wyszły, i jak tu je można obgryźć
oj piekne te czerwone,mimo ze krociutkie