ja to nie lube takich butów z paskami takimi...
Złotko ja też się do nich ślinię już jakiś czas :D
Printable View
ja to nie lube takich butów z paskami takimi...
Złotko ja też się do nich ślinię już jakiś czas :D
Uwielbiam te buty złotko, tzn patrzeć na nie ;)
( i takie: Zdjęcia na tablicy | Facebook
i takie: Zdjęcia na tablicy | Facebook)
tylko jak sobie pomyślę, że zakładam je, potem schodzę po moich bardzo stromych schodach, potem po krzywym chodniku a potem wychodzę na ulicę bez asfaltu z wysypanym tłuczniem .... to zadowalam się oglądaniem :)
zen fajowe te twoje butki tylko ze mnie nie odpowiada tra platforma wąłsnie mi nie odpowiada jakos mi sie za bardzo opatrzyły a najgorsze jest to ze te buty ktore podobają mi sie najbardziej mają właśnie takie platformy :)
zlotko twoja przezaj***e - of kors gdyby nie platforma :D to tez bym na nie polowała
Samcia te pierwsze :love: :szczena: ... mogłam nie oglądać.. aj...
Cholercia te drugie to wcale nie tak trudno nawet samemu przerobić takie butki , troche dobrego kleju i cyrkonii i byłoby fajnie :D
Sami ja też teraz będę tam wchodzić, gapić się i ślinić:P:love::love:.
zen o tym samym pomyslałam :D
No mi się te cyrkoniowe chyba na ślub marzą :D sukienkę już upatrzyłam- stara się robię skoro o ślubie myślę bo zawsze byłam przeciwniczką tzn ja nigdy ślubu nie chciałam nie to że innym żałuje :D
A w moich nowych chodzić nie mogę bo w Gdańsku -10 :/ a na takie mrozy te z czerwonymi sznurówkami się nie nadają :(
na ślubne buty - typowo takie które się ślubnymi nazywają to z 200 zł trzeba liczyć, więc wolałabym sobie kupić takie z cyrkoniami i je wynosić jeszcze później.
Złotko, ślub wcześniej czy później Cię dopadnie xD
ale mi się te cyrkoniowe na ślub marzą bo ja nie lubię takich standardowych, ja muszę mieć inne :D.... a widziałaś na aukcji one 500zł... No ale do mojego ślubu jeszcze kawał drogi.... Może stanieją :D:D:D:D:D
Mamy dzisiaj niedziele handlowa i z moim pojechalismy na zakupy...
Kupilismy kuchnie tzn szafki bo reszte sprzetu mamy nowe lub jeszcze w dobrym stanie a ze maja promocje to wyszlo nas taniutko, no i przedplata 30 % a reszta przy odbiorze:)
Wstawie fotke jak szafki przyjda czyli za jakies 4 tygodnie :D
Rudzia ale Ci zazdroszczę. My z mężem właśnie postanowiliśmy, że z pokoju w którym mamy kompa zrobimy kuchnię. Mieszkamy z teściami i mamy wspólną kuchnię i łazienkę i dwa pokoje własne. Ale , ze nie mamy dzieci to chcemy mieć kuchnię, bo jakoś po 2 latach stwierdzam, że jednak nie lubię, jak mi ktoś w gary zagląda :D Ale na razie musze poczekać czy mi kredyt dadzą , czyli koło marca-kwietnia:/:
A to moje ostatnie zakupy
a to moj wynalazek z lumpka za 16zł ;) a jaki ciepłyyyy:D
Moja paczuszka z allepaznokcie :)
Żeliki szare mi się tylko nie podobają za bardzo :( bo są w identycznym prawie kolorze a chciałam jeden ciemniejszy :( no ale nic wykorzysta się :D
I pilniki dostałam czarne a chciałam białe :( - ale już do nich napisałam...
Załącznik 51236
Załącznik 51237
Załącznik 51238
Złotko zakupy bardzo fajne, kolorki super! A próbowałaś żelki wymieszać?! Bo wyglądają tak jakby pigment się rozdzielił i może po wymieszaniu okaże się, że różnica jest większa niż się wydaje :)
Pomieszałam tak aby aby, ale nie ma dużej różnicy... trudno.
Może na paznokciach będzie widać różnicę.
Śliczny szary ma w ofercie Mistero Milano, taki ciemniejszy własnie:)
A to moje dzisiejsze zakupki. W rękawiczkach mogłabym chodzic nawet po domu - sa wyłożone w środku takim materialem ze tylko sie przytulać:))
Załącznik 51248
poszukuje tych butów :)
Załącznik 51252
szukałam podobnych jednak nie mogę znaleźć takich samych odcieni co mnie najbardziej interesuje :) zwłaszcza środkowa trójka :)
źródło: demotywatory.pl :)
Honey u mnie jest taki sklep extra-buty i widziałam baardzo ale to bardzo podobne ...
Honey (źródło fotki by się przydało) oraz tutaj coś podobnego:
Qupid Neutral-156 Neon Green / Czółenka / Obuwie damskie - DeeZee.pl - sklep internetowy z butami, ponad 700 wzorów, najnowsze trendy, rabaty, zniżki. Buty w stylu gwiazd.
Jordan Yellow Suede Platforms / Czółenka / Obuwie damskie - DeeZee.pl - sklep internetowy z butami, ponad 700 wzorów, najnowsze trendy, rabaty, zniżki. Buty w stylu gwiazd.
no właśnie te już widziałam ale szukam czegoś w identycznych kolorach ;s
znalazłam coś co mogło by być ale opinie o sklepie są fatalne więc muszę jeszcze poszperać.