a mi on nie przypadł do gustu... ;) znaczy u kogoś lub na zdjęciach ładnie wygląda, ale u mnie mi się nie podobał..
Printable View
a mi on nie przypadł do gustu... ;) znaczy u kogoś lub na zdjęciach ładnie wygląda, ale u mnie mi się nie podobał..
Ja kupiłam wczoraj NOWOŚĆ KOMPLET gruby KOMIN + CZAPKA 10 kolorów !!! (2088804496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. kolor kość słoniowa
Dzis dostałam maila ze paczka została wysłana.
Ja dotrze to cyknę fotke i wstawię jak rzeczywiscie wygląda.
Malinowa a jak twoje zakupy od tego sprzedawcy którego polecałam? Jesteś zadowolona?
olusia87, witaj, tak, jestem zadowolona, obie sukienki zgodne z opisem, dobrze leżą, wzięłam jedną z grubszego materiału i druga z cieńszego, ta z grubszego trochę się mechaci pod pachami ale ogólnie nie narzekam, bo za takie pieniądze to naprawdę fajne sukienki, a Tobie dziękuje za namiary na nie, pozdrawiam
kurde a ja wczoraj byłam w inglocie ...ale spłukałam się doszczętnie i muszę trochę poczekać ...
a ja kupiłam sobie jakoś w tygodniu pomarańczową torbę (szaleję teraz na punkcie pomarańczowego:love:) a dzis postanowiłam sprawdzić czy jest w necie i ile kosztuje.. ale nic ciekawego nie mogę znaleźć...
Swoją kupiłam w lumpku za 37 zł ;)
http://nowmagazine.media.ipcdigital....240_Orange.jpg
źródło : Women's fashion: Orange Barratts bag | Fashion news | Now Magazine
jedyny minus to, że nie ma żadnego suwaka, tylko na jeden guzik, wiec dla złodzieja opcja idealna ;) ale nie moglam się oprzeć
Natalia268
super torebka, bardzo mi sie podoba
tez podobnej teraz szukam - Twoja jest strzałem w 10-kę :)
a co do złodzieja - dla niego suwak czy guzik nie robi różnicy
skalpelem chirurgicznym przetnie wszystko...
oczywiście nie życzę Ci takiego doświadczenia :kwiatek:
A ja sobie kupiłam za 9,90 zł takie pudło na ozdoby... Wcześniej miała w dwóch pudełkach po żelkach, ale często mi się otwierały jak jechałam do klientek :/
Pudło w sklepie nie wydawało się takie duże, ale jak wrzuciłam wszystkie pierdoły to się teraz zastanawiam jak wygrzebię te z samego dołu...
Pudło ma wymiary: wys. 16cm, szer. 16cm i dł. 28 cm...
Załącznik 51782
Załącznik 51783
Ja też dostałam ostatnio takie tipsy że nie da ich za cholerę przykleić...;/ masakra jakaś...
A ja ostatnio kupiłam sobie koszulę
http://img1.aukcjoner.pl/gallery/008367970/1_f.jpg
http://allegro.pl/alle-koszula-jak-skora-tuba-sexy-i2088940315.html
I naklejkę na ścianę :) (nie śmiejcie się bo to jest straaasznie krzywo przyklejone :D)
http://images50.fotosik.pl/1383/896fc3c139150db6med.jpg
milenko - bardzo ładna ta koszula
widzę, że będzie dobrze się układać - jest modelowana zaszewkami :ok:
NO i fajnie że tak krzywo przyklejone... było poprzyklejać tak śmiesznie jakby dziecko pisało :D
Tipsy odesłałam... tzn 500 szt poszło do reklamacji... co prawda kilka rozmiarów z tych drugich 500szt też powinnam odesłać ale akurat te numerki mi się nie skończyły :) Zobaczymy czy odeślą kasę czy tipsy :/
Modena to chyba dobra firma i poważna, choć ja już nic u nich nie kupię, bo się zawiodłam strasznie na produktach, ale to inna historia.
Wraz z mężem z pokoju gdzie mamy komputer zamierzamy zrobić sobie maleńką kuchnię. Już poczęliśmy kredyt 5000 zł i Justynka szaleje z zakupami. Na początek meble. Zamówiłam wczoraj, za jakiś miesiąc powinny być :D
Zdjęcie z allegro użytkownik mebloneta
MEBLE KUCHENNE MORENO COCOBOLO 2,40 wysyłka 0zł (2089647291) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mojsze :D
wzieło mnie na zakupy w yves rocher choc troszke mnie zawiódł zapach evidence myslalam ze bedzie bardziej intensywny :huh:
Załącznik 51856
i troszke pazurkowych :)
Załącznik 51857
Ooo Elu ładny ten zapach??
Meble do kuchni też jakieś muszę kupić...
A ja kupiłam mojemu Pawłowi na urodziny wiertarkę
http://img07.allegroimg.pl/photos/or.../40/2105734042
http://allegro.pl/show_item.php?item=2105734042
Milenka ale który męski czy damski ?? :D bo obydwa sa ładne ;)
A ja ostatnio poszalałam...pudełek mi już od dłuższego czasu brakowało, ale nastawienie było na kolorowe żeliki
https://lh5.googleusercontent.com/-K...640/zakupy.jpg
chodzi i o damskie :)
Ewelina,Herbaba, piekne te buty.Strona Eweliny dodana do zakładek.A buty Herb przypominaja mi Irregular choic-y.
Dziewczyny czy ktoras z was odsyłała jakies butki na
StyloweButki buty Sklep obuwniczy buty damskie kozaki szpilki sklep internetowy obuwie damskie buty z USA buty obuwie
ja poluję na te:
Qupid Neutral95 taupe - www.StyloweButy.pl
Rozmiar zawsze nosze 38 ale tutaj chyba 37 bedzie dobre. A jesli nie to nie wiem ja z wymiana lub ewentualnie zwrotem gotowki
Moje ostatnie zakupki
Załącznik 51905
Oprócz tego kilka nowych hybryd z Harmony, Artistica, NSI i MM (wrzucalam w katalog hybryd)
Evelina znalazlam cos co Cie interesuje - Regulamin ze strony Stylowe butki
ZAMIANA na inny ROZMIAR/KOLOR
Jak dokonać wymiany zakupionego towaru?
W przypadku zakupu nieodpowiedniego rozmiaru klient może dokonać zamiany na inny rozmiar w ciągu 7 dni od otrzymania towaru. NIEUŻYWANE obuwie (BEZ ŚLADÓW UŻYWANIA / uwagi jak podano wyżej ) W przypadku wymiany bądź zwrotu Kupujący ponosi faktyczny, całkowity koszt wysyłki poniesiony przez naszą firmę.
UWAGA! Zastrzega się możliwość nie przyjęcia towaru do WYMIANY jeżeli odesłany produkt jest zabrudzony lub wysłany w sposób niewłaściwy!
PROSIMY nie oklejać taśmą bezpośrednio pudełka firmowego. Produkt przed wysłaniem powinien zostać zapakowany w dodatkowe pudełko bądź folię lub owinięty w dodatkowy papier zapobiegający zniszczeniu pudełka firmowego.
Po otrzymaniu przesyłki odpowiedni rozmiar/kolor obuwia prześlemy Państwu pod warunkiem posiadania go na magazynie. Jeśli żądanego towaru nie mamy, klient zostanie poinformowany o tym e-mailem badź telefonicznie i będzie mógł zdecydować czy chce wymienić towar na inny model czy życzy sobie zwrot gotówki. Całkowity koszt przesyłki obuwia podczas zamiany pokrywa kupujący (koszt wg taryf podanych opcjach wyboru przesyłki przy składaniu zamówienia) wszelkie dodatkowe informacje zostaną przekazane drogą e-mail.
Przed wysłaniem butów prosimy koniecznie powiadomić sklep pocztą elektroniczną wymiany@stylowebutki.pl oraz wypełnić FORMULARZ WYMIANY towaru. Kopię tego formularza należy wysłać pocztą elektroniczną oraz załączyć do odsyłanej paczki. W przeciwnym razie proces wymiany obuwia może się znacznie opóźnić!
Zamiana ROZMIARU/MODELU może nastąpić TYLKO w przypadku wcześniejszego upewnienia się o jego dostępności w sprzedaży.
Mam nadzieje, ze rozwialam watpliwosci:)
dzidzia1987 BARDZO DTIEKUJE. podziekowania mi sie skonczyly wiec pisze w poscie
Wyjdę na chwalipiętę ale dobra :)
W moich najbliższych planach motocykl dla mnie, myślę że to kwestia kilku dni :)
A dzisiaj przyszła paczuszka z modeny z klejem, tipsami, bonderem i kolorowym żelem coral. Zobaczymy jaki ten klej bo widziałam, że niekóre dziewczyny chwaliły innym nie przypasował...
żel coral - mmmm to jest to :)
nooo :love: widziałam tylko w opakowaniu ale juz go kocham :D