Odp: Temat o zakupach - Co ostatnio kupiłaś lub zamierzasz
ja tez mega chciałam wii ale mi odradzili ze wzgledu braku gier w języku PL po prostu sie to u nas nie przyjeło a jest najbardziej rozbudowane ze wszystkich konkurenyjych konsoli... czekam może Move rozbudują bo konsole mamy wiec tylko dokupię reszte :) ale marzy mis ie snowboard na wii:D
i coby tak nie OT to kupiłam dziisaj sweterek w H&M w serduszka :D
Cytat:
Napisał
rudzielec
ja mam wii i hmmm... stoi w kacie, mysle nad kinectem do xboxa.
mam xbox 360 z kinectem juz z rok i jakos od czasudoczasupogramy z zona albo znajomymi, na poczatku bylo fajnie ale teraz jakos w koncie stoi, wsumie to uwielbiam grac w kregle i lotki , gram duzo na pc wiec nie mam czasu na xboxa , ale polecam niezla zabawa , a jak wieksze grono na imprezke przyjdzie to mozna niezle sie usmiac , i jest duzo gier i wszystkie w jezyku polskim.
Odebrałam dziś dwie paczuchy :skacze:
bluzeczka asymetryczna Załącznik 51459
i duperelki z DR Załącznik 51460
Szoko szalejesz :)
Ja wczoraj w lumpku kupiłam taki sweterek z h&m za 6zł :D
http://images41.fotosik.pl/1299/d6306d27399a705dmed.jpg
http://szafa.pl/c4492241-kardigan-musztardowy-panterka-divided.html
super macie te ciuszki
ale Was wzięło na zwierzęta :P
ja czekam na moje zamówienia
więc za kilka godzin będę miała w oczach obłęd
byle to był obłęd zadowolenia a nie wściekłości :haha:
Chocolata= też kupiłam jakiś czas te mu te stópki ale jakoś nie umiem ich zakładać ani sobie ani klientka chyba sa trochę za płytko wycięte albo ja nie umiem xD
zwierzęta królują na forum ^_^
milenka_olsztyn piękny jest ten sweter!!! Zakochałam się w nim!
Oj to jest wątek który będę odwiedzała z przyjemnością, zakupy to moja pasja:D jak pewnie większości kobiet :)
Ja się pochwalę swoimi butkami... ^^ Mogłabym na nie patrzeć i patrzeć, są jak wieczny prezent Gwiazdkowy! Mam też do nich torebkę.
http://images43.fotosik.pl/1359/9b1048ff2f127b6em.jpg
Jest właśnie taki jeden sklep w Poznaniu, w którym mają tak przepiękne buty, że wchodzę tam zawsze i wzdycham, że mnie na nie nie stać!
Zdjęcie to moja własna para, niestety nie widać za dobrze kwiatka, a już dziś nie mam siły na ładowanie baterii w aparacie. ;)
Herbaba edytuj wpis bo botków nie idzie zobaczyć a ciekawa jestem :)
A ja czekam na paczuszkę z modeny :)
ewelina podobaja mi sie twoje buciki, herbaba Twoje buty sa mmm, inne niz wszystkie;)
a to moje...dawno nic nie kupowałam i zebralo sie;) lampeczka do pazurkow, zele, ozdoby, pedzekli z Indigo i inne pierdolkki, no i jak zobaczylam komin Nyszy to i ja sobie kupilam ale z pomponkamia:)
Do mnie dzisiaj przyszła paczuszka z modeny... ale niestety nie jestem zadowolona :(
Zamówiłam sobie u nich 1000szt tipsów... Wcześniej zamawiałam wszystko było ok... Najlepsze tipsy na jakich pracowałam... A dzisiaj? Jakaś chińska tandeta!!
Chyba im odeślę... :/
Załącznik 51663
Załącznik 51664
Ja kupiłam sobie taki lakier z inglota
http://3.bp.blogspot.com/_y8vP2okMcN...+202+-+003.jpg
http://www.beautyburg.com/2010/09/flakies-inglot-202.html
Milenka fajny ten lakier :)
zlotko87 a te pilniki z modeny dobre są? a z tipsami co jest nie tak?
Pilniki są dobre, wzięłam je drugi raz :) i są takie same jak za pierwszym razem :)
A tipsy :( są cienkie, łamią się po skosie przy delikatnym naciśnięciu (poprzednie nie pękały, robiła się biała krecha na środku) :/ nie mają takiego ładnego tunelu :/
Napisałam maila... Jak dzisiaj nie odpiszą jutro będę dzwonić... Dobrze że nie mam klientek bo zostałam bez tipsów :/
Kurde myślałam że te 500szt będą takie same jak 250szt co brałam wcześniej :/ no masakra :(
Sprawa z modeną załatwiona :) okazało się że w tych 2 moich paczkach tylko jedna jest wadliwa... Bo oczywiście ja w gorącej wodzie kompana obejrzałam tylko jedną. Ta "dobra" paczka jest taka jak powinna być... Tipsy grubsze, nie łamiące się :)
zlotko87 też bym zwróciła te tipsy jak bym taki dostała, a Ty na modenie pracujesz? miałaś jeszcze jakieś przykre niespodzianki z modeny?
Cytat:
Napisał
malinowa
zlotko87 też bym zwróciła te tipsy jak bym taki dostała, a Ty na modenie pracujesz? miałaś jeszcze jakieś przykre niespodzianki z modeny?
Pracuję na kilku firmach :) ale modena ma najlepsze tipsy i będę się tego trzymać :) żeliki też mam od nich i jestem zadowolona :)
Wszystko już wyjaśnione :) I szef bardzo miły i Pani co tam pracuje też :)
Cytat:
Napisał
Paulka
jak zobaczylam komin Nyszy to i ja sobie kupilam ale z pomponkamia:)
też się zastanawiałam nad tym z pomponikami
ale wybrałam ten drugi - jest mega ciepły i teraz nawet -50*C nie straszne :D
Milenko lakier rewelacyjny - dobrze, ze tutaj zajrzałam bo w poniedziałek będę w Inglocie to zakupię :)
Potwierdzam ten lakier milenki jest rewelacyjny, mam go już kilka lat (!), mieni się na wszystkie kolorki, pięknie wygląda na każdym innym kolorze a jeszcze lepiej na frenczu, jest mega wydajny i baardzo trwały :)